Oversat betyder det Kap Torsk, men det lyder lidt for meget som ‘klaptorsk’, ikke?

collageDet var John F. Kennedy, der i sin tid populariserede Cape Cod, og siden har det været så berømt, at de fleste af os har hørt navnet, også selvom vi (læs: jeg) i virkeligheden ikke har den fjerneste idé om, hvor det ligger. Eller havde den fjerneste idé, selvfølgelig. For nu ved jeg, at det ligger nede i bunden af Massachusetts, og at Marc og Donna bor der med deres 14 år gamle hund, som hedder Spirit og gerne vil slikke ens hånd goddag.

Jeg har allerede én gang tidligere skrevet om min nyfundne glæde ved at bo på inns, og Long Dell Inn forstærkede kun den følelse yderligere. Det er så… Hjemligt? Jeg havde det faktisk sådan, at jeg tænkte, det måtte være sådan, det var at være udvekslingsstudent. For det er jo sådan set det, inn-ejere gør: Åbner deres hjem for vildt fremmede. Og viser rundt og fortæller og får dem til at føle sig velkomne.

Man åbner ikke en inn med mindre, det er noget, man brænder afsindigt meget for, og det gør Marc og Donna. De har indrettet hele huset med ting, der har betydning for dem – hvorfor mit værelse fx hed ‘Fish Market’. De har udformet guides med personlige forslag til, hvad man allerhelst skal opleve og spørger gerne ind til, hvad der interesserer en, så de bedst kan hjælpe. De foreslog ruter at køre og steder at spise. Som fx det der sted, jeg spiste på Halloween, hvor jeg fik en pizza med baconmarmelade. Yes, baconmarmelade! I det hele taget er Marc noget af en foodie og lavede mig den vildeste morgenmad (to-retters!) begge dage, jeg spiste der. Og Donna rystede smilende på hovedet, da han gav mig en minipose med Cape Cod-chips og fortalte mig, at jeg bestemt måtte have en selfie med posen foran det rigtige fyrtårn. Så det gjorde jeg selvfølgelig!

Cape Cod var det sted, jeg kørte mest bare for at køre, og det er et enormt sæsonbetonet område, så rigtig meget var lukket. Primært seafoodrestauranter og den slags. Jeg ved ikke, om det var en fordel eller en ulempe, at jeg var der uden for turistsæsonen, for det var næsten lidt søvnigt, men det var på en rar måde. Og deres lokale radiostation hed “Frank FM”, hvilket jeg selvklart ikke kunne stå for, så Frank spillede mig musik, mens jeg faldt lidt i svime over de smukke strande og efterårsnaturen.

Det var så fint. Og lidt vemodigt, fordi det jo var mine sidste dage. Men det var et godt sted at runde af, og jeg er glad for, at jeg kørte derned – også selvom GPS’en fuckede totalt, og jeg derfor kørte over den samme bro tre gange. På den positive side fandt jeg stedet med de billigste Ben & Jerry’s på hele turen og prøvede så mange ting i den lokale TJ Maxx, at de var nødt til at speciallave mig en seddel med antal ting, jeg havde taget med ind i prøverummet. Det var en god tur.

Jeg kunne faktisk nok godt lige klare en tur til…

Kommentarer (8)

  • Hvad koster en overnatning typisk på de inns du har oplevet? Overvejer en tur lidt i stil med din sammen med min mand til maj…

    • Det kommer meget an på årstid og turisme, men typisk har jeg vel givet omkring $100 per overnatning. 🙂

  • Jeg synes simpelthen din USA tur er det hyggeligste at læse om! Og så er det jo lidt som at være der selv, oveni dine mange fabelagtige stories undervejs, jeg er kæmpe fan!

  • Jeg synes at kunne huske, at du talte om din usa-tur var i forbindelse med din amerikanske familie, eller hvert fald at du skulle se dem mens du var der, men det gjorde du ikke vel?

    • Det var, da jeg havde planer om at tager til USA til Thanksgiving. Det endte jeg ikke med at gøre, og min familie bor ikke i den del af USA, jeg besøgte den her gang. 🙂

Der er lukket for kommentarer.