WTF: Misforståede sangtekster

foerstDer er selvfølgelig kommet et utalt af klassikerne som Stayin’ Alive/Stena Line og  woooow, we’re going to eat pizza, ikke Ibiza, men derudover er der faktisk et par sange, som figurerer virkelig meget med vidt forskellige, selvopfundne tekster. Det drejer sig især om Tøsedrengenes ‘Indianer’ og Magtens Korridors ‘Lorteparforhold’. Who’d have thought? Og til de tre mennesker, der undrer sig over, at Nik har sildesalat på sine skuldre i “Mod solnedgangen”, så er det faktisk det, han synger. Men jeg antager, at han ikke mener maden, men derimod bling som det man kalder fx ordner og medaljer og så’n, hvis man er til fancy fest hos Dronningen. 😀

I kan stadig indsende jeres egne misforståede sangteskter lige her. I må i øvrigt meget gerne inkludere, hvad teksten i virkeligheden er, så er det lidt sjovere, hvis man ikke kender sangen. 😀

iojhyugyuujuhyuftryoiytrdtryfypoijygftrdfghpojiuyhtyfypokoiuhyupouyfyujpokprdffyughipjkaardyrturexytgbuihjoptd5ersdtrygiuitdtrygjutrdcythuijpouonhoiujniyredythikpaelsidestsidst

Kommentarer (44)

 • Et lille foreslag til næste runde: misforståede ordsprog. Fx troede min kæreste, at ordsproget “fryd og gammen” lød “fryd og gammel”

 • Den sidste.. noget lignende troede jeg også.. men ved jeg det.
  og “farmor så’der bajer” er jeg åbenbart ikke ene om 😉

 • Den med rain og Africa – jeg forstår det ikke. Er teksten ikke I guess it rains down in Africa?!?!!

 • Åh ja, den med L.O.C har jeg også været på! “Til FODbold.. Åh uh åh…”. Men ellers har min største misere været Pearl Jam’s ‘Don’t Call me Dorthe’. (Nej, det havde jeg sådan set heller ikke tænkt mig).

 • Øh, den der kesi-sang, der måtte jeg lige Google det, for jeg har da hele tiden troet, at det ikke kunne ses på hans hår, at han ikke har sovet i et år….

 • Ej den med Band Aid. Ground Breaking! Jeg har altid skrålet Freeeeedoom wåååh wååh let Them know its Christmas time. Måtte lige youtube sangen og finde teksten 🙂 min kæreste mente så at de sang Free The wooorld. Hahaha. Det er fandme sjovt det her.

 • Hold nu op!! Det længe siden jeg har grint så meget 😂😂😂 tårerne de triller ned af kinderne på mig 😂😁 Jeg elsker dette wft indlæg 😂😂😂

 • Jeg mangler virkelig undertekster på de her, jeg kan jo ikke Google dem alle sammen for rigtige svar 😂

 • Den med magtens korridor – jeg troede de sang “Ludvig han har træpersienner”. Jeg undrede mig virkelig længe over hvem pokker Ludvig var

 • Jeg troede det hed “I guess it rains down in Africa” 🙈🙈
  Min lillesøster har altid sunget “Boris han piller ved Elvis” i stedet for “Morrison, Dylan og Elvis”.. Nu hr vi grint så meget af det og sunget det så meget at det er svært ikke bare at vælge søsters version

  • Det troede jeg også indtil min kæreste, under en Toto koncert, sagde “du prøver ikke på at synge “I guess ir rains down in Africa”!!! Uuups.. tror det er et meget almindeligt misforståelse 🙈

 • Genialt WTF-emne!😂 De er alle sjove og fik grinet frem, men Nanna med “ååh busstop”, gjorde noget ved mig!🙊😂

 • Den med LOC er jeg med på! 😀 Og til den med Strong Enough, så lavede Diskofil en version, der hed Boeuf Stroganoff -måske var det bare den han sang 😀

 • Jeg ved godt at Rasmus Seebach synger – jeg kalder på dig – men det lyder altså sjovere når man synger: jeg knalder kun dig…

 • Robbie Williams’ Angel:
  And through it all she offers me protection a lot of love and erection.
  skulle have været: a lot of love and affection

 • I Grease når de synger “Tell me more, tell me more, did you get very far?”

  Var overbevist om at de sang “ta’ min mor, ta’ min mor og noget med far”….

 • Jeg døøøøøøør 😂😂😂 jeg er altså også røget på kesis jeg har ikke sovet i et år, det kan let ses på mit hår 😂😂

 • Den med band aid 😂 Jeg er helt med på den. Til den grad hvor jeg stadig kommer til at synge “we knooow”, hvis jeg har tankerne et andet sted, når jeg hører den 🙈 Og jeg troede bare de sang “we know”, for at påpege at når vi i vesten vidste det var jul, så kunne vi godt give velgørenhed til Afrika selvom de ikke vidste det var jul.

 • Det er ikke mange år siden, jeg fandt ud af, at Alberte sang: “Han har sat sit hjerte på cruise control”…..jeg havde indtil da sunget: “Han har solgt sit hjerte på Husum Torv” ;-).

Der er lukket for kommentarer.