WTF: Min værste brandert #4

pattern

Vi maser lige et enkelt indlæg mere ud af brandert-temaet. De første tre kan læses her, her og her. Hvis I har en glimrende idé til næste uges tema, så smid det gerne i kommentarfeltet, og nyd ellers bare de glimrende ting, I har lavet i jeres fuldskab! 😀

 • Min veninde trak en fyr hen til mig i byen. Jeg gav hånd og præsenterede mig. Han så forvirret ud, men gav hånd, præsenterede sig og sagde, at vi var kærester på tredje år.
 • Stjal en gang en juniorcykel (ja jeg er lille, men ikke SÅ lille) på vej hjem fra byen, fordi jeg skulle knalde med en fyr i et kolonihavehus.
 • Så tre nyankomne syriske flygtninge danse til Hit Med 80’erne, til en festival hvor de var frivillige. Blev så rørt, at jeg græd i en time efter. Jeg HULKEDE, imens jeg gentog: “Så stod de bare der og dansede.”
 • Havde været til firmafest og skulle videre i byen med kollegaerne. Cyklede direkte ind i Københavns Rådhus, det blokerede ligesom den direkte vej fra mit arbejde til baren..
 • Jeg troede jeg gik hjem med en flot professionel fodboldspiller, men jeg må have taget den forkerte i hånden, for jeg vågnede op med en meget ung elektrikerlærling.
 • Var godt sur over resultatet til folketingsvalget i ’15, og min ven prøvede at berolige mig med at i det mindste var lamperne på diskoteket den rigtige farve (røde), hvortil jeg råber/snøvler “fuck lysene, de har ikke stemmeret!”
 • Jeg vågnede nøgen efter en bytur og ALT mit tøj var væk. Efter lang tids leden fandt jeg det udenfor min hoveddør. Jeg har simpelthen afklædt mig i opgangen.
 • Brugte 1800 kroner på taxa nytårsaften for at have sex med min flirt, det endte med at vi begge faldt i søvn da jeg ankom.
 • Sked på køkkengulvet, samlede op og puttede det i hundemaden i skabet. Da min kæreste kom hjem næste dag troede han, at hunden havde skidt og jeg taget fejl af skraldespand og hundemad. Sagde aldrig noget. True story.
 • Faldt i søvn i toget, og da jeg vågnede, steg jeg af og var på vej hjem. Nåede at gå 500 m, før jeg indså, at jeg var i Randers.
 • Var sikker på at en rotte stirrede på mig. Det viste sig at være gløderne fra et cigaretskod, og at jeg så dobbelt. Gik efterfølgende ind i et træ. Blev bange for det havde følelser og aede det, mens jeg sagde undskyld.
 • Knaldede min fætter. Anede ikke det var ham før dagen efter. Fuck.

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.