Jeg er jo Bridget Jones #305

img_11691. Det viser sig, at det ganske rigtigt er meget nemt at overføre penge via Western Union. Det er til gengæld mindre let at hente dem. Således var jeg i dag i tre forskellige af slagsen, før jeg fandt en, der havde et menneske.

3. Det tog mig over en time, og jeg var så mopset bagefter, at jeg forærede mig selv en kanelsneglsdonut, for de findes!

4. Da jeg efterfølgende løb ud til bilen i den silende regn, var bilnøglen væk. Pist væk. Hældte hele min taskes indhold ud på asfalten, og den var der ikke.

5. Jeg havde lagt den på disken, mens jeg udfyldte Western Union-formularen. Der var heldigivis ingen, der havde taget den. Jeg ville have det svært uden Dylan. Sværere end uden mit Visa.

6. Var ellers noget muggen over at være Visa-løs i Canada, da det gik op for mig, at de jo er en del af det britiske commonwealth og derfor sælger fucking Cadbury’s! Also, jeg fik ikke smagt poutine. Det havde jeg ellers virkelig set frem til.

7. Har brugt ALT for lang tid på at være bekymret for toll roads i Vermont. Gæt, hvor mange jeg stødte på? Ingen. Ikke en eneste.

8. Til gengæld har jeg nu $5 i quarters i mit handskerum. Tror I, der er nogle strippere, der vil tage imod dem?

9. Var sekunder fra at køre en mega omvej i dag, fordi jeg så et vejskilt mod “Lake Willoughby”, og jeg kunne kun tænke på John Willoughby fra Jane Austens “Sense and Sensibility”. Indtil det gik op for mig, at de to nok ikke havde andet end navnet til fælles.

10. Jeg har ikke tid til at finde på et punkt ti, for Market Basket lukker lige om lidt, og det er der, isen er billigst, og jeg mangler stadig at smage fire nye Ben & Jerry’s-varianter jævnfør min bucket list!

11. Uh, kom på en 10’er alligevel: Jeg har facetimet med Frank her til aften! Eller i hvert fald set halen på ham, da han stak af fra min mor, fordi han virkelig ikke gad facetime…

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.