Jeg er jo Bridget Jones #299

img_01741. Okay, så jeg køber altid bare den tandpasta, der er på tilbud, ikke? Well, den her gang fik jeg fat i en Colgate, der viste sig at være en virkelig sær pastelfarve, og jeg kan simpelthen ikke forlige mig med det. Tandpasta er hvidt og/eller den der mørkeblå gelfarve. Den her er helt forkert. Den hyler mig ud af det to gange om dagen!

2. Det er sjovt, som jeg altid tænker, at der ikke bor nogen lækre mænd i min ejendom, indtil jeg står i vaskekælderen iført en oversize t-shirt med Batwoman-print. Så kommer de pludselig væltende frem.

3. Jeg var på jagt efter tilbud på min yndlingsparfume, da jeg faldt over den her. (Reklamelink) Og jeg siger ikke, jeg er skuffet eller noget, men hvorfor er der aldrig nogen, der har gjort mig opmærksom på, at den findes?! 😀

4. Det pissede ned i onsdags, men jeg måtte alligevel op på cyklen, når nu Cana havde inviteret. Da jeg nåede frem, kunne jeg simpelthen ikke forstå, at jeg var den eneste, der var blevet totalt gennemblødt, når så mange af os var på cykel? Det viste sig, at de andre var indehavere af en smart opfindelse ved navn regntøj.

5. Det er netop gået op for mig, at jeg ikke har ejet regntøj, siden jeg var omkring 16. Dengang boykottede jeg det, fordi det var grimt. Så hellere blive våd og syg, ikke?

6. Jeg tjekker altid, at jeg har låst en toiletdør ordentligt. Tager i håndtaget og det hele. Men den her gang var den ikke låst alligevel. Så hej hej, kvinde, jeg ikke kender. Hyggeligt at hilse på dig, med mine trusser ned om anklerne.

7. Og apropos (okay, apropos med lidt god vilje), så var dette også ugen, hvor jeg tog mig selv i at tænke: “Vi skal have noget mere menstruationshumor!” Den lå ret højt på sætninger-jeg-aldrig-troede-jeg-skulle-sige-listen, men dukkede altså alligevel op efter den her video.

8. I går aftes da jeg skulle sove, kom jeg helt random til at tænke på en YouTube-video, jeg så engang, hvor en amerikansk gut udtalte “Søren Kierkegaard” rigtigt. Jeg kunne intet andet huske om videoen. Overhovedet. I dag dukkede den op på min “anbefalet”-liste. Nogen har indsat en chip i min hjerne. Jeg er sikker på det.

9. I næste uge rammer vi Bridget nummer 300. Det er 300 uger, hvor jeg har kunnet findet noget kikset at dele om mig selv. What even is my life?

10. Jeg ved godt, jeg burde lave et “best of”-indlæg, som jeg gjorde sidst, men helt ærligt, så ved jeg ikke, om min selvtillid ville overleve det… Jeg gør det sgu nok alligevel. 😀

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.