Jeg er jo Bridget Jones #240

fghjklpå

1. Der er kommet én til! Argh! For det første er det der ikke en hemmelighed, og for det andet er du faktisk lidt en tumpe.

2. Var kæk nok til i går at proklamere, at sygdommen endelig var på retræte, så nemesis sørgede selvfølgelig for, at jeg som det første i morges lige måtte en tur ud at kaste op.

3. I øvrigt, de af jer der har foreslået, at jeg kunne være gravid: Nej nej. Den slags kræver sex.

4. Uddrag fra den ene af mine fjernsynsansøgninger: “Jeg har en forfærdelig tendens til at rette på folks grammatiske fejl, som jeg har arvet fra min dansklærermor og ihærdigt prøver at komme til livs (tendensen, altså, ikke moderen).” Hvordan kan de andet end vælge mig?!

5. Er blevet inviteret til gallapremiere på Viggo Mortensens nye film, Captain Fantastic, og da det gik op for mig, at Viggo rent faktisk selv kommer, var jeg nødt til lige at google, om han er single. Det er fucking Aragorn! 

6. Hvis man er lidt for ivrig efter at komme i fryseren efter is, så kan det rent faktisk lade sig gøre at give sig selv en lussing med fryserdøren. True story.

7. Jeg er ved at stikke rekorden for, hvor hurtigt man kan køre igennem alle 10 sæsoner af Venner.  Det smarte ved komedieserier er, at de som regel kun er de der 20 minutter lange, så man kan altid liiiiige snuppe et afsnit til.

8. Apropos, hvorfor er det aldrig tidligere gået op for mig, at Janice tydeligvis er en parodi på Fran Fine fra The Nanny? (Skrev totalt lige Frank i stedet for Fran. Force of habit.)

9. Og endnu mere apropos, hvorfor er The Nanny ikke på Netflix?

10. Antal webshopordrer jeg har placeret, mens jeg har været syg: 7. Antal kroner der gik ind på min konto i fredags? 0. Wuhu, ansvarlighed! 😀

Kommentarer (30)

 • To ting:

  Jeg GLÆDER mig til at se dig på tv! Helst i Hvem vil være millionær – det er lidt en drøm for mig selv at være med.

  Jeg er netop nu i gang med at stikke præcis samme rekord. Det er alt for nemt at køre afsnit efter afsnit, når man er jobsøgende 😛

  • Jeg vil også helst Hvem vil være millionær, men jeg har lidt en fornemmelse af, at der er rift om pladserne!

  • Haha, hendes onkel og tante har 65 hunde. Det er mærkeligt, og ingen tør sige det til dem. Værsgo. 😀

 • Hov mener da bestemt jeg begyndte på The Nanny på Netflix for noget tid siden, men jeg holder mig aldrig til én serie og skifter efter endt sæson. Måske er det noget jeg bilder mig ind…

 • Jeg har lige taget et studielån for at kunne overleve hverdagen uden mine forældres penge og endelig blev ansvarlig studerende. Det meste er indtil videre røget på shopping. FUCK altså. Men Sissel Edelbo laver altså nogle fine ting, og Boozt har jo forfanden haft udsalg.

  • Du kan trøste dig med, at jeg i sin tid havde studielån, og jeg var stadig nødt til at nasse på må ind imellem.

 • The Nanny, eller Alletiders Barnepige har været på Flixeren. Jeg slugte samtlige sæsoner og krummede tæer over hvor dårligt det egenligt var

  • Neeeej, den er ikke dårlig, den er bare 90’er! Tiden var en anden! 😀 Jeg orker ikke det der med at skulle bøvle med at få den amerikanske. De har jo ændret det, så det er megabesværligt. 🙁

 • Fik min tøjskabslåge i hovedet igår – flot bule i panden! Ville hellere have haft bulen pga. is 😉

  Meget af The Nanny ligger på youtube 😀

  • Ha! Ja, kvaliteten på Youtube er bare desværre så ringe, at det næsten ikke kan betale sig.

 • Øv – jeg brugte ellers den første måneds tid af min speciale-skrivning på at se alle sæsoner af The Nanny. Den må de have fjernet igen. Det var mega skægt, men de andre på læsesalen så temmeligt skævt til mig ind i mellem 😀 Nu hvor specialet er overstået, og jobbet mangler, så er jeg lykkelig for at Netflix har tilføjet alle sæsoner af Gilmore Girls. Så er der noget at lave, når den danske sommer viser sig fra sin sædvanlige regnfulde side 🙂

  • Åh, Gilmore Girls er det bedste! Jeg venter lige med at se den igen, indtil vi nærmer os de nye afsnit.

 • Da jeg så The Nanny på Netflix, var det ikke alle sæsonerne, der lå der.

  Mht. lussing med frysedøren, så har jeg engang givet mig selv et blåt øje med køleskabsdøren, fordi jeg ville åbne frysedøren (der var nederst), men kom til at have i håndtaget til køleskabet.
  Den var lidt speciel at skulle forklare på jobbet dagen efter

 • Hej søde Miriam 🙂

  Apropos ingenting: Er det ikke ved at være noget tid siden at der har været en spørgerunde her på bloggen? Sådan en kunne jeg godt bruge. Hvad med dig? 🙂

  Kh en anden Miriam.

 • The Nanny + alt muligt andet godt ligger på Putlocker.is! Lovlig er siden vel næppe og spækket med pop-up reklamer (men det sørger ad-block for).
  Så kan Netflix jo bare sørge for at have alle de gode serie liggende, så man ikke bliver nødt til at gøre brug af den slags sider…. Ikke..?

  • Kvaliteten på de der streamingsider har bare en tendens til at være virkelig forfærdelig. Plus, man får så nemt malware derinde. :-/

 • Alletiders barnepige VAR på Netflix. Alle sæsoner. Indtil en dag, hvor de besluttede sig for kun at have de første 4 sæsoner (jeg manglede fucking 10-15 afsnit, de ku’ sgu da godt lige have ladet mig se den færdig!!!!). Og ja, nu er den åbenbart helt væk!?

Der er lukket for kommentarer.