Jeg er jo Bridget Jones #200 // Best of Bridget!

200 Bridget-indlæg! Det vil sige, jeg i de sidste par år har lavet rundt regnet 2000 Bridget-ting. Det er eddermame godt klaret! Som jubilæumsfejring er jeg gået i gemmerne og har (med stort besvær, i øvrigt!) fundet ti af mine yndlingspunkter gennem tiden. Enjoy! 😉

1. Postbud, med et blik på mit hjemmelavede navneskilt: “Står Frank nede på dørtelefonen også?”
Mig: “Æææhhh, Frank er min kat.”
Postbud: “…”

2. Jeg købte følgende i Fakta: To flasker rødvin, Whiskas godbidder til Frank, en bakke jordbær og en bakke kirsebær. Da jeg kiggede på varerne foran mine, havde kunden købt præcis det samme som mig, bare ingen frugt. Kunden viste sig at være en 70+årig dame, der kiggede på mine varer og gav mig et halvt tandløst smil, mens hun bad kassedamen om en karton cigaretter. Hello future self! O_o

3. I går aftens så jeg en zombie-film i min seng. Da den var færdig, skulle jeg tisse, men jeg turde seriøst ikke bevæge mig ud på badeværelset, fordi min meget mørke lejlighed jo nødvendigvis måtte være fuld af zombier… Meget, meget stille zombier, forstås.

4. Jeg har fundet ud af, at der er to ting, der får mig til at få det bedre, når jeg er nede: At trøsteshoppe og at trøstespise. Den ene gør mig fattig, den anden gør mig tyk(kere). Så er spørgsmålet, hvad man helst vil være?

5. Min overbo plejer at snorke ret meget. Og jeg plejer at kunne høre det, fordi væggene her er papirtynde. Men så en dag holdt han op. Og jeg synes det var noget så dejligt, indtil jeg fik et brev, om jeg ville købe hans lejlighed, jeg skulle bare lige være opmærksom på, at det var et dødsbo…!

6. I går sad jeg ude på min altan, da der kom to kinesere cyklende forbi nede på gaden, mens de råbte til hinanden på kinesisk. Så jeg gjorde naturligvis det mest random i mands minde: Jeg lænede mig ud over altanen, viftede med armene og råbte: “Ni Hao!” af mine lungers fulde kraft. De skal eddermame ikke komme her og sige, at danskerne ikke er et venligt folkefærd!

7. For et par dage siden lå jeg og sov, da jeg halvt i søvne mærkede noget kilde på min kind. Jeg gik ud fra, det var en flue, så jeg klaskede ud efter den. Jeg ramte også. Det var bare ikke en flue… Det var Franks knurhår. Hvem, tror I, havde en eddikesur kat resten af dagen?

8. I går lavede jeg en klassisk kikser. Jeg skulle skrive en sød “jeg elsker dig, du er skøn”-besked til en veninde, som var lidt nede, men fordi min telefon er så brandsmart designet (det her var før iPhone, red.), endte den med at gå til den person, jeg sidst havde skrevet til… Min ekskæreste. Som selvfølgelig læste den som en udødelig kærlighedserklæring og sågar nedværdigede sig selv til at skrive “Tak. :)” tilbage. Fuck. My. Life.

9. Da jeg til min nieces fødselsdag ville dele denne utroligt fascinerende oplysning (at jeg spiste enormt meget Cæsar-salat, red.) og lagde ud med: “Ej, ved I, hvad jeg lever af for tiden?”, blev jeg mødt af et kor, der svarede: “Rødvin?”. Tak.

10. Sidst, men bestemt ikke mindst, har jeg i denne uge lært, at hvis man glemmer o’et i asos.com, så kommer man ind på en helt anden hjemmeside…

Comments (25)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.