Shhh… #200

foerstGlædeligt hemmelighedsindlæg nummer 200! Det har været en fornøjelse! …Bortset fra hende der på det seneste, har indsendt 30+ separate hemmeligheder om, hvor meget hun hader sin svigerinde. Altså, det må være træls og alt det der, men vil du ikke være sød ikke at spamme sådan? 😉 Ellers kan egne hemmeligheder som altid indsendes lige her. 😀

lkaapaakaajijojnkjnmklkjpjipolkjnipolknmlkmpniuhipuojppaekjijpoeijoinjolkiaa0pkijpaaokjhnkljsidestsidst

Kommentarer (28)

 • Jeg køber udelukkende skum vaskeklude så jeg kan dufte til dem, røre ved dem og tygge på dem. Dem der hedder noget med luksus og er i en hvid og lilla pakke er bedst.

 • Kan huske min søster betalte min lillebror fem kroner, for at indløse hendes gevinst på skrabejulekalenderen i starten af december.

 • Jaa tillykke med gevinsten! 👏🏻🎉 Så er der rent faktisk nogle, der vinder mere end 100 kr!
  Jeg ville nok også vente med at indløse den.. Så er der bare ekstra grund til at glæde sig til den 24.!

  • Jeg kender én hvis bror vandt en halv mio på en skrabekalender. Det er nok ti år siden, men den er god nok!

 • Ej nogen gode nogen denne gang!!
  Jeg har det også stramt med min Svigerinde og har indsendt nogen hemmeligheder om hende gennem tiden. Selvom det ikke er mig med de 30 indsendelser fik jeg alligevel helt dårlig samvittighed overfor Miriam 😊

  • Nej nej, ingen grund til det! En hemmelighed i ny og næ er fint, men en million i træk med præcis samme ordlyd er måske lidt overkill. 😉

   • Jeg undskylder mange gange! Min bror har lige købt et hus til dem begge to men hun er utilfreds med både antal af værelser og møbler så jeg blev så vred så hun måtte få hele turen igennem alle hemmelighederne sorry! 😀

 • Når du får at vide, at du ikke kan få børn og bliver trist, selv om du egentligt ikke vil have dem, handler det ofte om, at det ikke længere er et valg for dig.
  Dit fravalg bliver taget fra dig, og det er helt normalt at reagere på det❤️

 • Det der med at læse ét ord forkert har virkelig stor betydning… jeg læste ordet kalder i første hemmelighed som knalder.

 • Fuck hvor vildt. Jeg troede jeg var den eneste der tyggede paa skum vaskeklude. Jeg har gjort det i 10 aar! stoppede dog da jeg flyttede til udlandet.

 • Jeg har læst den med skrabejulekalenderen flere gange nu, og jeg forstår den simpelthen ikke. Er der nogen, der vil forklare? 😉

  • Mit gæt er, at indsenderen på en eller anden vist synes, det er forkert at have skrabt hele julekalenderen allerede nu. Hvis gevinsten først indløses efter jul, kan kioskmanden jo så ikke vide, hvornår den sidste låge er blevet skrabt. 😊

 • Ham manden med “forstår godt du vil tabe dig”-kommentaren skal ud på røv og albuer! Shit noget mærkeligt noget at sige når man står nøgen og sårbar overfor ham..

  • Ja. Det er da helt utilstedeligt! Hvad er det for en kommentar??? slet ikke i orden og op på hesten igen med at score søde mænd!

 • Jeg har engang arbejdet i en kiosk, og fra midt-november var der mindst 10 om dagen, der kom for at få indløst gevinster på deres skrabejulekalendere, og jeg tænkte aldrig over det. Så afsted med dig 🙂

  • Vores nisse bør skam også på loftet, men han har installeret nissedøren som elevator, fordi han ikke gad gå ned af loftets stige med gaverne 😂. Og den er fremme hele året, så han kan tjekke op på os…. om vi er ordentlige.

 • Jeg kender en der har vundet millionen på skrabekalenderen, så det kan (åbenbart) lade sig gøre.

 • Man kan vist slet ikke indløse gevinster større end 1000 kr. i kiosken, så ring til Danske Spil og få den indløst, dig med skrabekalenderen 😀

 • Den sidste hemmelighed, viser alt hvad der er galt med dating verdenen i dag! Tænk sig at de er så nemt at stikke af, og forsvinde! Det er eddermame dårlig stil….
  (med venlig hilsen en der er godt træt af tinder og useriøse typer! Hvad fanden er der blevet af at forelske sig i en fremmed i bussen?!)

 • Hehe, da en af vores faste kunder i vores lille købmand ville indløse sin skrabejulekalender midt december sagde jeg meget alvorligt at jeg desværre blev nødt til at konfiskere den. Jeg kan stadig huske hans ansigt, haha!

 • Til dig med den ufølsomme date: en af mine bekendte blev dumpet over telefonen med beskeden, at “han ikke kunne forestille sig at være kæreste med en, der har så stor en røv.”
  Hun var så traumatiseret, at hun meldte sig ind i Fitness World. Og gjorde brug af sit medlemskab. Fuck, så er man jo langt ude, og skal have krisehjælp. Spøg til side. Desværre er der mennesker, der på ingen måde besidder de egenskaber, man normalt forventer af et civiliseret og velopdragent menneske.

  Har selv af et par mænd i tidernes morgen fået en kommentar om ikke helt flad mave (som i overhovedet ikke), og det var endda kærester. To af dem sagde det under et skænderi, fordi de ville såre mig, den tredje bare ubetænksomt. Jeg tror, at nogle mennesker ER meget visuelt styrede og tænder på bestemte ting, og måske er det for nogen en deal breaker, hvis man ikke har flad mave, lange ben eller whatever de fikserer på, men så må man trøste sig med, at deres begær og tiltrækning ikke var stærk nok. Man skal jo helst tænde på sin udkårne på en sådan måde, at det rummer både noget fysisk, men også alle de andre essentielle ting i én stor pærevælling. Jeg har været og kan hurtigt igen blive tiltrukket af flotte, charmerende mænd med helt almindelige, utrænede og lettere uperfekte kroppe. Det er så skønt, og sådan har jeg altid haft det. Sådan er der også mange mænd, der har det. Jeg har da været i slæden med mange med netop den sunde holdning. Knus til dig, glem den narrøv og find ham, der vil æde dig med hud og hår.

  • Det er mig som indsendte hemmeligheden. Tak for dit skriv.
   Som opfølgning, har jeg ikke svaret på hans beskeder siden da – og han har skrevet flere gange at han gerne vil ses igen.

 • Dig med nissedøren; Jeg har det på samme måde, og tager endda mig selv i, at jeg spotter nissedøren og begynder automatisk at glo rundt i deres lofter – har de virkelig ingen loftlem? Hvor bor han så?

Der er lukket for kommentarer.