En dumping, en blokering og en Kinder-julekalender

img_1836I dag har været en seriøst underlig dag. Den startede med, at jeg blev dumpet. Eller, det kan man vel ikke kalde det, når man aldrig rent faktisk har været på en første date. Hvilket er en af grundene til, at jeg selv havde tænkt mig at lukke den. Selv efter timelange snakke til langt ud på natten, der alle sammen havde været mægtig lovende. For han havde vist sig at være både temmelig upålidelig og ude af stand til at tage initiativ, og så dør den hurtigt for mig. Men han kom mig i forkøbet, og det er simpelthen så pisseirriterende. Så sidder man der som modtager af “du er skidesød, men…”-talen, og hvis man begynder at råbe “jeg gad slet heller ikke være kærester med dig, nå!”, så vil det aldrig forstås som andet end et forsøg på at redde sin stolthed. Og den er lidt såret, min stolthed. For selvom jeg ikke ville have ham, så skulle han jo sådan set helst gerne blive ved med at ville have mig, ikke? Det er en lidt halvabsurd logik, som jeg forhåbentlig ikke er ene om.

Bagefter tog jeg på posthuset. Tre gange. Første gang for at returnere en pakke, anden gang for at sende det brev, jeg glemte, da jeg returnerede pakken og tredje gang for at hente den pakke, jeg glemte, da jeg returnerede den første pakke, og da jeg sendte brevet. Den stakkels postpige må tro, jeg er håbløst forelsket i hende.

I dag er også lidt en milepæl. Det er nemlig første gang i bloggens historie, jeg har været nødt til at IP-blokere en person. Jeg har haft rigtig mange uenigheder og ophedede diskussioner herinde gennem tiden, men der har altid været en eller anden form for dialog at komme efter, selv når begge parter lavede fejl i kampens hede. Men jeg har aldrig nogensinde oplevet at tale så meget for døven ører før. Der var ingen bagvedliggende respekt og intet behov for saglighed. Det var næsten imponerende. Så meget så, at da tonen kun blev værre og værre (også over for de andre kommenterende), og hun besluttede sig for også at gå til værks på min instagram, så konkluderede jeg, at der næsten måtte være tale om en bevidst troll. Og det er ikke holdbart bare at blive ved med at slette kommentarer manuelt, fordi det ikke respekteres, at de ikke er velkomne. Så nu har jeg også prøvet at blokere. Er jeg så en big time blogger nu? Mama, I made it?

På den virkelig positive side har jeg endelig fået fat i en Kinder-julekalender, og der skal lyde en rungende tak til Emilie, der forleden tippede om, at Føtex Food på Østerbrogade stadig havde et par stykker tilbage. For det havde de. Til halv pris sågar! Og der sad en virkelig sød hund ude foran, som jeg fik lov til at hilse på. OG jeg har købt en kanelsnurre til aftenkaffen – som egentlig bare er aftenvand, fordi jeg ikke drikker kaffe.

Så ja. Overordnet set virkelig mærkelig dag. Men ikke nødvendigvis dårlig. Får lyst til at citere Nik (& Jay): “For det går op, og det går ned – det’ bare life, baby, ingen sved”. True dat, Nik. True dat. 😀

Kommentarer (30)

 • Tillykke med kalenderen – havde du nu boet i Århus, kunne du i Salling have købt en “Simply Chocolate – size matters!” Kalender til halv pris! Se DET er en chokolade kalender!!! 😁
  Og mht at blive dumpet – jeg havde følt præcis som dig. Man er vel gudinde… 😉

 • Der hvor karma trumfer omkring postnord: du får SMS om, at een af dine pakker er kommet – godt nok på det forkerte posthus 🙄 (vi snakker vel postnord) og cykler glad op efter den. For en time senere at modtage besked om, at endnu en pakke er ankommet og til samme bemeldte forkert posthus – men nu lige præcis så sent, at der er lukket, når du når frem. Og ja det er lørdag. Og du må vente heltvtil mandag på at få din pakke 🙈.

  Ps FEDT du fik den kalender 😍🍫

 • Det er bare den bedste julekalender i verden, helt seriøst. Bliver så oprigtigt glad hver dag når jeg åbner en låge.

 • Eeej, hvor er jeg skuffet over, at du ikke laver et samleindlæg med alle de crazy kommentarer 😂 det er da det SJOVESTE at læse og jeg er oprigtig bange for, at jeg er gået glip af guld her, bare fordi jeg havde travlt med at sove og være på arbejde.. pis os’….

 • Hold nu fast, hvor er jeg vil med din blog. Vild med dine tanker om at blive dumpet, og dine totalt nede-på-jorden-lidt-kiksede-men-fuldstændig-relaterbare billeder og posts! Jeg synes nemt blogge bliver lidt for “perfekte” og kun viser den søde del af tilværelsen, så jeg er helt vild med at du viser hvordan det er at være kvinde i 2017, med alt hvad det indebærer!

 • Hvor er du sød. Kanelsnurre til aftenkaffen, som egentlig bare er vand. Ja, men aftenkaffen er fandeme en institution, så hold fast i den! Du er ikke blevet dumpet, han besluttede bare, at der aldrig skulle være en begyndelse, og du er blevet sparet for en måske træls oplevelse. På den måde er Tinder og andre apps måske et fint filter, måske er det kontraproduktivt i forhold til at være åben og løbe en risiko. Uanset hvad: det er altid øv, når de ikke synger serenader nedenfor ens vinduer og ikke cykler gennem byen i silende regn for at se én i en time og beslutter, at de ikke vil gå videre, så nyd du din Kanelsnurre og din aften.

 • Åh, hvis der er nogen der tilfældigvis kender til et sted på Frederiksberg (alternativt Vesterbro) hvor man stadig kan få fat i en kinderjulekalender, så ville jeg blive SÅ glad for en lille heads up! Har ledt og ledt hele ugen uden resultat og jeg er snart nået til det punkt hvor jeg bare laver en selv. Det er bare ikke helt det samme – piv. 😩 Krydser fingre for at nogle søde mennesker kan hjælpe! 🙌🏻❤️❤️🎄

 • Hej Miriam. Jeg læser din blog helt fra England og jeg er vild med den! Synes du er super ærlig og up front, sjov og fuldstændig ned på jorden. Stor respekt for dine velskrevet oplæg hvad de end handler om. Jeg er en kæmpe fan. RESPEKT! P.s. jeg venter spændt som et barn hver torsdag på hemmelighederne 🙂

 • Til Sara:
  Du kan stadig få fingrene i en Kinder julekalender i Føtex i Frederiksberg Centeret – så dem idag!!

 • Du er overhovedet ikke alene med den der. Jeg har sågar bevidst været en dårlig kæreste for at få en idiot til at droppe mig, og da han så endelig gjorde det, gjorde det stadig ondt. Ej, men jeg var så dum. Skylle bare selv have gjort det. Men jeg ville jo ikke gøre ham ked af det… #konfrontationssky

 • Netto på Vesterbrogade 8, 1620 Kbh K, har pt. (kl. 10:47, 7/12) tre Kinder Maxi Mix Julekalendere stående lige til venstre for indgangen – sammen med de andre nedsatte kalendere. Kr. 50. tror jeg.

Der er lukket for kommentarer.