Emmys 2017 ifølge Miriam

emmys1Lidt en tam rød løber synes jeg faktisk. Men ikke desto mindre har jeg selvfølgelig fundet lidt af det gode, det dårlige, det sære og det sjove. 😀 Mine to favoritter den her gang var Felicity Huffmans lyseblå kreation med så fin en blonde, der minder mig om iskrystaller. Bestemt Elsa værdig! Jessica Biels kjole er faktisk nok en anelse 80’er i det, men det er hendes hår også, og jeg tror, det er det, jeg er vild med.

emmys2Evan Rachel Wood (som i øvrigt konsekvent hedder Rachel Evan Wood i mit hoved) har farvet en cirkusdirektørfrakke hvid, og det kan man jo også. Debra Messing er iført en ganske fin kjole, der uheldigvis grangiveligt ser ud, som om den er lavet af latex.

emmys3Samantha Bees skrædder har tilsyneladende set sig sur på hende og derfor frataget hende enhver form for talje (men suppleret med kæmpeskuldre). Kate McKinnon har haft samme problem, men blev i stedet udstyret med en lille, diskret diller-bule i kjolen, som forhåbentlig kun er synlig på det her billede.

emmys4Jeg hadede ikke Ajiona Alexus‘ outfit ved første blik. Okay, det er lidt brudekjole møder viskestykke, men det kunne have været værre. Så gik det op for mig, at den hvide stribe til højre i billedet var hendes ben. Shannon Purser… Barb, nooooo!

emmys5Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive Zoë Kravitz‘ kjole, hvis jeg ikke må bruge Project Runway ‘unconvetional challenge’-sammenligningen… Jeg ved til gengæld godt, hvordan jeg skal beskrive Padma Lakshmis, for det allerførste, der faldt mig ind, da jeg så hendes kjole, var, at den nederste del minder ubeskriveligt meget om Patrick fra Spongebob.

emmys6Jeg kan faktisk virkelig godt lide Reese Witherspoons jakke. Jeg føler bare, hun måske burde have noget indenunder, for som det ser ud der, forventer jeg lidt, at hun på et tidspunkt begynder at vrikke med hofterne og knappe op til tonerne af “You Can Leave Your Hat On”. Y’all know, jeg elsker velour på den helt usunde måde. Men Julie Bowens kjole har finner. Den har finner!!

Billeder fra people.com

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.