WTF: Misforståede sangtekster

foerstDer er selvfølgelig kommet et utalt af klassikerne som Stayin’ Alive/Stena Line og  woooow, we’re going to eat pizza, ikke Ibiza, men derudover er der faktisk et par sange, som figurerer virkelig meget med vidt forskellige, selvopfundne tekster. Det drejer sig især om Tøsedrengenes ‘Indianer’ og Magtens Korridors ‘Lorteparforhold’. Who’d have thought? Og til de tre mennesker, der undrer sig over, at Nik har sildesalat på sine skuldre i “Mod solnedgangen”, så er det faktisk det, han synger. Men jeg antager, at han ikke mener maden, men derimod bling som det man kalder fx ordner og medaljer og så’n, hvis man er til fancy fest hos Dronningen. 😀

I kan stadig indsende jeres egne misforståede sangteskter lige her. I må i øvrigt meget gerne inkludere, hvad teksten i virkeligheden er, så er det lidt sjovere, hvis man ikke kender sangen. 😀

iojhyugyuujuhyuftryoiytrdtryfypoijygftrdfghpojiuyhtyfypokoiuhyupouyfyujpokprdffyughipjkaardyrturexytgbuihjoptd5ersdtrygiuitdtrygjutrdcythuijpouonhoiujniyredythikpaelsidestsidst

Comments (44)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.