Hvis jeg skulle redde tre ting ud af mit brændende hjem…

billigscan-9billigscan-10billigscan-1billigscan-5billigscan-8Indlægget er sponsoreret af Billigscan

Jeg må have hørt en skrækhistorie som barn engang, for jeg har altid været meget obs på, hvilke tre ting, jeg skulle redde, hvis der udbrød brand i mit hjem. Det var vigtigt at være forberedt, så jeg ikke spildte tid eller gik i panik, når først ilden rasede. Jeg ved ikke, hvordan jeg kom på den idé, eller hvorfor jeg mente, jeg kun kunne redde tre ting, men sådan var det. Det var på ingen måde en frygt, jeg havde, at mit hjem skulle brænde ned, jeg syntes bare, det var vigtigt lige at have på plads. Hvis nu. Min tre ting var som følger:

 1. Søren, min fine, grå kanin, som i øvrigt var en dame. Hun boede desuden ude på terassen, så hun var nok ikke den, der trængte mest akut til at blive reddet i en brandsituation, men better safe than sorry.
 2. Så mange Penny/Wendy-blade jeg overhovedet kunne slæbe. Jeg elskede det skidt. Jeg har stadig en skabshylde fuld af dem.
 3.  Mit fotoalbum. Jeg havde ikke mange billeder, der bare var mine, men dem, jeg havde, var vigtige. Man kan erstatte næsten alle jordiske ting, men billeder er uvurderlige minder, der aldrig kommer tilbage.

Jeg læste engang om nogen, der eftersøgte billeder af deres familie, som andre havde taget, netop fordi de havde mistet deres hjem og alt i det. Og alle deres venner gennemgik selvfølgelig deres fotoalbums og delte, hvad de havde deri. Men det er jo aldrig det samme. Er der andre, der har taget billeder af mig og min kusines hest, som jeg elskede højt og til dato stadig figurerer i mine adgangskoder? Er der andre, der har billeder af mig, der som 15-årig fodrer duer i Prag på tur med efterskolen? Eller på min første skitur? Ved at vaske op i verdens grimmeste køkken? Poserende med min søster i en nærmest mirakuløs tidslomme, hvor vi begge var søde? Jeg tror det ikke.

billigscan-3 billigscan-7 billigscan-4 billigscan-2 billigscan-6I dag er det jo som oftest ikke noget problem. Man har backups i sin iCloud, Photobucket, OneDrive og hvad man ellers bruger. Digitale billeder kan duplikeres i én uendelighed, og så gør det pludselig ikke noget, hvis et fysisk eksemplar bliver vådt eller falmer. Men indtil for nylig eksisterede alle ovenstående billeder kun i et enkelt fysisk eksemplar. Og de fleste af dem endda hjemme hos mine forældre. Indtil jeg smed dem i en kuvert og sendte dem til Billigscan. Og dagen efter modtog jeg så et link til alle mine billeder i digitaliseret form. Bum, problem solved.

Nu er jeg selv indehaver af beviser på evolutionen af mit seriøst mærkelige hår, der havde store problemer med at beslutte sig for, om det ville være glat eller krøllet, hvilket ikke ligefrem hjalp på mine evner til at kontrollere det. Først på det sidste billede her er vi nogenlunde ved at være der. Shit mand, det har været op ad bakke! 😀

Nå, men udover at det er rart at have sikret overlevelsen af billeder fra hele sit liv, så er det her jo også drønpraktisk i forhold til alle de muligheder, der er med billeder og personlige julegaver. Hvis man vil lave fotobøger, kalendere og deslige bliver resultatet bare meget bedre af at have sine billeder til rådighed digitalt – uden det der tag billede af et billede-hejs. Plus, som I måske har bemærket er enkelte af mine billeder lidt halvslidte, men nu har jeg mulighed for at restaurere dem digitalt med noget Photoshop. Også en glimrende idé til fx bedsteforældre, der må have nogle virkelig gamle billeder?

Og i den forbindelse ryster jeg selvfølgelig lige en rabatkode ud af ærmet, fordi rabatkoder er the shit! Resten af 2017 kan I derfor få 15% rabat på alle indleveringer hos Billigscan med koden Miriamsblok. De tilbyder i øvrigt også digitalisering af negativer og dias, så der er rig mulighed for at tage fortiden med ind i fremtiden og skabe nogle juleoverraskelser til få penge. Originalerne får man naturligvis retur igen. 🙂

Desuden har jeg fået lov til at udlodde et gavekort på 500 kr til Billigscan. For at deltage skal man bare lægge en kommentar nedefor med, hvem man gerne vil forære det til (husk, at det er okay at give gaver til sig selv! 😉 ) Konkurrencen kører frem til d. 14/12 kl. 12.

UPDATE: Vinderen af konkurrencen er nu fundet. Det blev Heidi B – Tillykke! Du vil blive kontaktet per mail. 🙂

billigscan-11Vi runder af med det suverænt sjoveste billede, jeg fandt. Overordnet set har det været en stor fornøjelse at gå på jagt i arkiverne og blive ganske 90’er-nostalgisk. Men for det her look, kære mor og far, fortjener både min søster og jeg en skriftlig undskyldning! 😀

Kommentarer (108)

 • Jeg ville give gavekortet til min mor. Min mor har også altid sagt, at alt andet end billederne i hendes hjem må brænde ned. Derfor ville jeg forære hende gaven, at hun ikke skulle bekymre sig om det, og bevare dem til evig tid

 • Sikke en god konkurrence! Min kælder er fuld af gamle billeder fra mine forældre, som godt kunne bruge en digital hånd. Derfor vil jeg gerne vinde gavekortet – så viol det også være lettere for resten af familien at få glæde af billederne.
  Du var forøvrigt virkelig nuttet som barn 😘

 • Mette Karup Frederiksen

  Jeg ville helt sikkert give det til mine forældre, som har 4 skuffer der er ved at sprænges af billeder – og det ved jeg, for jeg har været igennem alle skufferne to gange allerede for møjsommeligt at udvælge billeder til fødselsdage og scanne dem ind på deres snart 8 år gamle og meget lidt samarbejdsvillige scanner. Nøj det havde sparet mange timer, hvis de lå digitalt, og jeg ved, at det er et det-gør-vi-når-vi-får-tid-projekt som har lange udsigter.

 • Jeg ville forære gavekortet til min mor – uden tvivl. Hun kæmper en kamp for tiden, da hun er blevet voldsomt allergisk overfor skimmelsvamp, og da alle hendes ting har været i en lejlighed med skimmel, kan hun ikke tåle at have dem længere. Derfor er alle fotoalbums pakket i kasser og står nu i min kælder. Hun får formentlig aldrig mulighed for at kigge billederne igennem igen – medmindre vi kan digitalisere dem 😀

 • Maria Rosa Nielsen

  Jeg ville forære gavekortet til min mor, der er børnehjemsbarn, og derfor kun har en meget, meget beskeden billedsamling af billeder fra hendes barndom. Utroligt dyrebare billeder for hende, som hun ville elske at have i (sikker og evig) digitaliseret form! Hun er så sej, og hun fortjener alt godt – og så er hun, ligesom alle andre mødre, verdens bedste mor 🍀🎁

 • Jeg ville forære det til mine forældre, fordi at de som mange andre, har skabe og skuffer fyldt med billeder af deres børn og fra deres egen ungdom. Selvom billederne er hyggelige at bladre igennem, så får de aldrig set på dem og det ville de måske, hvis de lå digitalt.

 • Det skulle helt klart gå til mine forældre! De har så mange gode billeder som jeg ved de ville være kede af at miste og som jeg også tror de ville få meget mere glæde af hvis de blev proppet ind i en computer. Det er alt for sjældent man finder albummet frem selvom det er så dejligt og hyggeligt. Især billeder af mine bedsteforældre som ikke er her mere ville jeg være glad for at kunne forevige for mine forældre. Tak for fed konkurrence!

 • Jeg ville bruge gavekortet på at scanne alle mine forældres billede (blandt andet af min bror og jeg) ind, og så ville jeg sørge for, at de kom til at være på både min og deres computer 😉

 • Okay. Virkelig et eksempel på godt sponsoreret indhold. TAK.

  Jeg ville give det til mine forældre, så de kan forevige alle billeder af mig, min søster og ikke mindst min hund (så det er vel lidt en gave til mig selv…)

 • Jeg ville give det til min stedfar. Han er så svær at give gave – og det ender altid med en bog. Men netop det her! Det har han snakket om i flere år! Det ville være SÅ smart 🙂

 • Jeg er åh så billednostalgisk (sørger fx altid for at fremkalde billeder fra mobilen og spejlrefleksen og sætte dem i fysiske albummer!) og ville helt sikkert dele det med min familie, så vi kan sikre alle vores super akavede one-shot-90’er-billeder for fremtiden!

 • Jeg vil forære det til mig selv, hvor jeg vil låne mine forældres billeder og vise dem det bagefter. Jeg vil dele med min søster, så hun også kan få de billeder.

 • Jeg ville give gavekortet til min mands mormor og morfar. De har SÅ mange dias liggende, som de rigtig gerne vil vise frem. Jeg fandt en gammel fremviser i en genbrug sidste år, som sikrede dem en fremvisning, men så virkede den ikke mere…

 • Mig selv og min lillebror. 😍 til alle vores barndomsbilleder, så vi begge kan få en kopi. 🎁

 • Jeg ville dele med min søster, så vi kan have en god griner over alle de grimme billeder fra væres barndom 😅

 • Så ville jeg give det til mine forældre – alle de smalfilm de har liggende, kunne være fedt at få over på dvd, så man endnu engang kunne se de ømme danse man har lavet til diverse gymnastik opvisninger og folkedans 🙂 Gad vide om man overhovedet kan gå til folkedans mere

 • Jeg ville forære det til mine forældre. Der er kun én ting der bekymrer mig: får man originalerne tilbage? Jeg har altid elsket at sidde og bladre i vires gamle albummerne…

 • Jeg ville give det til mine forældre! De har så mange billeder, som ville være så fede at have digitalt.

 • Jeg ville give gavekortet til mine forældre. De har tonsvis af fotoalbums med billeder af familie og venner, samt billeder af mine bedsteforældre, som desværre ikke er her mere. Det ville være fantastisk at kunne give mine forældre denne gave, så billederne ikke forgår.

 • Jeg ville give det til min søster som elsker at kigge i vores forældres store fotosamling og grine af vores kiksede tøj og forfærdelige frisurer 😁

 • Jeg ville uden tvivl give det til mine forældre! De har så mange gamle billeder af vores familie og venner, at jeg næppe tror jeg ville kunne nå at slæbe alle dem alle ud, hvis vores hus gik i brand (hvilket jeg sjovt nok også før har overvejet). Så det ville jeg utrolig gerne give til dem!

 • Jeg ville give det til min mor, vores hus brændte for et par år siden, så det ville være dejligt at få digitaliseret de billeder vi har tilbage ❤

 • Jeg ville have givet det til min elskede mormor. Hun betød alt for mig og var igennem hele min opvækst som en trejde forælder. I fysisk eksemplar er der nærmest uendelige mængde billedebevis på alt, vi har har lavet sammen. Min mormor tabte for nogle dage siden kampen til kræft. Hun havde været syg i flere år, men jeg tror aldrig, man kan være forberedt på døden. Jeg overvejede at få scannet de mest specielle billeder fra alle hendes samlinger ind, så hele familien kunne få glæde af hendes livsværk. Jeg havde egentligt planlagt at gøre det selv, men det ville være en befrielse, hvis jeg i stedet kunne få det gjort af professionelle.

 • Mig mig mig, jeg har en flyttekasse med billeder og venindebreve i kælderen (og flere med Wendy/Penny/Pony ved mine forældre- bare fordi!)

 • Jeg vil sende mine forældres fotos til scanning. Dejlig måde at kunne bevare, gemme og dele min barndoms billeder 🙂

 • Elsker gaver 😀 Hvis jeg vinder, vil jeg give det til min mor som ligger inde med stort set alle billeder af min søster og jeg. Ved hun ville elske at få det digitaliseret, hun har allerede fået min onkel til at hjælpe med at overspille gamle VHS bånd til dvd 😊

 • Jeg ville give gavekortet til mine forældre! De ligger inde med alle billeder fra min barndom, og fra deres egen barndom! Og der er altså også nogle skønne gems imellem 😄

 • Det skulle være til min far. Jeg tror jeg har givet ham bøger til samtlige juleaftener, så det må være tid til noget andet

 • Jeg ville give gavekortet til mine forældre, de passer så godt på alle vores fotoalbums. Så det ville være skønt at have dem digitalt!

 • Hahaha, sikke nogle skønne billeder! Mine forældre har faktisk netop fået digitaliseret de første par kasser lysbilleder fra starten af 90’erne,, hos Billigscan endda, synes jeg de skal have gavekortet. Der er stadig LANG vej igen, før de har fået digitaliseret alle deres billeder 😅

 • Jeg ville give det til min far. Han er verdens bedste og så har han virkelig mange gamle dias, vi gerne vil redde.

 • Ejj sej konkurrence! Jeg ville forære min kære farmor en kalender med en masse billeder af hendes børnebørn, da hun hverken har computer eller smartphone – hun elsker sine efterhånden nærmest hellige albums fra hele hendes liv 😀

 • Jeg ville give det til mine forældre, de har virkelig mange billeder fra både deres egen og min og min brors barndom. De ligger i et stort kaos, men måske det her kunne få dem til at rydde lidt op i det og få en nem måde at nyde dem på 😊

 • Åh det vil jeg gerne vinde. Har i en skilsmisse mistet alle billeder, men han negativerne. Drømmer om at få dem alle digitaliseret, så jeg igen kan se billeder fra da min ældste datter var lille…

 • Jeg har en kasse med billeder. Der er billeder, hvor jeg sidder på ryggen af den tykkeste lille hvide pony, som jeg elskede så højt. Billeder af min far i usansynligt korte shorts, med kæmpe skovsnegl (som i dag bare er en alm skovsnegl) og træsko. Billeder af min søster og jeg i samme mundering som dig og din søster.
  Den kasse trænger gevaldigt til en gennemgang og digitalisering – derfor vil jeg give gavekortet til den og dele ud af den digitaliserede version.

 • Jeg har længe, længe ville printe en masse billeder ud og dét ville da passe helt perfekt med et gavekort! Både til at pryde mine tomme vægge i mit nye værelse og som en gave til min gamle rejsebuddy gennem 5 måneders rundrejse, så vi rigtig kan mindes de gode tider! Måske igen mest for min egen skyld…

 • Ej hvor fint! Det ville simpelthen gå til mig selv. Mine bedsteforældre har en million milliard billeder i fysisk form, og ejer altså alle minder fra før 2008. Derefter er det dog mig, der sidder på sagerne (jeg er den der irriterende type, som altid har et kamera med og skal tage billeder af alle). I år har jeg købt et fotoalbum og netop bestilt 300 billeder fra nyere tid til mine bedsteforældre, som helst vil have alt i fysisk form – og derfor kunne det være meget praktisk at jeg lånte en masse af deres gamle billeder, og fik dem på digital form. Bumbum, så har vi allesammen alle billeder, og jeg har styr på at backe det hele op, så de aldrig forsvinder! Krydser fingre!!

 • Jeg ville give det til mine forældre. De har en masse billeder, både fra da min søster og jeg var små, men også fra længe før der var tænkt på min søster og mig. Billeder af mine bedsteforældre, som ikke er her længere, og som jeg desværre ikke nåede at møde alle af. Billeder af ferier, højtider og bare øjeblikke som af en eller anden grund blev fundet fotoværdige 🙂 De (mine forældre) fortjener at få digitaliseret og dermed bevaret deres billeder.

 • Jeg ville gerne have alle mine barndomsbilleder digitalt, så ville selv bruge gavekortet 🙂
  Tusind tak for en altid god og underholdende blog. Selv de sponsorerede indlæg formår du at gøre sjove og underholdende.

 • Det kunne være så sjov en gave at give til min mormor og morfar, men den der ville få aller mest glæde af den, er nu min veninde, så hun bedre kan opbevare og udnytte de minder hun digitalt har af den familie som hun desværre ikke længere har….

 • Jeg kunne godt tænke mig selv at vinde det. Og resultatet af de skønne barndomsbilleder ville jeg dele med min mor og bror. 😊
  PS du har altså bare sådan et flot smil – også med tænder 😁😉

 • Jeg ville give det til mig selv – til at få scannet barndomsminder ind og lave bøger til mine søskende, som vi ville kunne dele med vores egne børn. Det kunne være fantastisk

 • Til min yngste på 1,5år. Da han virkelig ikke skal gå glip af ar se hans mor ligne ham på en prik, bare med 80er hår.. Og ja jeg ligner en dreng på alle billeder af mig på under 4år…

 • Ej hvor var du smart! 😊 som 1986’er har jeg haft mange kjoler i samme stil! Tak mor 😂 apropos min mor – så ville jeg forære hende gaven. Hun taler meget om at få “styr” på det hele, inden jeg sidder med det hele en dag. Det her kunne være et skub i den rigtige retning 😊

 • Årh, det ville blive den bedste julegave til min kære Mutti! Hun elsker sine billeder, og er dødsens angst for at de forsvinder eller falmer – så god en ide!!

 • Jeg vil give det til min kære mor. Hun er i gang med at finde gamle billeder af min mormor og morfar, så hun kan lave en kalender, som kan få dem til at mindes gamle dage. Jeg synes ideen er så fin!

 • Jeg ville give gavekortet til min far, som var i USA som teenager. Han har kun billederne på dias, og jeg har aldrig set dem. Han ville blive LYKKELIG!!

 • Jeg ville give det til mig selv, fordi jeg er fattig og på SU og synes det er synd for mig 😂😂 btw mega cute billeder, især det sidste! 😄

 • Gud en fin idé!! Det ville jeg klart forære til mine forældre hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 • Jeg ville give gavekortet til Billigscan til min kæreste, som mistede sin mor for nogle måneder siden. De er fire søskende, som nu skal dele de ret sparsomme fotos fra deres barndom, og det er åbenbart noget, der trækker tænder ud! Hvorfor de ikke har tænkt på Billigscan, ved jeg ikke, men de trænger SÅ meget til at få scannet de pokkers billeder ind og delt, så ingen skal være sure og føle sig snydt. Jeg vil have fred i familien til jul! Basta!

 • Det skulle min mormor have! Hun elsker billeder.. men hun har så mange stakke, at det ikke er til at overskue.. Jeg ville elske at digitalisere dem og lave en fotobog til hende 🙂

 • Min kæreste. Han har enormt mange billeder liggende fra sin barndom som han aldrig – trods intension om det – har fået gjort noget ved. Det er de eneste minder han har fra sin opvækst så det vil jeg enormt gerne bidrage til bliver foreviget/sikret.

 • Sikke et fint resultat.
  Jeg ville give et gavekort til min mor. Vi elsker de gamle fotoalbums i familien, og særligt det ældste er efterhånden noget slidt. Så min mor ville blive så lykkelig for at få sine billeder digitaliseret!

 • Jeg ville give det til min mor. Hun har nogle barndomsbilleder, jeg er sikker på, at hun ville blive glad for at få digitaliseret.

 • Det her er seriøst den bedste konkurrence, jeg har set indtil nu. Du har fuldstændig ret Miriam – ens billeder er værdifulde minder, som ganske enkelt ikke kan sammenlignes med noget andet. Jeg elsker at fotografere digitalt og har selfølgelig alle mine billeder backet op, men det har mine forældre ikke. Hele deres ungdom og mine søskende og min tidlige barndom er alt sammen gemt i analoge billeder. Derfor ville mine kære forældre få gavekortet, hvis jeg var så heldig at vinde 🙂 Det er simpelthen en genial ide!

 • Åh, hvor vil jeg gerne vinde det gavekort til min far! Mine forældre har uendeligt mange fotoalbum med billeder fra deres liv samme. (Inkl. Min og mine søskendes barndom). Naturligvis ville de gerne begge have billederne da de blev skilt for 10 år siden. Så min far gik i gang med at scanne billederne ind. Det nåede han ikke så langt med før han gik død i – til stor frustration for min mor!

 • Det ville være en bonusjulegave til min kæreste. Han har så mange billeder fra sin soldatertid, som bliver væk for ham fordi de er røget i en af bunkerne af “ting-og-papirer-vi-burde-finde-en-plads-til”.

 • Jeg vil gerne forære min søde bedstemor en billedegave til jul, så alle hendes elskede billeder er sikret

 • Seriøst en god ide! Jeg ville forære det til mine forældre – alt det rod, vi har, og vi har lige mistet alle vores digitale barndomsbilleder, fordi dumme mig ikke havde nogen backup og min computer gik i spasma. Arg, hvor jeg fortryder! Måske en klog person kan hjælpe mig, men indtil da ville det da være perfekt at få sikret alle de fysiske billeder, vi nu har herhjemme! 😀 Glædelig 8. december! Kh Clara

 • Jeg vil give det til min mor, så vi kan få digitaliseret alle de billeder hun har taget op igennem min barndom ☺️

 • Min bedste veninde og jeg har “sølvbryllup” til næste år. 25 års rejser, fester og sjov, jeg vil vildt gerne lave et album med billeder fra start 90’erne til nu. Backpackerbilleder, os og gamle flammer, Buffalo, skinnende juicy tubes lipgloss, sommerhusture, kellyfrits, mavebluser, permanentet page, USA, og så meget mere. Kunne være sjovt 😀.

 • Jeg ville give gavekortet til mig selv. Så vil jeg få indscannet 2000 dias fra vores jordomrejse i ungdommens vår (’95), og min mand vil få den bedste julegave ever. Det piner ham, dias’ne ligger på loftet og bare ligger.

 • Åh mine forældre skal have det!!! De har så mange billeder fra min og min lillebrors barndom. Jeg ville elske at de var digitale 😊

 • Jeg ville forære det til min mand, så han kunne bevare de billeder der er tilbage af hans far, som desværre tog livet af sig selv for få år siden😢

 • Jeg vil give gaven til mig selv. For 3 år siden mistede jeg min morfar – og min tog alle hans billeder med hjem. I juli i år mistede jeg min mor efter 5 mdr agressiv kræft, så nu sidder jeg med alle min morfars og mors billeder og sortere hvilken jeg har mulighed for at beholde, så jeg min datter på 1 år kan lære sin mormor og oldefar at kende. Hvis jeg vandt kunne jeg får en stor del af dem digitaliseret, og så behøvede jeg ikke at skulle træffe valget med hvilken jeg skulle beholde i fysisk form. Og så mister jeg dem heller ikke ved indbrud/brand eller ved de falmer indtil min datter er gammel nok til at se billederne.

 • Jeg ville give gavekortet til mine forældre. De har vanvittig mange albums – som sagtens kunne trænge til at blive digitaliseret.
  Hvorfor vil jeg lige give det til dem? I denne uge har min mor været i et pakkeforløb for cancer. Heldigvis var der intet. Men det ændrer ikke på at livet er flygtigt. Og tænk hvis billeder af min barndom, mine forældres historie før min bror og jeg og tiden før selve mine forældre som par forsvinder?
  Tanken er forfærdelig. Jeg har mange gange bedt om, at barndomshistorierne om hvordan de mødtes osv, bliver optaget. Men indtil da, så kan billeder blive digitale. 😀

 • Til min mor og far – de har jo så mange fortoalbums fra 90’erne som jeg håber aldrig forsvinder 🙂

 • Ej, hvor vil jeg også bare gerne have det gavekort selv! Til gengæld vil jeg lave scrapbooks til aaaalle mine venner og heeeele min familie <3

 • Jeg ville helt sikkert forære gavekortet til mine forældre, som har tonsvis af billeder fra min barndom. Det er i den grad billeder, som vil være fantastiske at have digitalt! 🙂

 • Jeg ville give gavekortet til min morfar. Han har så mange gamle hyggelige billeder, som jeg gerne ville hjælpe ham med at bevare 🙂

 • Simpelthen: mig selv. Jeg har bunker af gamle billeder fra folkeskole, efterskole og SÅ mange gode billeder af mine yngre brødre, at det kunne være perfekt med et gavekort 😉

 • Det skal være til mig selv, så mine børn kan få deres småbørns billeder digitalt. Har også bestilt røgalarmer i denne måned. Nøj, hvor bliver jeg bare helgarderet 👍
  Og glad!

 • Hvis jeg vandt ville jeg give dem til mig selv! Jeg har et nostalgisk sind, og ville elske også at kunne kigge billeder igennem på computeren!

 • Det skal min mor have, så hun kan få styr på alle de billeder og albums som hun har fået efter mine bedsteforældre døde. Så er det også nemmere at dele dem ud til resten af familien.

 • Det vil jeg give til mig selv og resten af min familie. Vi har lige mistet vores mormor/farmor, og på plejehjemmet står der nu oceaner af albums med fine, gamle billeder, som alle børn og børnebørn gerne vil have eksemplarer af 🙂

 • Jeg giver det selvfølgelig til mig selv – fordi jeg er så træt af, altid at falde i søvn over mors diasshow hver evig eneste jul… same procedure as last year.

 • Mine forældre – min mor har været meget flittig med fotoalbums, og det kunne da være dejligt at få dem digitaliseret.

 • Min mor (og også lidt mig selv) – alle mine billeder er også efterladt hjemme hos mine forældre, jeg har ikke plads og min mor kan ikke få sig til at smide dem ud, sådan et gavekort kunne jo løse hele det dilemma!

 • Åhh jeg ville elske at scanne en del af min mormors billeder ind. Hun er dement og lige blevet 90. Men hvis man havde hendes billeder digitalt kunne man lave en fotobog med tekst, som kunne hjælpe hende med at huske.

 • Anne Katrine Villadsen

  Mine forældre skulle være de heldige.
  Vi har i mange år snakket om at de burde få gjort noget ved alle minderne (billeder, video). Så det ville da være en oplagt mulighed for at komme i gang.

Der er lukket for kommentarer.