Kommentarer (20)

 • Der er så mange gode i blandt! Er dog mest til dem med forklaring, for er åbenbart ikke så velbevandret i diverse tekster – og så bliver det hurtigt ‘man skulle have været der’-agtigt (;

 • Shit, det er i en alder af 24 år først lige gårt op for mig nu, at krumme synger “en kineser i new York, og ikke en Hjort “

 • Så mange gode!
  At Nik og Jays: “Bounce med os når det går cha-cha” ikke var lig “bageren smager snot igår, cha-cha”, er en af dem jeg har leet mest af i mit liv.

  – A

 • Altså, Shubidua har jo rent faktisk lavet en Michael sang med samme melodi som originalen… så kan veninden vel høre den…? 😜

 • Altså, der ER jo lavet en sang om Michael, den er lavet af Shu.Bi.Dua (på samme melodi, bevares…)
  Det er i øvrigt kun et år siden, at jeg i netop den sang forstod, at de synger “Michael Learns To Rock” og ikke Michael Linserock” – hvilket slet ikke gav mening… Men jeg skrålede det alligevel vældig højt hver gang.

 • Tusind tusind tak ❤️ tårerne triller, maven gør ondt og jeg kan simpelthen ikke stoppe med at grine 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

 • Jeg måtte også lige fortælle en venindes mor, at Joey Moe ikke synger “Ringer til min bager” i “Banger til min Banger” – Lidt akavet samtale at skulle forklare at han synger om at have sex til sin egen musik og ikke bestiller morgenbrød!

 • Emner: Børn – egne og andres, ‘Den første gang’, mit værste knald, Sjoveste/skøreste juleaften, min vildeste festivaloplevelse mv

 • Oh My God! Jeg har da altid sunget “fatter ik’ et ord” når jeg har skrålet med på “Indianer”. Ha ha, der lærte jeg noget nyt. Det gav sgu da heller ikke så meget mening 😀

 • Jeg synes, at det kunne være sjovt, hvis vi kunne dele vores første skud på en mailadresse. Den gang var navnene mere opfindsomme, sjove og måske lidt upassende end i dag, hvor man typisk bare hedder sit rigtige navn.

  Da jeg skulle have min første mail som 12-årig-ish hjalp min veninde mig (dengang var det ret hipt og nyt alt der internet) med at lave den. Hun havde lavet en til sig selv: Fedt mule100. Dernæst lavede hun én til min anden veninde Pluto200 og til sidst fik jeg lov til at vælge, hvad jeg synes, var det fedeste og mest originale i hele verden:

  Diddl300
  (med ofir domæne, yeees!)

  Det skal lige siges, at jeg havde den email laaaaaaaaaangt op i gymnasiet. Lidt pinligt, når man fx skulle skrive en job ansøgning 😀

 • Den sidste, min far synger stadig – for sjov – katten og ikke natten. I 1987 forstod jeg heller ikke hvordan natten blev lukket ind,

Der er lukket for kommentarer.