Favoritter for tiden

img_5221 img_5222 img_5225Indeholder reklame – nogle af produkterne er modtaget som gave.

Sidste gang jeg lavede sådan et indlæg her var det med titlen “Maj-favoritter” og en plan om at gøre det til en månedlig ting. Så gik det op for mig, at det ville blive nærmest umuligt med mindre jeg ville mase en masse produkter ind, der reelt ikke var favoritter, for jeg bliver bare ikke fan af 10 nye ting hver måned. Så nu har konceptet skiftet navn og dukker kun op, når jeg har en håndfuld ting, jeg er oprigtigt begejstret for. Denne omgang indeholder:

Tigers bolsjer til en tier per pose. I særdeleshed dem med sød lakrids og dem med karamel. Jeg hamstrer hver gang jeg er i Tiger. Kæft, de er gode. Jeg mener, kæft.

Pudderdåsernes Alt I En Beskyttelse. Dagcreme og primer og solfaktor og farve. Min hud er en uendelighed om at optage cremer, så det er nærmest en velsignelse ikke at skulle bøvle med en bunke forskellige cremeprodukter. På tilbud i Matas til 215 kr. lige nu.

Rød Gråsten æbler. Okay, lidt en weirdo-ting at smide på, men de er i højsæson lige nu, og de er knasende sprøde og vidunderligt syrlige, og jeg spiser godt en halv pose om dagen. Get ’em while they’re hot.

Too Faced Shadow Insurance. Den her primer fulgte med en gaveæske sidste jul, men jeg fik den først prøvet på i sidste måned, og så ændrede mit øjenskygge-game sig – muligvis for evigt. Skyggerne bliver lettere at lægge, farverne (også de billige lorteskygger) bliver meget tydeligere, og hele looket holder længere. Så ja. Det tog lidt røven på mig.

Træningsstrømper fra H&M. Den øverste del er lavet af en slags mesh, der giver lidt udluftning, og der sidder sådan en gummidut på hælen, så de ikke kan glider af. Jeg købte en trepak, fordi tørretumbleren havde nakket for mange halve par af mine eksisterende træningsstrømper, og nu tager jeg mig selv i at gå efter dem her, hver gang jeg skal træne. Jeg tror, jeg gav 69 kroner for tre par.

Sarra Manning: You Don’t Have to Say You Love Me. Jeg fik den her anbefalet i kommentarfeltet for noget tid siden og fløj ind på Amazon for at bestille den hjem. Det er selvfølgelig chick lit for fuld skrue, men det er lige præcis den type chick lit, jeg er pjattet med. Neve er ved at tabe en helvedes masse vægt, så hun kan bliver smækker, til drømmemanden kommer hjem fra USA, og de kan leve lykkeligt til deres dages ende. Indtil det går op for hende, at hun ved nada om forhold og beslutter sig for at forsøge sig med et testforhold først. Titlen på bogen er åndssvag, men selve bogen er fantastisk. Jeg slugte den råt.

Nilens Jord Lipshine. Snapchatterne har allerede set mig juble over dem her. De giver shine nok til labre læber og farve nok til, at man ikke behøver et spejl, når man frisker op, men til gengæld føler sig pæn uden at være nødt til at gå full-on læbestift. Jeg bruger dem som hverdagsmakeup og knuselsker dem. Farven på billedet hedder “nude”. De koster 150 kroner i Matas.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.