Overgangsjakker!

Indeholder reklame i form af affiliatelinks.

overgangsjakker-boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

…Med udråbstegn i overskriften, fordi jeg i dag cyklede fra Østerbro til Vesterbro i en fin, tynd sommerjakke. Solen skinnede jo så herligt. Men det er ikke sommer. Det er det ikke. Og selvom man godt kan cykle sig til varmen, så bliver det temmelig koldt i det sekund, man står af cyklen. Og Frank har brugt min eneste overgangsjakke som kradsetræ. Så ja. Overgangsjakker! Lidt blandet til forskellig stil og kuldetolerance. 😉

Første omgang er fra Boozt, og hvis de læser det her, så må de meget gerne sende mig nummer ni. Jeg havde fødselsdag i april?

overgangsjakker-zalando

Nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18.

Nummer to omgang er fra Zalando, og her vil jeg foruden nummer 18, som er en drønfed farve, gerne bede om nummer 17, fordi de unægteligt minder mig om Bamse & Kylling-Lunas frakke. På den fede måde, forstås. 😀

…Den første, der minder mig om, at jeg er ved at spare op, får i øvrigt et meget misbilligende blik. Og dem er jeg gode til. Min mor er lærer.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.