Serieanbefaling: The Good Place

thegoodplace-s2-showimage-1920x1080-koJeg har fået usædvanligt mange tilbagemeldinger fra folk, der er blevet hooked på Lucifer og nu negligerer både arbejde og familie for at binge, og til det vil jeg bare sige: Selv tak. Og også lidt fuck jer for at have flere afsnit tilbage! Vræl. Men i den gode sags tjeneste vil jeg selvfølgelig gerne dele mit nyeste fund: The Good Place. Jeg gav den mest en chance, fordi jeg siden de glade Veronica Mars-dage har været massiv Kristen Bell-fan, men den er faktisk virkelig habil.

The Good Place er en klassisk komedieserie på de der nogle-og-tyve-minutter, og i min verden er der altid mangel på dem. I hvert fald de gode af dem. Kristen spiller Eleanor, der dør og ankommer til “himlen”, men det viser sig ret hurtigt, at hun ikke heeelt har gjort sig fortjent til at være der, og faktisk fucker hendes tilstedeværelse lidt himlen op. Hun spiller essentielt en likeable kælling, og hun gør det virkelig godt.

Jeg har selv lige ramt afsnit syv, og jeg er ret vild med det hele. Der er indtil videre kun sendt én sæson af The Good Place, men den ligger til gengæld også bare på Netflix og venter på dig.

Kommentarer (18)

 • Ikke anbefal den før du har set det sidste afsnit, det er seriøst den dårligste slutning NOGENSIDE! Det ødelage alt for mig.

 • Savner du 25-min comedy tv, så se Better Things på HBO… det er Bridget Jones meets Californication. 2 sæson er lige skudt i gang, hvilket betyder, man kan binge hele sæson 1.
  Se den se den se den !!!

 • Hej Miriam,
  Jeg gik også i gang med serien igår, ret hyggelig og perfekt til second screen time.
  Ps: jeg glæder mig til en opdatering på bostonturen.. 🙂

 • Jeg valgte så at gå igang med din forrige anbefaling, Lucifer. Og TAK !! Jeg har kun set halvdelen af første afsnit 😂 Men jeg ELSKER den allerede, og mest af alt elsker jeg bare ham ! 😻😝

 • Jeg så første afsnit af The Good Place og blev så skuffet! Synes den er corny (på den dårlige måde) og grimt lavet – altså på den der kunstige Hollywood måde, hvor man kan se at det nok skulle gå lidt hurtigt for få penge. Øv

  • Jeg synes ikke, komedieserier skal opfinde den dybe tallerken, så lidt cornyhed er jeg cool med. Mht til udtrykket, så er jeg overbevist om, at det er helt bevidst for at styrke “The Good Place”-settingen. 🙂

 • Haha Miriam, jeg har lige ædt hele sæson 1, siden jeg læste dette blogindlæg i går, og jeg elsker sgu lidt twistet i sidste afsnit og SHIRT, jeg glæder mig til at se mere! Kristen Bell ftw!!

 • Tak… tror jeg nok. Jeg bingede de første 5 afsnit i går og grinede højlydt indtil flere gange.

  En serieanbefaling tilbage – “Designated Survivor”. Første sæson ligger på Netflix og anden starter næste uge. Den er fantastisk godt lavet. Min mand og jeg slugte første sæson (21 afsnit) på under 2 uger.

Der er lukket for kommentarer.