Jeg er jo Bridget Jones #284

jpopo1. Antallet af mennesker der har sendt mig eller tagget mig i ovenstående, efter Anders Hemmingsen postede den… Holy crap! Min telefonen var ét stort virvar af notifikationer i går! 😀 (PS: Tillykke med dagen, Nullerdreng!)

2. Vil dog sige så meget, at jeg ikke omtaler mig selv som Franks mor, og det er nok meget godt, for i onsdags havde jeg besøg af Dillerbanden, og det ville have været en meget uansvarlig forælder, der udsatte sit barn for så penisorienteret en aften!

3. Tog til Jylland i fredags og var nærmest lidt lykkelig over, at min svoger ikke skulle med, hvorfor der var plads til mig i bilen. Næste gang tager jeg måske bare det offentlige alligevel. Hats off til dem der tager på kør-selv-ferie med børn i bilen. Shit, det er enerverende!

4. Musik er i øvrigt ens bedste ven og værste fjende på sådan en tur. Var fx meget stor fan, når vi hørte oldschool Saybia og mindre stor fan, når “Åh abe” dukkede op.

5. … For ikke at snakke om at jeg nu har “Despacito” virkelig insisterende på hjernen, og jeg hader den sang med alt, jeg er.

6. Turen hjem til KBH i går var mere vellykket, indtil den sidste etape, hvor jeg fandt mig selv i et S-tog stinkende af bål med fulde forstadsteenagere.

7. På den positive side griner jeg stadig over, at min søsters unger har lært, at “det sagde hun også i går” er en joke, men de har ingen idé om, hvordan den fungerer, så det er som regel sådan noget her:
Min søster: “I skal tage jeres sko på, vi kører om to minutter!”
Asger, seks år: “Det sagde hun også i går!!
Mig: “HAHAHAHA!!”

8. Havde lykkeligt glemt, at det er pinse i dag og har derfor været på en noget omstændig cykeltur i silende regn for at opstøve en åben dagligvarebutik.

9. …Og hvis jeg kom forbi en 7Eleven, der havde den der nye gode Ben&Jerry’s med saltkaramel og brownie, så er det (helt hypotetisk) totalt velfortjent, at jeg købte den.

10. Var virkelig våd og temmelig mut, da jeg kom hjem igen med rovet, så jeg begyndte at vinduesshoppe online. Det bliver man så glad af. Men det er farligt. Især når man falder over en side med den slags priser her. (Reklame/affiliatelink) Jeg skal da have nogle nye sommerfarver! Det skal jeg da ha’, det skal jeg da ha’, Thorkil!

 

 

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.