Husk, hvem du er, Simba!

jklæ

Der er enkelte personer i min omgangskreds, som jokende er begyndt at referere til mig som en “kendis”. Og helt ærligt, ikke, når man sådan bliver inviteret til gallapremiere på Captain Fantastic, hvor det svømmer med kendte folk, og man sågar har fået sæder midt i salen, så kan man faktisk godt begynde at føle sig lidt VIP. Eller i hvert fald IP.

Og der er det bare meget vigtigt at huske på, at jeg ikke er kendt. Slet ikke. Jeg er ikke hende, der bliver bedt om autografer, og jeg er ikke hende, der bliver bedt om at stille sig op til fotografering på den røde (eller i dette tilfælde grønne) løber. Jeg er hende, der tager snigerselfies med Abdel Aziz Mahmoud, fordi jeg er for meget en kujon til at tale med ham, og jeg er hende, der er så begejstret for at stå ved siden af Viggo, at jeg legit ser batshit crazy ud, mens MM er helt cool og babe-agtig. Det er mig. Jeg er ikke kendis, jeg er pinlig fan. Det har jeg altid været, det vil jeg altid være, og det skal man slet ikke kimse ad!

PS: Filmen var virkelig god, og man ser Viggos tissemand. Sådan, længe.

Kommentarer (34)

Der er lukket for kommentarer.