USA Bucket List

img_0502Hvis man er sådan en, der synes, det er møghamrende kedeligt at læse om andre folks rejser, så er det nok en god idé at holde pause her fra domænet de næste par uger. Hvis man ikke allerede er gået sin vej i protest, selvfølgelig Det er nemlig i morgen, jeg sætter mig på et fly og stikker af til den anden side af Atlanten. Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at jeg kommer til at udnytte jer for fuld skrue. Så snart jeg lander på amerikansk jord, går jeg på jagt efter et prepaid SIM-kort, så jeg har konstant adgang til data, og så er planen altså, at I er min lomme-rejsepartner. Både på bloggen, men i særdeleshed også på Instagram. Især stories vil nok blive brugt flittigt. Jeg tænker, det er vejen frem at snakke med jer, når jeg føler mig Palle alene i Staterne og ikke lige kan overskue at smalltalke med de lokale. 😀

Jeg brugte aftenen i går på at booke de sidste overnatninger, så nu skulle der være styr på det. De første fire af slagsen foregår i Boston, så hvis I har tips til byen, må I endelig smide dem i kommentarfeltet. Efterfølgende henter jeg min bil (jeg har bestilt en Chrysler, for when in Rome, am I right?!) og så går turen til New Hampshire, Vermont, Canada og så tilbage til Massachusetts igen, hvor jeg d. 3/11 vender snuden hjem til Danmark igen.

For et par dage siden havde jeg besøg af Karoline, og i den forbindelse fik vi bakset en bucket list sammen til mig til turen. Den lyder som følgende:

1) Knald en amerikaner

2)  Gå alene ind på en bar og bestil en drink

3) Køb noget til over 2.000 kroner

4) Prøv minimum 10 nye Ben & Jerry’s varianter

5) Vær iført udklædning på Halloween

6) Tag på en Tinder-date

7) Find, køb og spis det mærkeligste (læs: mest amerikanske) slik muligt

8) Køb en grim Harvard-souvenir

9) Spis klam fast food til morgenmad i hvert fald én dag

10) Tag en selfie med en republikaner

Jeg skal nok holde jer løbende opdateret om min fremgang på området! 😀

Kommentarer (91)

 • Boston-tip:
  Tag en tur med en af de gamle trolley’er. Det er mega turistet og mega tacky, men også mega hyggeligt.

  New Hampshire-tip: Christmas Farm Inn. Så fin B&B. Jul hele året. Køretur til Mount Washington og outletbyen (hedder den måske Green Village eller Green Crossing)

  Vermont: universitetsbyen Burlington.

  Ha’ en dejlig tur!

  Vermont-tip:

 • Kan anbefale T-Mobiles tourist plan, der koster 30$ for 3 uger, mener jeg. Jeg har ikke oplevet problemer med dækning, de gange jeg har brugt det, og medarbejderne fikser det hele for dig i butikken. God tur, og jeg stemmer for test og anmeldelse af Ben & Jerry’s på din story 🙂

 • Hvis du er på udkig efter mystisk slik og den slags, så er Walmart og Target gode steder at begynde (sæt god tid af til Target i øvrigt – lovely place). Du kan få ALT med pumpkin spice, hvis det er en favorit 😀 Oreos med pumpkin spice-smag er the shit! Halloween-fester med universitetsstuderende er viiildt sjove (i hvert fald dem jeg har deltaget i), så hvis du kan få dig selv inviteret til sådan en, så GO FOR IT!

   • Der ligger en TJ Maxx på Newbury Street i Back Bay og en ved Downtown Crossing, hvor der også er en Primark. Mine forældre kommer også i morgen, lol, I er sikkert på samme fly! Btw turen fra lufthavnen kan gøres meget billigt, hvis du tager shuttle busen (tager 5 min), der kører mod den blå linje (vist be 33 eller 55, spørg folk) og den blå linje tager du mod Bowdoin og den tager dig direkte ind til State Street. Koster kun $2.50 for hele turen. Ved ikke hvor du skal bo, men state street er tæt på Downtown Crossing, og der går både rød og orange linje fra. Logan lufthavnen ligger SÅ tæt på byen, så det er nemt at komme til og fra. Ellers er Uber og Lyft nemt og billigt herovre, men vil anbefale at tage metroen, du er inde i byen på en halv time – when in doubt, følg efter stewardesserne, de skal også på den blå metro :-p

 • Nr. 1 og 6 kan lægges sammen, så du slår to fluer med ét smæk 🙂 Ha’ en virkelig skøn tur!

 • Åh du udlever så meget min drøm om et roadtrip i USA! Jeg er vildt misundelig! Hvor meget løber rejsen op i pt? Altså uden lommepenge, bare rejse, hoteller, bil osv? Og så skal du da overnatte på et billigt motel med vending machines og hente is midt om natten! 😃

  • Jeg tror, den ligger på lidt over 10K indtil videre for fly og hotel. Det er slet ikke så slemt. 🙂

 • Nu har jeg ikke lige styr på amerikansk geografi, men skal du ikke forbi Connecticut til lidt Gilmore Girls-sightseeing (selvom det alt sammen er optaget i et studie)? Østkysten om efteråret er så Gilmore Girls-agtig!
  Uanset er jeg sikker på, at den liste nok skal give dig en fantastisk tur.

  • New England ligger på Østkysten, men jeg skal ikke forbi Conneticut i denne omgang. Det ligger nedad, jeg skal opad. 🙂

 • De har virkelig mærkelige (spændende?!) slik-varianter. Det skøreste jeg så i NYC for et par år siden var bacon-chokolade… men tog mig ikke sammen til at prøve det.

 • Jeg er SÅ SÅ misundelig! Både på rejsen, men også, at du er så modig og gør det. Jeg glæder mig mega meget til at følge med på alle sociale kanaler og jeg elsker den bucket list! God tur 😀

 • Ej det lyder SÅ fedt! Glæder mig helt vildt til at følge med 🙂 Skulle du ikke besøge noget familie derovre også? 🙂

  • Jeg blev SÅ skuffet, første gang jeg spiste poptarts! De levede altså ikke op til hypen i mit hoved! 😀

 • Uh, jeg har været på udveksling i Boston.En virkelig dejlig by, det skal du glæde sig til! Jeg skrev nogle fifs til min veninde for nylig – dem kan du måske bruge (har ikke fulgt med så længe, så kender ikke dine præferencer helt endnu):

  Tag på museum (Fine Arts el. Isabella Stewart Gardener som har en smuk orangerihave), se Boston Public Library (med klassiske læsesale med grønne lamper), gå i Boston Common (parken midt i byen), gå the freedom trail (5 km lang gåtur og noget af det vildeste mange amerikanere nogensinde har prøvet pga. historien – den slutter med en havnebus på tværs af havnen, meget fint) og spis evt. på en af The Daily Catch-restuaranterne (pasta og frisk seafood). Og tag ned til havnen! Der ligger bl.a. The Barking Crab, et telt med langborde, fadøl og lobster rolls mm. Et andet stort hit er Tatte Bakery, super populært bageri med virkelig gode pastries (de har en form for croissant med pistacie, virkelig god) og shakshuka, hvis man er mere til salt morgenmad. De ligger flere forskellige steder, bl.a. Beacon street i Brookline. Forvent noget kø. Ellers er der et par gode kaffebarer hvor man helt sikkert kan få en god bagel. Nogle af de mest populære er pavement coffee (der ligger bl.a. En på Newberry St) eller Blue State. De ligger også flere forskellige steder i byen.
  Shopping foregår især på Newberry Street, hvor der også ligger The Prudential Center (et højhus som er et af byens vartegn, hvor man også kan betale for at komme op i toppen og kigge ud over byen, ret fedt).
  Og endelig: Prøv helt klart B&J Vanilla Toffee Bar Crunch – det blev min YNDLINGS (farligt i længden..) og den er ikke til at opstøve herhjemme.
  Rigtig god tur!

 • God tur!!

  Hvis du kan, så tag forbi Ben & Jerry’s fabrikken udenfor Boston. Det we besøget værd at få en tour. Du kan købe merchandise (jeg har f.eks. en læbepomade med deres brownie flavour) og se kirkegården aka issmage, der blev lanceret, men var liiidt for mærkelige 😉

  • Udenfor Boston… Du mener den, der ligger i Vermont, to stater væk? 😀 Jeg skal forbi, men det er først senere. 🙂

 • Du mangler: Smag på 10 slags Oreos! 😀 Gerne i forbindelse med at knalde en amerikaner, men forhåbentlig ikke samtidig med at du er fysisk tæt på en republikaner 😉

 • Boston: kaffe på Thinking Cup, gode salater på Sweetgreen, DigInn, Clover eller Bon Me food trucks, hvis du får for meget af klam mad. Tag en dag i Cambridge, hvor du starter i Back Bay og går over broen til MIT og går lidt rundt bland eleverne, der er åbnet for alle. Snup sandwich på Clover og gå (eller tag metro) til Harvard Square, tag evt guided tour af universitetet. Gå is til Charles floden og gå tur der. Dernæst tilbage med rød linje og gå derefter via esplanaden på Cambridge siden til Charlestown og se Bunker Hill og alle de smukke dyre (!) brownstone der. Pyh, det er også en del del gåen! Undgå Dunkin Donuts og købt istedet union square donuts Eller blackbird donuts. Gå tur i Beacon Hill og spis frokost på Tatte Bakery på Charles St og people watch alle de rige stay at home moms 🙂 har ALT for mange tips, men her er lidt. Og husk, biler kører super shitty i Boston, så bare fordi fodgængerne har grønt stopper dem altså ikke. God tur! Og undgå den orange linje i rush hour, der skal man kæmpe sig ind i metroen.

 • Åh.. jeg håber du ikke glemmer at opdatere os der kun er på Snapchat 😊 jeg har sådan glædet mig til at se dit eventyr!

 • Måske andre har forslået det og måske det er for sent nu… men abbonnement hos “3”- gratis tale og sms til både DK og USA og så 10 GB data oven i hatten … det nød jeg godt af sidste jeg var i USA 😊 God tur – glæder mig til at høre om din tur

  • Det er der et par stykker, der har nævnt, men det kan ikke rigtigt svare sig for mig at skifte teleselskab for en enkelt ferie. 🙂

 • God tur. Er helt med på alle punkter, særligt “Knald en amerikaner”. Sådan gjorde jeg i mange år, når jeg rejste alene. Plus at købe en taske. Nu er jeg blevet så kynisk, at jeg ikke vil bruge kostbar rejsetid på mænd. Plus at jeg i hvert fald pt. er ret aktiv på det område på hjemmefronten. Hav en fed tur. Det bliver garanteret ikke den sidste tur alene, du tager på.

 • AT&T har en pakke som lidt er forbeholdt udlændinge. Mener den koster omkring 50$. Jeg var i USA i 19, og det var kun de sidste 2 dage vi havde opbrugt den hurtige data, hvor den så bare satte hastigheden. Vi var 2 som delte simkortet, og vi brugte en maaaasse data på at bruge gps. De kan hjælpe dig i radio shack – bare din telefon ikke er sim-låst. Glæder mig til at følge din tur. Har mega USA-abstinenser, og jeg kom hjem for under 2 måneder siden.

 • Husk at der ikke er sales tax på tøj og beauty i New Hampshire. Så det kan svare sig at gemme den slags shopping til den stat 😀

 • Ha’ en helt fantastisk tur 😃 Jeg glæder mig til alle dine stories, billeder, fortællinger osv 👏

 • Sagde lige til min mand: “Jeg synes simpelthen at hun (dig, Miriam), er SÅ sej og SÅ modig! Jeg har lyst til at sende hende verdens største high five!” Og så var det jeg tænkte, okay, det kan kan jeg da bare gøre. Så værsgo’, her er verdens største virtuelle high five samt et ønske om en vidunderlig tur! Både manden og jeg glæder os til at følge med.

 • Du er så inspirerende og sej- men ikke kun i forbindelse med at rejse alene, også bare generet. Jeg er ret stor fan… Hav en overdrevet fed tur! ☺️☺️

 • Rigtig god tur. Iiiihhhh hvor jeg glæder mig til at følge med herinde og på instastories. Du er så sej at du rejser alene. Du gør noget jeg aldrig ville turde, men samtidig ville ønske jeg turde. Du er en inspiration – og generelt bare mega grineren. Elsker din humor. Er sikker på du nok skal finde de skøreste ting derovre at vise frem for os – glæder mig 😀

  • Jeg håber, jeg kan få overtalt alle jer, der gerne ville, men ikke tør. Det var jo mig for meget kort tid siden!

 • Du er så sindssyg cool, at du tager afsted alene!! Det bliver så fedt at følge med på din tur 😃
  Go Miriam 👊😎

 • Hvis du kan lide clam chowder, så er Union Oyster House THE place to go. Bedste clam chowder! Faneuil Hall Marketplace er ret hyggelig. Charles Street er også rigtig hyggelig. Mange gode små butikker og spisesteder.
  Vil også stærkt anbefale Cape Cod området. Det er omkring et par timers kørsel fra Boston. Virkelig smukt område. Især Provincetown.

  • Faneuil Hall var jeg også ret vild med. Cape Cod var smukt, men fuldstændig dødt på den her årstid..

 • Ved ikke hvorfor, men tænkte pludselig, at det ville være meget sjovere hvis det hele ligesom skete på én gang… Det kan kombineres til én meget sær Tinderdate med en republikaner, litervis af is, selfies, Haloween udklædning osv. 😀

  Men altså, så længe du når punktet med at spise alle isene, så ville jeg personligt være godt tilfreds hvis det var mig 😉 Hepper på dig!

Der er lukket for kommentarer.