Jeg er jo Bridget Jones #302

collage-olsen-banden1. I torsdag befandt jeg mig i et af Nordisk Films studier, hvor Olsen Banden-bilen bare sådan helt tilfældigt befandt sig. Det røg direkte ind på min top fem mest starstruck øjeblikke. Andre punkter inkluderer dengang jeg citerede ‘Den eneste ene’-replikker foran Paprika Steen, og da jeg poserede sammen med Viggo Mortensen og lignede definitionen på en crazy person.

2. Jeg lærer aldrig at forstå, hvad I vil have. Hvorfor er der så mange mennesker, der har læst et indlæg om forskellen på heste og ponyer? Hvorfor?!

3. Forleden kom jeg cyklende hjem med en pose med indkøb på styret af min cykel, da posen svingede ind i hjulet, der på en eller anden måde fik fat i broccolihovedet indeni, og før jeg vidste af det, befandt jeg mig i en støvregn af eksploderet broccoli. Det var dælme imponerende!

4. …Og selvfølgelig også møgirriterende, fordi jeg var nødt til at cykle tilbage til Netto efter mere broccoli.

5. Broccolien var i øvrigt til at forsøge at gøre Knorrs tilsæt-kun-vand-carbonara en anelse sundere. Jeg købte en pakke, da jeg kom hjem fra Jylland, fordi det var hurtigt og billigt, og jeg tror, dommen på instastories lød: “Det er faktisk udmærket.” Løgn. Det er pissegodt. Jeg er nu afhængig.

6. Lucifer er startet igen! Det er lidt ligesom manna fra himmelen, selvom det vel i princippet er det modsatte.

7. Hvad er jeg mest bekymret for ved den kommende USA-tur, spørger I? At skulle være væk fra Frank i minimum 18 dage.

8. …På den anden side en virkelig god grund til at finde sig en amerikaner at sove op ad, ikke? (lummer emoji)

9. Min mor er i øvrigt fuldstændig panisk angst for, at jeg forelsker mig hovedkulds derovre og aldrig kommer hjem igen.

10. …Jeg er mest bange for at tage 10 kilo på i donuts alene. I ved, det kommer til at ske.

Kommentarer (33)

 • Hvornår skal du til Boston og hvor længe? 😀 Det er altså ret spændende at følge med i dit liv! nu har jeg ikke været ude og rejse i mange år, så det er sjovt at følge med i andres rejser, håber du vil opdatere mens du er væk! om ikke andet instastories 🙂

  • Jeg skal af sted d. 19 og kommer hjem d. 2., men jeg skal ikke være i Boston hele tiden. Jeg regner med at lave et lidt mere informerende indlæg, inden jeg tager af sted. 🙂

 • Hvorfor vi læste indlægget om heste og ponyer? Fordi det var sjovt, anderledes og slet ikke et “se hvordan jeg har indrettet”, “se hvad jeg har på” eller “jeg deltog i det her event” indlæg. Og altså jeg er hestepige (og Vet) så jeg kender udemærket godt forskellen.
  //B
  PS:jeg kunne også godt lide dit indlæg med make up. Tips og tricks fra damer der har styr på den slags gider jeg virkelig godt.

 • Altså jeg var vild med pony-indlægget fordi det virkede virkelig ægte. Altså ikke som et du skrev af nogen særlig grund end at du “blev nødt til det”. Stik modsat fx sponsorerede indlæg (som jeg også gerne læser)

 • Jeg har været meget i USA – elsker det og elsker maden og har lært at hvis jeg starter dagen med en powerwalk på 30-40 minutter så kommer jeg hjem uden ekstra kg. Jeg vil nemlig ikke gå glip af hverken mad is eller drinks.

 • Jeg har engang lavet pose i forhjul-tricket med havregryn. Er du vimmer, sådan en pose kan eksplodere over et imponerende areal!!!

 • Du er så sjov og sød! Eksploderet broccoli, ha ha. Du kan evt. lave blomkålsris nemt og hurtigt på den måde, ha ha. PS. Læste selv pony-indlægget, fandt det helt vildt charmerende, at nogle havde troet, at en pony var en babyhest.

 • Okay, nu har jeg jo boet i USA og aldrig prøvet en donut.. MEN! Meeen! Men! Jeg åd mig til gengæld (stolt!) tyk i Dreyer’s s’mores is. FUCKK! MIRIAM! PRØV DEN OG ELSK DIT LIV ENDNU MERE DEREFTER! Og hvis du kan så send en hjem for jeg savner det maks.. Det og In’N’Out burger (siger den reformed vegetarian, shit…..)

  • HVORDAN KAN DU ALDRIG HAVE PRØVET EN DONUT?! Jeg skal nok prøve den der is, men jeg er stadig forarget! 😉

 • Begge de gange jeg er flyttet til USA for t studere, har min mors værste frygt være, at jeg blev gift med en amerikansk professor.

 • Haha jeg tog til Boston for 4,5 år siden med samme frygt fra familie og venner — og ja, jeg forelskede mig i en amerikaner og blev derovre. Men nu er vi lige flyttet til Danmark! Så der er sleeet ikke noget at være bekymret for 😉

 • Jeg vidste godt at en pony ikke var en babyhest, men jeg må indrømme at jeg faktisk troede at der var en anden fysiologisk forskel end højden 😃😃

 • Din mors frygt er så berettiget 😀 Jeg har formået at finde mit “livs kærlighed” i både Indonesien, Sydafrika og Europa, men endnu aldrig i DK. Er selvfølgelig klar over, at forelskelsen indfinder sig pga. ferie-mode og ‘det-kan-jo-aldrig-blive-os’-situationen. Lortehjerne. Den gør det ikke let at være single herhjemme.

 • Forstår godt din mors frygt! Jeg tog til Maldiverne for at arbejde 1 år, på en båd. Fandt min livs kærlighed, og nu bor jeg her ! Så det kan sagtens ske ! 😍😍😂

 • Jeg lægger mig fladt ned og indrømmer, at jeg læste pony vs hest indlægget fordi jeg simpelthen ikke kendte forskellen 😂 Tak for at gøre en ikke-hestepige + hendes kæreste klogere i en alder af 25 og 28 år 😄

 • Punkt 2 – altså hvis man elsker din blog, så læser man jo alt råt 😉😂

  Punkt 3: DU MÅ LOVE MIG IKKE AT CYKLE MED NOGET PÅ STYRET MERE😱😱😱. Du var heldig! Sidste år fik jeg en pose ind foran mit knæ, som blokerede cyklen og jeg styrtede. Fik håndbremsen (den der metaldims) ind i lysken og måtte ha lagt årepres af en tilkommende læge, mens vi ventede på ambulancen. 2,5 cm dybt sår og 12 cm langt – sir det bare. Og har stadig men efter det. Så please please 😘

Der er lukket for kommentarer.