Min lynchningsliste

7OyRsMW

Der kommer ind imellem hemmeligheder ind fra folk, der ikke bryder sig om virkelig populære ting og ikke rigtigt ved, om man kan tillade sig at sige den slags højt uden at blive lynchet. Og vi snakker altså ikke småting her. Vi snakker Nutella og Adele og motherfucking Harry Potter. Og det synes jeg selvfølgelig er et ret sjovt tema, så med fare for at blive unfollowet i hobetal er her min liste over superhypede ting, som jeg ikke bryder mig om. På forhånd undskyld.

– Avokado. Det er både sundt og moderne, og jeg ville virkelig ønske, jeg kunne lide det, for jeg har hørt, at man sågar kan lave en chokolademousse med avokado som hovedingrediens! Men det er smattet og mærkeligt og mine smagsløg vil ikke finde sig i det.

– Channing Tatum. Jeg synes ikke, han er lækker, og han siger “like” 14 gange i hver sætning som en amerikansk teenagepige.

– Boomerangvideoer på Instagram. Minivideoer, der vises baglæns og forlæns? I don’t get it.

– Breaking Bad. I know, I know. Jeg så næsten to sæsoner i håb om at blive grebet på samme måde som alle andre, men det skete bare ikke.

– Trøfler. (Altså svampeslagsen – jeg kan godt lide dem fra bageren.) Folk siger, det er den fineste delikatesse, men de vokser i munden på mig, og jeg har allermest lyst til at spytte dem ud.

– Crossfit. Man får edderlækre kroppe af det, men man mister også huden i sine håndflader og knækker alle sine negle.

– Bananpandekager. De er uden tvivl glimrende som sundt alternativ, men jeg synes altså, det er en smule blasfemisk at kalde dem pandekager. Det er en titel, man skal gøre sig fortjent til.

– HAYs Pinocchio-tæppe. Det er meget originalt, og det ligner faktisk, det er sammensat af Picnochio-kugler, men jeg vil helst ikke have Pinocchio-kugler på mit gulv.

– Fifty Shades of Grey. Okay, jeg er altså ikke per definition imod lortelitteratur. Jeg elskede Twilight. Men Fifty Shades fucker totalt med 1) hvad et sundt forhold er og 2) hvad BDSM rent faktisk går ud på. Christian har ikke brug for Anastasia, han har brug for en psykolog.

Smid som altid gerne jeres egne bud i kommentarfeltet, så vi kan dømme og lynche folk i fællesskab! 😀 (Men husk at være respektfuld! Der er stor forskel på “jeg forstår ikke” og “lad være med at”, og det her er all in good fun!)

Kommentarer (136)

 • Det der Pinocchio tæppe skulle eftersigende også være den vildeste kattehårsmagnet nord for Alperne…!

  • Romkugler og trøfler er ikke nødvendigvis det samme. Når jeg skriver trøfler, mener jeg ikke romkugler. Romkugler er lavet af gammelt wienerbrød, trøfler laves helt fra bunden og indeholder nogle helt andre ting. 🙂

  • Det hedder ikke trøfler alle steder i Jylland. Jeg har altid fået romkugler – også (nærmest især) i Jylland 😉

  • Sønderjyde her, jeg havde ALDRIG nogensinde hørt nogen kalde dem trøfler før jeg flyttede til Århus, hvor jeg kommer fra kalder vi dem altid romkugler

 • True Detective – Den var jo gabende kedelig, og tempoet var dræbende langsomt.

  Pokemon Go – Sorry not sorry

  Banankage – og varm banan på grill, Banansmag skal ikke være varm

  Prisma-billeder – Det er sjovt en gang.

  Grillede grøntsager – Har set folk vise billeder af selv grillede kinakål på Instagram.

  Aperol Spritz – Jovist, det smager da ikke decideret dårligt, men det er da ikke noget særligt?

  • BB, jeg har lige redigeret lidt i din kommentar, da tonen enkelte steder blev en smule nedladende, og jeg vil helst ikke sætte gang i voldsomme debatter her! 😀

  • Hunde – kan aldrig helt være med på snakken, når mine veninder snakker om deres hunde eller når de ser en hund gå forbi.

   Beyoncé, Rihanna og alt andet musik, der spilles på P3 – jeg fandt ud af at det ikke var noget, jeg skulle snakke højt om efter de to nyligt ovenståede koncerter med hhv. Rihanna og Beyoncé.

   Ben & Jerry is – men hvis der ikke er andet is, så okay da :p

 • Hahaha, jeg er fuldstændig med dig på både Channing Tatum og Breaking Bad!

  Men så er det jo så nu, at jeg må krybe til korset og indrømme at Harry Potter aldrig fangede mig, og jeg på ingen måde forstår hypen…

 • Jeg har det nøjagtig med House of Cards som du har det med Breaking bad. Jeg har virkelig prøvet, men enten keder jeg mig og går i snack fælden eller også falder jeg i søvn.

 • Jeg er så med på det hele pånær Breaking Bad ;D Den bør du altså give en chance mere…. uden at sidde og surfe løs på nettet eller telefonen samtidig 😛

  Ja romkugler er nice, trøfler er noget helt andet i min verden, altså udelukkende svampe slagsen 😀

  • Jeg har i øvrigt hverken set eller læst Fifty shades, så ved ik helt om jeg kan udtale mig om det er lort. Men jeg stoler på dig…. 😀

  • Hvis en serie ikke fanger mig efter TO sæsoner, så gider jeg altså ikke spilde mere tid på den. Den er nok bare ikke for mig. 🙂

 • Ditto til det meste herfra: Jeg er dog trods alt ret pjattet med både avocado og Breaking Bad; til gengæld forstår jeg hverken Outlander eller sushi med tempurarejer!

  • Sushi med tempurareje er ultimativ yndlings! Til gengæld sushi med jordbær eller ost. Just why.

   Apropos indlægget – game of thrones er fuldstændig fløjet forbi mig. Jeg ved, jeg burde kunne lide det, men interessen er bare ikke for det??
   Til gengæld er trøfler og romkugler (ja, dem fra bageren) not my thing. Antallet af gange mine veninder har tænkt på mig og købt en til mig, hvor jeg har været nød til at sige tak, men nej tak…

 • Breaking Bad er også på min not-liste – high five! Sammen med Dan Brown (det er som at læse en actionfilm – og jeg kan ikke lide actionfilm) og chiafrø i juice, bvadr!

 • En hurtig gennemgang:
  Game of Thrones
  Ringenes Herre-filmene (sikkert også bøgerne)
  Mærkevarer
  Ben & Jerry’s (don’t shoot me)
  Palæo
  Raw Food

  Åh, listen er lang. Lad mig bare stoppe her.

  • Ja, Ringenes Herre – jeg er åbenbart den eneste der kan se at de to små mænd til sidst i filmen hygger sig lidt for godt i den enes seng. Jeg troede de skulle til at gå til den, men så var de åbenbart kun glade. Manden var ved at ville skilles pga. min hentydning til scenen.

 • BagerGate!!!Trøfler i Jylland er de store fra bageren, og romkugler er de små i bland selv slikket. Din definitation Miriam har jeg ikke hørt, men det giver jo rigtig god mening. I så fald vil jeg vide hvor jeg kan købe en TRØFEL fra bunden, tak :o) Hvis nogen derude ved det?

  Er en spandauer det samme som bagerens dårlige øje? Og hvordan kan en scones koste i Magasin KBH koste det samme som et helt sødmælksfranskbrød i Jylland? Den er i øvrigt også tør og fedtet.

  En Københavner Birkes i Jylland, er sådan en birkes med snask inden i, virkelig lækkert. Den har jeg ikke fundet i KBH, kun den der ligner et luftigt rundstykke uden snask. Og hvad med grov birkes, hvorfor er de heller ikke i hovedstaden, eller omegn. Igen, hvis nogen ved hvor – så yes please.

  Og ja ham der Gray har virkelig brug for hjælp, og måske rigtig smæk. Han er en syg stodder. Og jeg har ikke læst bøgerne, kun set filmen og jeg var helt alene om at være dybt forarget over alle andre syntes han var Mr. Dreamy.

  • En københavner birkes hedder bare en tebirkes på Sjælland, men det et virkelig forskelligt hvor meget remonce det er i. Og grovbirkes er jeg faldet over nogle enkelte gange. Den bager jeg bruger i Holbæk putter dog også remonce i deres grovbirkes 🙂

  • Hvor bor du i Jylland? For der hvor jeg bor i Jylland hedder dem fra bageren altså romkugler og ikke trøfler?

 • Jeg elsker avokado, Channing er en hun og jeg elsker bananpandekager (hvis de er lavet af min kæreste efter hans opskrift) men resten af listen er jeg enig i.
  Og kan tilføje true detective, ben & Jerry’s (stik mig en bøtte Hansen is i stedet for!) og så vil jeg aldrig sætte mine ben i en Joe and the Juice

 • Skønt at høre at jeg ikke er den eneste der ikke kan snuppe Breaking bad og 50 shades.
  Jeg føler mig nogengange alene med min afsky for Skyr.

  • Og så bruger de slet ikke appelsiner? Appelsiner er vel indbegrebet af juice? Jeg er heller ikke fan af Joes!

 • Joe and the juice.. Jeg mener, why?! Blendet frugt og sanner til overpris med musik så høj og egoer så store at man knap kan være det.. Og forstår heller ikke den medfølgende starbucks-trend med at skrive navn på plasticbægerne?! Det er vel det samme indhold.. Og de smukke mennesker bag disken kan jo smadre ens selvværd bare ved at råbe ens navn. Nej tak herfra

 • 50 Shades – Prøvede bogen. Gav op efter et par sider. Så filmen. Endte med at råbe vred sarkasme af mit tv den sidste time.
  Unge mennesker på druk – Jeg plejede at være én af dem. Nu hvor jeg har mistet interessen (og er fyldt 30) er der få ting i verden der irriterer mig så meget som dem.
  Distortion – @#&! Se ovenstående. Gange tusinde.
  Laksefarvet – Bukser, skjorter, læbestifter. Bare navnet gør det halve af arbejdet.

 • Jeg vil nu vove og påstå at Twilight fremstiller et virkelig dysfunktionelt og usundt forhold.

 • – ringenes herre (bøger og film)
  – star wars
  – #fitfam (specielt når billederne intet har med noget fit at gøre)
  -skyr
  -chiaskålen med frugt og bær i striber.

  • Jeg bruger ind imellem fitfam ironisk netop på slik og pizza og den slags, men det er netop, fordi jeg synes, det er et fjollet hashtag. 😀

 • I hear you, girl! Især på ham Channing Tatum (herhjemme hedder han Dumdum), Breaking Bad (når aldrig videre end 3-4 afsnit i sæson 1) og Fifthy Shades (shiiiit, den er ringe skrevet!)

 • Jeg er også med på næsten hele din liste! Med undtagelse af Crossfit. Du har absolut ret i det du siger om det. Men det er stadig vildt fedt! Jeg er tyk og haderhaderhader at træne. Men for helvede Crossfit er fedt! Jeg er altid den absolut dårligste, men det gør ikke noget, for alles forsøg bliver anerkendt. Man bliver hele tiden presset men når man ikke kan mere så roses man for det man opnåede. Jeg har aldrig oplevet så positivt et træningsniljø! Og så bliver man stærk! Og mændene er virkelig nice!
  Det er awesome.

  Min egen liste (i forlængelse af din)

  Ben & Jerry’s (so sorry!)
  Orange is the new black
  Bearnaisesauce.
  Sushi – det er fisk og det er råt. Nej tak!
  Og så Channing en gang til. Manden har jo 5 cm hals i direkte forlængelse af hans skuldre. Nope! Hans kone er til gengæld lækker 😉

 • Når man læser kommentarerne bliver man pludselig mindet om hvad man alt hader.
  Bl.a
  Joe and the juice – for meget larm
  Skyr – jeg føler mine tænder bliver løse når jeg spiser det?!
  Ringenes herrer – da jeg havde set 20 min af filmen, spurgte jeg hvordan ham troldmanden var sluppet fri “Det gjorde natsværmeren da”

 • Film! Jeg kan ikke lide film. Overhoved. Det er først gået sådan rigtigt op for mig for nyligt, at jeg faktisk ikke har det en film jeg har brudt mig om. Jeg er faldet i søvn til Titanic tre gange, og hvis jeg sætter en film på på viaplay giver jeg op efter 10 minutter. Jeg har altså virkelig prøvet:-) Jeg kan heller ikke lide Elvis eller temperaturer over 20 græder. Til gengæld foretrækker jeg Pepsi over Cola – period!

 • Harry Potter

  G-strenge – de klæder meget få for alvor, og de er ikke behagelige at have på

  Is i det hele taget

  Hashtags som #fitfam og #fitspo. Hvad er egentligt meningen i det? ‘Vi er en sund familie’?

  Chiagrød

  LCHF-bagværk. Har selv eksperimenteret og må bare sige, at man ikke kan få det hele på den diæt. Det indebærer fraværet af brød.

  Unikke stavemåder af navne

 • Harry Potter
  Perfekte blogs med alt for lyse billeder
  Træning 5x i ugen
  Brøderstatninger
  Soyamælk

 • Avocado-chokolademousse er ikke chokolademousse. Det er ligesom med bananpandekager. Det er en titel man skal gøre sig fortjent til.

  Fifty shades er virkelig dårlige bøger. Og jeg læser ellers alt.

  Og ja, hay tæppet er grimt. Fatter ikke at Instagram ikke kan se det.

 • Hahahahaha…. Selvom jeg slet ikke er enig med dig i flere af punkterne 😉

  Her er et par af mine:
  Games of Thrones
  The (inkl. det der matcha-hejs)
  Vingummi

 • Er næsten enig med din liste. Ville dog fjerne Breaking bad og tilføje Outlander (ink den mest irriterende introsang nogensinde) og Royal Copenhagen, kan ikke tåle synet af det længere. Og faktisk også Ben & Jerry´s (undskyld!), det er altså overpriced og overvurderet.

  • Altså, overvurderet er jo en smagssag, som du ifølge kommentarfeltet her ikke er ene om. 😀 Men prisen kommer sig jo i høj grad af, at Ben & Jerry er meget samfundsbevidste, så de bruger fx kun æg fra høns der lever under humane forhold, ligesom deres vanilje, kakao, osv. er fairtrade. Den slags betyder selvfølgelig, at prisen stiger gevaldigt, men det betyder så også, at man i modsætning til mange andre typer is kan spise den med overordentlig god samvittighed. 🙂

  • Enig med Miriam i forhold til prisen, men nu er det jo så også værd at huske på, at prisen også bare er absurd høj på Ben & Jerry’s i Danmark! Jeg bor i Los Angeles, og der er den meget ofte at finde til $2.99 i supermarkedet, og så synes jeg altså, at den er virkelig rimelig prissat! Hold OP hvor smager det godt, hahahah. 😀 Lidt farligt i øvrigt, at have SÅ god is tæt på så billigt… Haps. 😀

 • But hvad med guacamole ?
  Alle jer der siger nej til avocado, spiser I så ALDRIG guacamole? best ever dip

 • Tror alle bloggere spiser det, men jeg forstår altså ikke chiagrød (smager som små slimede frø i kold kokosmælk

 • – Mit arbejde.
  – Min bolig.
  – Mit ægteskab.

  Til gengæld kan jeg vildt godt lide alkohol og cigaretter.

 • Åh, Miriam. Du er officielt min soulmate! Scheisse, der er mange af de punkter jeg har været alene med i årevis, haha.

  Personligt kan jeg tilføje:
  – Star Wars (jeg ville så gerne, men det er bare ikke sket endnu)
  – Kanel (i alle andre sammenhænge en på risengrød. Og kanelgifler)
  – Donna Tartts “The Goldfinch”
  – Mokaï
  – Klovn
  – S!VAS (og alle der laver musik i den genre)

  Pyh, der er meget materiale, haha!
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Hay’s træhånd… Undskyld, men jeg forstår det bare ikke! Ligeledes forstår jeg heller ikke, hvorfor der skal sidde en abe (Kaj Bojesen) på mit stuebord 😉

 • Jeg er vild med det her!
  Breaking Bad har jeg heller aldrig fattet. Det fanger slet ikke..
  – Chiagrød – koldt og klistret.
  – Soyamælk, rismælk, osv.
  – Game of Thrones
  – Raw food
  – Bananpandekager – bare nej tak
  – Sushu – rå fisk, kolde, klistrede ris og tang?
  – De der bluser der skal sidde på skuldrene. De er pæne, men man kan jo ikke bevæge sig uden at de rykker sig op.

 • COLDPLAY! Jeg sværger, alle kigger mærkeligt på mig, når de finder ud af at jeg IKKE kan udstå deres musik.

  Avocadochokolademousse. Det smager i hvert fald ikke af chokolademousse…

 • Sjov liste!

  Her er mine:
  Sushi (rå fisk og klistrede ris – var seriøst overbevist om at folk løj, når de sagde det var deres livret)

  Café latte. Elsker kaffe, men er ikke nede med varm mælk. Som i overhovedet.

  Lakridssmag i varme ting. Fuld stop, for pokker.

  Zumba

  Orange is the new black

  Tour de France (formåede faktisk at komme igennem juli måned uden at se en eneste etape

 • Skyllemiddel – det stinker!
  Clean-parfumer – de stinker af skyllemiddel
  Victor & Rolf Flowerbomb
  Den kunstige jordbærsmag
  Smeltet ost
  Ketchup
  Mayo
  Musselmalet fra Royal Copenhagen
  Øl
  Mango – frugten altså
  Klovn
  Stiletter – de er pissegrimme, får alle fødder til at se grimme ud og er et raffineret torturredskab til fødder
  Estragon, herunder bearnaisesauce
  Sort tøj

  • Ha! Jeg synes, stiletter er noget nær det eneste, der kan få fødder til at se nogenlunde pæne ud! 😀 Ellers er jeg ret enig, selvom jeg nu ville kalde meget få ting på din liste for hypede. 🙂

 • At se film i biografen – har virkelig ikke forstået hvorfor? Har det generelt ret svært med film og de fleste serier ( ink alt hvad der er nævnt her)

  Paradis-is – det er jo ikke engang specielt godt

  Festival – druk, musik og mange mennesker – igen et nej tak herfra

  WHEAT og Marmar børnetøj

  Rejser til Thailand

  Sommer på over 25 grader i Danmark – dog må solen gerne skinne 🙂

 • Åhhhh….. Hvor er det en befrielse at læse om disse ting… Der er ting jeg hader, som andre forguder, og omvendt, og jeg vil ikke bruge “jeg er ikke enig i”, da jeg føler der indikerer at man netop skal være enige om hvad der er klammo og hvad der ikke er, og det er ikke helt formålet med dette indlæg, som jeg forstår det 😉
  Om ikke andet, her er min lille bitte liste..
  Fifty shades of sh*t – en omgang Twilight fanfiction tilsat lidt frisk erotik? Nej tak. Kæft hvor var den bog kedelig… Jeg foreslår istedet True Blood bøgerne, især nummer 4… Ahem…

  Sushi. Det klistrede ris tilsat en gang tang?

  Game of Thrones. Forsøgte, men gav op. Den har ellers alle mine ynglingselementer: sex, røv, patter og blod.

  Instagram. (Jeg skriver ikke hvorfor, jeg vil ikke bandlyses fra bloggen..)

  Skyr, kefir og hytteost.

  Sex and the City. Jeg er nok en af de få kvinder i verden der hader den serie som pesten.

 • Hvor befriende et koncept.
  Personligt fatter jeg ikke:
  – Lakrids
  – Bøffer (jeg kan godt lide kød, men en steak? Nej tak!)
  – Chokolade (har jeg svært ved at indrømme), herunder varm kakao (= kvalme)
  – Ganni… Fatter ikke hypen!
  – HAY
  – The Notebook
  – At bade på stranden (alt det sand!!)
  – KATTE og især kattevideoer!
  – Sushi
  – Røget laks
  – Starbucks
  – Det jødiske mindesmærke i Berlin
  Og jeg kunne blive ved 🙂

 • Må lige smide en kommentar mere! Elsker det her positive-hadefulde forum.
  MAC – tester på dyr, skyhøje priser og MUST HAVE for alle piger i youtube-generationen. Det er sgu for meget og jeg har boykottet lortet til fordel for the Body shop.
  Royal Copenhagen, kay Bojesens dyrepark, lyngby, de der firkantede lysestager og hvide vægge/møbler/gulve/børn (på samme billede) tænker dog nogle gange om der er en hemmelig klub for kvinder med den type hjem – og insta profiler?

  • Jeg forstår heller ikke MAC-hypen, men for en god ordens skyld vil jeg lige sige, at de ikke tester på dyr – i hvert fald ikke længere, når det gælder de produkter, der sælges i EU. I så fald måtte de nemlig slet ikke markedsføre deres produkter her. 🙂

 • Jeg vil gå kontra og spørge:
  HVAD ved Pokemon Go er det, at alle ikke forstår? En hel generation har løbet rundt og leget at vi kunne fange dem i virkeligheden – og det kan vi nu! Derudover møder man nye mennesker, får masser af motion hvis man gider og kommer ud og ser nye steder.

  Jeg har mange ting som for mig er uforståelige, men én fylder mere end de andre:
  Hvorfor er det, at folk som ikke har nogen idé om hvordan en sætning på engelsk skal konstrueres samtidig altid er dem, der poster mest “engelsk” på samtlige sociale medier? Jeg siger ikke, at de ikke må. Jeg forstår bare ikke hvorfor. Ved de ikke, at de ikke kan finde ud af det?

  • ÅHHHH tak for det med engelsk kommentaren!! Jeg tænker præcis det samme og oveni hatten forstår jeg det slet ikke hvis man ikke har engelsk talende venner eller ikke er en offentlig person der kan følges af alle…

 • Bliver nødt til at tilføje:

  – Kaffe. Ville gerne, har prøvet, fatter det bare ikke.

  – At ligge i ske. Jo, det var sjovt engang, men nu er jeg åbenbart blevet for gammel og magelig. Og vil meget hellere sove godt end tæt.

  – Den sang om en pige, der hedder Mette, som var nede me’det… Stop.

 • Endnu værre er det, hvis du rent faktisk elsker Harry Potter og hele universet, men intet har tilovers for Dobby eller Snape. Jeg mener, jeg forstår Snapes rolle i forhold til den samlede krig, men det ændrer ikke på at han er en mega nederen person ellers.

 • Hunde! Og ikke mindst mennesker, der mener, at hvis deres hund skal i snor, så skal alle små børn også. Kan ikke mindes, at jeg blevet slikket på kinden af en 3-årig, men det kan da godt være, at jeg står alene med den?

  .. jeg løber aldrig i parker og skove, fordi jeg altid har mødt en løs hund, selvom det faktisk er forbudt i de områder. Kald mig bare sart, men jeg har en søster og en veninde, der begge er blevet bidt voldsomt.

 • Den uperfekte pige

  Så skrev jeg lige en uperfekt tekst om de “perfekte”.

  I øvrigt bryder jeg mig ikke om:

  – Folk der ikke svarer (man kan i det mindste skrive, at man svarer senere).
  -Games Of Thrones, Lost, House of Cards og mange andre.
  – Opvask
  – Regn
  – Windows
  – Ost
  – Sushi eller fisk i det hele taget.
  – Flæskesteg
  – minus på kontoen
  – Bolig blogs/IG
  Fifty Shades of What, Harry Påtter og alle de der krimibøger – snork

  Og jeg kunne blive ved!

  • Jeg har ikke udgivet din kommentar om de perfekte, og jeg har også været nødt til at redigere lidt i denne kommentar. Indlægget her er skrevet med masser af ironi og går på hypede ting, man ikke forstår, og som nævnt vil jeg gerne holde det respektfuldt over for, hvordan andre mennesker vælger at leve deres liv. Ellers føler folk sig hurtigt ramt personligt, og tonen herinde udvikler sig negativt. 🙂
   Jeg har det i øvrigt også ret stramt med både opvask og minus på kontoen, men jeg har vist heller aldrig hørt nogen hype dem! 😀

  • Den uperfekte pige

   Helr fair nok. No offence herfra. 🙂
   Det hypede med minus på ko to og opvask er 1. Du skal helst ose af penge, så du jan få købt den mindste gucci taske. 2 opvask nahjah.. hypede og hypede you got me here.

 • Sikke nogle gode bud – og så nogle jeg dog ikke er helt enig i. Fx er jeg vild med GOT, Harry Potter (har lige købt en nye bog), sushi og sødt pålæg på madder. Og jeg drak det meste af en Joe and the juice-juice i dag.

  Men… Jeg har selvfølgelig også en alternativ mening om nogle hypede ting.
  Lad mig starte med nutella. Det er bare så brunt og klistret og alt alt for sødt. Og så kan det slet ikke finde ud af om det vil smage af hasselnødder eller tysk chokolade. Gys!
  Nu vi er ved emnet; så fyldte chokolader. Jeg kan ikke fordrage ca. 90 % af i indholdet i stort set alle æsker med fyldte chokolader, jeg har været udsat for. Det går lige hvis der er karamel eller noget lakrids. Men alt det der nougat, marcipan, ganache osv – not for me.
  De der sange der spiller i radioen konstant, hvor unge mænd rapper om deres opvækst på Nørrebro og om de vil have en bimmer eller en benzerog noget med At være nede med Mette. Ej hvor bliver jeg træt af enslydende, elektronisk stemmebehandlede sange med ghetto-temaer.
  Rawfood, stenaldermad (med undtagelse af hemmelavet palæobrød, der faktisk kan smage ret lækkert) er bare kedeligt og uinspirerende.
  Festivaler. Larm, lort, lugt, lammefulde folk. Man bruger en uges tid på at drikke dårlige og varme eller kolde og overbetalte drikkevarer. Alle er mega beskidte og de sygliggørende bakterier og vira lever et luksusliv. Kø til overfyldte festivaltoiletter med lort på sæderne og manglende sæbe i dispenserne. Få gode kunstnere man rent faktisk gerne vil høre, resten er bare tinnitusinducerene larm, fulde og ildelugtende mennesker der tilsyneladende har glemt alt om “personal space” og at blive væk fra sin kompagnoner.

  • Nåh ja, ig så det der famøse chiagrød! Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke engang har haft lyst til at smage det, så min lynch herer måske ikke helt valid. Men der ser altså bare lidt ækelt ud, når chiafrøene bliver helt store og opsvulmede og svømmer rundt i det der såkaldte grød. Det minder mig visuelt om de der blubber i bobble-tea – og det var altså noget underligt snask.
   Intet mod chiafrø gelerelt, de smager fint, men jeg kan godt undvære den der opsvulmede version.

 • Taktaktak for også at have nedern på over Fifty Shades. Jeg sad med en dårlig smag i munden næsten hele filmen igennem, og jeg læste kun halvdelen af den første bog.

  Jeg kan ikke lide lasagne. Tror det er den holdning jeg får mest høvl for.
  Ellers er der også
  – Kongehuset og alt hvad der er inkluderet i dette.
  – ASOS collager (men det er vel ikke lynch-fremkaldende, no?)
  – Stella McCartney taskerne, for det er da noget så uoriginalt
  – Frikadeller. Sorry.
  – MetroXpress. Det er ikke en avis. Stop.

  • Haha, nej, ASOS-collager, eller collager generelt, må man gerne hade. Det er der mange, der gør, tror jeg. Men der heldigvis også mange, der finder dem inspirerende (nok især hvis de kommer fra en blogger, man deler lidt smag med). Collager er dog heldigvis relativt nemme at undgå i modsætning til fx Stella McCartneys fucking Falabella! 😀

 • Jojo Meyes som alle læser her til sommer! Hvis man skal sommerlæse, må der gerne være lidt dybde i

 • ENDELIG (!!) en der deler samme mening omkring Fifty Shades of Grey.. Mine veninder forstår mig SLET ikke.

 • uh, er så meget med på avokado og breaking bad!!
  og så tilføjer jeg lige bacon – jeg kan virkelig ikke lide det, og det er som om folk trækker sig væk når man nævner det.. Det er lidt komisk, på den lidt tragiske måde :p

 • (Jeg er ikke noget teknisk geni, så jeg kan ikke svare på kommentarer apparently – så here it goes)
  Miriam, ang ASOS collagerne: Du har nok ret i at det handler om hvorvidt man deler smag med bloggeren. Men vi ligger ret langt fra hinanden stilmæssigt, og jeg plejer faktisk at kigge på de collager du laver. Så jeg tror det handler lidt om hvordan bloggeren måske ‘præsenterer’ det? Måske er det bare mig der er lidt for passioneret omkring collager :B

  • Altså, hvis det handlede om, hvordan man præsenterede dem, ville du så ikke hade mine? De er jo så grimme og uoriginale! 😀

 • Aperol Spritz – hader det stads.
  Varme dage med over 22 grader. (Har seriøst haft den bedste sommer, med alt den hyggelige regn)
  Alle tasker fra Chanel og armbånd fra Hermés.
  Æg

 • elsker det her indlæg!

  Games of Thrones… og Harry Potter. De der eventyr-universer siger mig slet ikke noget.

  Beyonce. Jeg kan ikke lide musikken, og det var som om, at jeg var syg den dag, vi (åbenbart) besluttede, hun er Queen B.

  Ryan Gosling. Verdens længste ansigt. Han kunne løbe mange mange gange rundt om min seng.

  Brunch på hipster-caféer. Sort kaffe og en croissant, thats all I need. Gider ikke det der farvet grød og alverdens urter og bær.

  Ps. du efterspurgte tidligere Chick Lit. Og jeg vil derfor lige anbefale dig STRICTLY BETWEEN US. Den er skrevet af Jane Fallon, som der er kærester med Ricky Gervais, og hun er også sjov! Den har kant, den er sjov. Og ikke sådan sukker-sød som fx Kinsella eller Moyes.

 • OG: alt dansk rap som spilles på P3 (slap nu af med jeres ghetto, I er opvokset i DK.. Du ved, hyggelige DK med leverpostej, hvor katte som løbet op i høje træer kommer i lokalnyhederne)

  Lukas Graham – fedt I klarer jer fantastisk, men jeg er så træt af musikken + den attitude som bandet har. Især i interviews. For mig vil trommeslageren i øvrigt altid være ham her: http://www.side3.no/hadde-livesex-pa-twitter/3382589.html [slettet].

 • Jeg forstår simpelthen ikke alle de Instagram- og facebookbilleder, hvor vi skal se fødder???

  Rosiner i brød og kage – WTF?

  Bh og tak for skønne grin – Trine

 • Årh, hvor er jeg lettet over ikke at være den eneste, der ikke fatter 50 shades og Breaking Bad!!
  Derudover…
  Chia frø – små slimede kugler i min mad/juice. Nej tak!
  Dadler i stedet for sukker i kage
  Culottes, altså bukserne, ikke stegen…
  Pudderfarvede flyverdragter/overtøj til børn i børnehavealderen. I det hele taget sart farvet tøj til børn. Det kræver jo, at man laminerer børnene inden man sender dem ud og lege i mudder/med sand/grave i jord!
  [Slettet. Det blev lidt for fordømmende i dit sidste punkt. 🙂 ]

  • Helt i orden!

   Glemte lige at nævne, at min datter på 4 år hverken kan li’ Nutella eller pålægschokolade, hvilket hun ofte må høre for (“jamen, alle børn kan da li’ pålægschokolade/nutellamadder!? Er du helt sikker? Skal du ikke lige smage.”), også selvom hun kun er 4 år.

 • Du er ikke alene – Breaking Bad og Fifty Shades er noget af det mest kedelige jeg nogensinde har været udsat for! På min liste er der desuden:

  – Susanne Biers film (lidelse, følelsesporno og moralske dilemmaer – ellers tak)
  – pandekager med is (børnefødselsdage var et helvede i 80’erne)
  – at være på stranden (klistret ind i solcreme og sand alle vegne)
  – frozen yoghurt (det smager af petit danone! Og det der slik man putter ovenpå bliver stenhårdt når det er koldt)

 • Har ventet på at jeg kunne komme af med min aversioner:-D
  Jeg holder mig lige til maddelen:
  Bearnaise – og alt andet med estragon – adr!
  Koldskål! NEJNEJNEJNEJ!
  Smør under ost – ved godt den deler vandene, men jeg kan ikke få det ned. Hverforsigtak!
  Oksekød.

 • Jeg kan ikke lide dyr.. Hunde, katte, heste, you name it.. Jeg er decideret bange for dem. Jeg begyndte engang at græde over en kat, der var sulten og derfor forfulgte mig hele vejen hjem..

  Men lad venligst være med at sige til nogen, jeg har sagt det. Der bliver pludselig så dårlig stemning, når jeg bringer det på banen.

 • Ud, den liste kunne blive lang..

  Skyr – hvad sker der lige for hypen! Bare fordi is f.eks. er lavet med skyr, gør det det altså ikke ultra sundt og slankende!

  Twitter – jeg har forsøgt, og det giver ingen mening for mig..

  Vipp-produkter – de koster en formue og er ikke særlig brugervenlige.

  Tour de France – tynde, benede mænd i stramt tøj med truckertan, som aldrig ville kunne vinde, hvis de ikke var dopede. Og hvad er reglerne egenligt i den sport?

  QR koder – hvem bruger dem egentligt?

  Lotto – der er nærmest lig nul chance for at vinde, og dem der vinder, kan enten ikke bruge pengene fornuftigt og går helt ned, eller også køber de nye gardiner til campingvognen eller en ny kummefryser.

  Mate mate – Super hypet drik, der smager af bjælke med gamle rosiner!

  Derudover er jeg helt med på din liste (med undtagelse af avokado)

 • Jeg er skingrende begejstret for, at nogen er enig med mig i, at Beyoncé ikke er SÅ meget den nye Messias!
  Hendes gudindestatus er ligesom blevet en af de dér sandheder man ikke stiller spørgsmålstegn ved. Kan da godt se at hun kan synge kraftfuldt og skønt og at hun er pæn… Men det er som om folk ikke vil se i øjnene at hun er et produkt og har så mange mennesker i ryggen der skaber hende. Føler at de griner bag scenen af vores uselvstændige og lemminginspirerede stillingtagen.

  Derudover:

  – Kubelysestager. Man kan ikke vurdere om de er flotte længere fordi ens øjne er bedøvet. Det samme gælder københavner-plakaterne!

  – Distortion (folk er ulækre når får frihed i gaden)

  – Islands Brygge om sommeren (nej, jeg har ikke lyst til at høre din reggae-musik når jeg er på vej ned at købe ind til min pasta med kødsovs i fakta’en i Njalsgade, hvor du desuden har spildt øl på gulvet så det klistrer, og OVEN I KØBET kun har bikini på, og det kunne ligeså godt være undertøj, så jeg faktisk skal stå helt tæt af en nøgen krop i køen i kassen. Men det er pludselig normalt, fordi materialet ikke er bomuld. Igen, den dér “frihed” = ulækker)

  – Dronning Louises bro (igen den irriterende reggae, også faktummet at broen forvandler sig til en catwalk og folk synes det er sprødt)

  – At tage instagram-billeder på Louisiana. Besøget på dét musem er blevet en tjekliste frem for en reel oplevelse.

  – Bacon, der i manges øjne er madens Queen B, men som jeg egentlig synes er ret kedeligt og alt for salt.

  • Så enig i Bryggen om sommeren! Bor nu i hus på Amager, og alt er godt. Jeg savner Bryggen på ALLE andre tidspunkter, end når solen skinner og temperaturen kommer over 20. Hvordan noget kan gå fra at være så dejligt til at være så klaustrofobisk og ja, jeg vil næsten sige intimiderende, er faktisk en gåde:-D

 • Jeg forstår ikke:

  – Friends. Ja, TV-serien, som man åbenbart SKAL elske.
  – Æg. Kan ikke lide fornemmelsen i munden. Desværre optræder det på stort set alle former for brunch.
  – Matcha. Om det er te, grød eller noget tredje – det smager rædsomt.
  – At det er moderne at sidde ved langborde på alle caféer og restauranter. Det har aldrig været rart for nogen ikke at have et ryglæn.
  – Koncerter. Jeg elsker musik, men jeg elsker ikke at stå 1000 meter fra scenen blandt 1000 andre og se koncerten på en storskærm.

  Der er sikkert mange flere ting – til gengæld kan man heldigvis også ændre holdning. Jeg har fx lært at drikke kaffe og holde potteplanter.

  • Jeg fatter heller ikke Friends. Har aldrig så meget som trukket på smilebåndet! Og det er ikke fordi det er svært at få mig til det. Jeg synes bare ikke det er sjovt. Og jeg har det ligesådan med satc!

 • – Ananas på pizza – det må blive et kæmpe nej tak herfra!
  – Forældre der bruger deres sociale konti som var det egentlig deres børns – jeg er venner med dig, ikke din søn/datter og er derfor ligeglad med, at de har tabt tand nummer 7 og desuden scorede et mål til fodbold 😉 (jeg er selv mor, så må man godt sige den slags ik’? 😉 )
  – Kaffe! Jeg ved godt det er farlig moderne at drikke kaffe (og poste billeder af sin to-go kop), men mine smagsløg er ikke imponeret.
  – Bønner i mad, I ved den melede slags, vradr. Just don’t.

 • Jeg er så enig i det meste – er dog ganske tosset med avocado.

  Af tilføjelser har jeg
  – lakrids-chokolade kombo (hver for sig er det yndlings slik – dont ruin it!)
  – Ben & Jerry’s (ja jeg ved det – det er blasfemisk at sige i nærheden af dig, men lad nu være med at putte kage i min is!)
  – Mad Men (Zzzzzzzzz)
  – og aktuelt: at være gravid. Seriøst, det stinker! Alle siger “iiih, synes du ikke bare det er skønt?” eller “husk at nyde det” og jeg har bare lyst til at slå dem. Alt gør ondt, jeg må ikke drikke en flaske rødvin lørdag aften og jeg har mistet min talje. Kom nu ud lille mand!

 • Jeg er fuldstændigt enig i Fifty shades of Grey! Mere elendig litteratur skal man lede længe efter. Alt ved den triologi er rædselsfuldt! Og Channing Tatum er IKKE lækker!
  Desuden er jeg ikke fan af lakrids. Kæft hvor har det ødelagt mange desserter de sidste år. Det er overalt for tiden! Skrækkeligt når man hader smagen.
  Og lagkager. Det er for kvalmt. Og smattet. Og smagsløst!
  Alt fra Hay. Kejserens nye klæder. Alt for dyrt, alt for grimt.

 • Rasmus Seebach. Flødepop på den værste måde.
  Marvel-universet. Stop det. Nu. Hvis jeg skal se en film mere om amerikaniserede, mandlige superhelte, så omkommer jeg. I øvrigt voldsomt sexistiske film, nu vi er i gang…
  Peter Falktoft. Absurd selsmagende og hypet.
  Og nu vi har fat i Falktoft: folk der gentager hans jokes konstant. F.eks. ‘MX er ikke en avis’ og joken om Volbeat-guttens nasale stemme.
  Find på jeres egne jokes – eller stjæl fra nogen, der er sjovere end Peter Falktoft.

 • – Modern Family
  – Facebook
  – Plankeborde
  – Trenden med at alle pludselig er vegetarer, veganere eller spiser plantebaseret. (Har intet imod livsstilen, foretrækker selv ikke at spise animalsk.) Jeg har bare en idé om at, det er ‘pretend to be’. Og de 6 dages plantespisning kun proklameres på Instagram, fordi det er ‘in’ lige nu.

  • Synes egentlig det er ret fedt hvis det at spise plantebaseret er blevet in. Planeten har virkelig brug for det. Det er da selvfølgelig lidt ærgerligt hvis det ikke hænger sammen med en øget miljøbevidsthed og dertil ændret adfærd generelt, men vi er efterhånden nået til et punkt hvor vi ikke længere har tid til at have at have den slags forventninger til folk. Det er virkelig god ide at spise plantebaseret. Det holder det ikke op med at være fordi det bliver moderne.

 • -Da Vinci Mysteriet. Det er godt nok mange år siden den var på alles læber. Men altså læste bogen og kedede mig bravt.
  -Alle former for hvidvin – også de gode og dyre af slagsen. Også kold i godt selskab en dejlig varm dag. Det hele smager som bræk lugter.
  -Crémant – som hvidvin bare med brus. Altså som bræk lugter med brus
  -Facebook – larm
  -Dyre tasker – forstår det bare ikke
  -Ilse Jacobsen gummistøvler – dyre gummistøvler i det hele tager. Er vokset op langt ude på landet, hvor gummistøvler er…ja gummistøvler.

 • Hold da kæææææft, hvor kan vi brokke os! Det må vi gøre noget oftere! 😀 Tak for gode bidrag! 😀

 • Forstår ikke begejstringen for:
  Channing Tatum
  Breaking Bad
  De der tæpper du nævner
  Rødvin
  Waldorfsalat
  Heller ikke Game of Thrones, selvom jeg prøver
  Rucola (det er jo bare bitre blade!)

 • Popcorn
  Pålægschokolade
  Roskildefestival!
  Nutella
  Weinerbrød
  At være oppe efter kl. 23
  At stå op efter 8.00

Der er lukket for kommentarer.