Næste WTF-emne

Okay, det var kun et spørgsmål om tid, før vi nåede hertil. Jeg har ellers holdt mig væk fra det her emne, fordi jeg var bange for, at der ikke var nogen tilbage, vi ikke allerede har hørt, men I har overrasket mig så meget i stort set alle andre temaer, at vi nu giver den et skud. Vi skal selvfølgelig til at dyrke de misforståede sangtekster! Måske fra da du var barn og tolkede din egen danske version af noget Spice Girls, eller måske fra sidste uge hvor det endelig gik op for dig, at Rihanna rent faktisk synger rigtige ord mellem alle work-work-work-work-work’erne. Alt kan bruges – jo mere kikset, desto bedre! Hit me! 😀

Kommentarer (4)

  • Når min søster og jeg som børn, skulle synge med på “Jutlandia” med Kim Larsen sang vi konsekvent “de kommer så sjældent til Sveeeergie” istedet for “kommer som kaldet til slaget”. Måske det havde noget at gøre med at vi altid tog til Sverige i sommerferierne?

Der er lukket for kommentarer.