“I’ll be at the Inn!”

collagelknDet falder mig ind, at jeg i al min krise har glemt at fortælle om min tid i North Conway, New Hampshire, hvilket er for dårligt, for der er faktisk flere, der har spurgt ind til det. Ikke mindst fordi jeg boede på en inn, der lige så godt kunne have ligget i Stars Hollow. (I know, I know, enough med Gilmore Girls-referencerne). Regnbueflaget ude foran flagrer lystigt i vinden takket være indehaverne, Eddie og Christopher, som muligvis er de rareste mennesker i verden. Det er et sted, der er bygget op omkring, at man kan føle sig hjemme i stedet for bare at overnatte. Om aftenen tændes der bål i haven, og hvis det regner, kan man i stedet slå sig ned i stuen, hvor der om eftermiddagen er kaffe og kage til fri afbenyttelse. Og så har de altid vinglas fremme, hvis nogen “lige skulle være faldet over en flaske, der skulle drikkes”, som jeg fik at vide. My kind of people! 😀

llknmCranmore Inn. Det var et af de steder, jeg virkelig gerne ville have haft en dag mere. Ikke alene på grund af de aldeles guddommelige blåbærpandekager, som jeg vil drømme om resten af mit liv, men også fordi byen, den ligger i, både byder på Walmart, T.J. Maxx, en (tax free!) outletby og den vildeste julebutik, jeg nogensinde har set. Ever. Jeg var lige ved at tude af begejstring, da jeg kom derind, for udefra ser den ikke voldsomt imponerende ud, men i realiteten er den på størrelse med en gynmastiksal og del ind i mindre rum alle dekoreret til den store guldmedalje. Der er ikke det julerelaterede item, man ikke kan få. Jeg købte blandt andet en julekugle formet som et pizzaslice og en julesok til Frank. Altså en julesok specialdesignet til katte. Yup.

Min allervarmeste anbefaling til hele North Conway, men i særdeleshed til Eddie & Christopher og deres vidunderlige lille perle af et sted.

Kommentarer (8)

  • Det ser fantastisk ud!
    New Hampshire er en af mine yndlingsstater; noget af det skyldes helt sikkert deres statsmotto: “live free or die”💪🏻😁😂

  • Miriam, det er ikke for at underkende din begejstring, for din optursoptimisme kan KUN begejstre, men jeg kommer bare til at tænke på, om du som juleentusiast ikke kender Käte Wohlfahrt, som bl.a. ligger flere steder i Berlin i julemånederne? Der er jeg sikker på, du også kan få din indre juleluder tilfredsstillet. De butikker rigtig meget det du instastoryede – og flere af dem er STORE. Og det er altså kun en halv times flyvetur væk:-)

  • En ting er helt sikkert – kommer jeg nogensinde til USA, så skal jeg helt sikker overnatte de to steder. Er selv stor fan af Gilmore girls og small town scenariet <3 Tak for anbefaliner og dine virkelig værdsatte instastories. Glæder mig til at følge med i resten af din tur 🙂

Der er lukket for kommentarer.