Medieluder

giphy (1)

Det er ikke meget, jeg har været i fjernsynet i mit liv. Da jeg var 14, spillede jeg en bagtalende teenagepige i min efterskoles musical, som blev vist på aalborgensisk lokaltv. Da jeg var 16, var jeg heldig nok til at vinde billetter til afsløringen af sæsonens Popstars-vinder og blev af en tv-journalist spurgt, hvem jeg håbede vandt. Øh, Jon. Duh. Jeg tror faktisk, jeg sagde, at jeg syntes, der manglede noget mandfolk i branchen, hvilket var lidt ironisk, for der var ikke synderligt meget mand over Jon. I virkeligheden var jeg bare meget forelsket i hans emohår og flødebollesmil. (Og er det stadig lidt.)

Med min meget begrænsede sendetid er det derfor også temmelig atypisk, at jeg i går sendte ikke én, men to programansøgninger af sted. Den ene gik til Hvem vil være millionær?, fordi jeg er nærmest pinligt begejstret for alt, der er quizrelateret, og det mere end én gang er sket, at min mor og jeg har set programmet fra hver sin ende af landet med hinanden i telefonen. “Det er B! Det er B! Nej nej, det er alt for tidligt at bruge en livline. Det ved publikum ikke en skid om. DET ER B!” Åh, så dejligt nemt det er at spille kæphøj fra den anden ende af skærmen, og jeg ville sikkert være håbløst elendig, hvis jeg rent faktisk skulle sidde i den varme stol, men de søgte deltagere til et program med datingtema, og så tænkte jeg ‘fuck it’.

Det andet program er jeg lidt mere effen ved. Det er nemlig også et datingprogram, men der er bare ikke nogen quiz til ligesom at opbløde min rendyrkede akavethed. Bagmanden er DR3, og jeg synes faktisk, de er rigtig gode til at lave interessante og lidt skæve programmer. Så da Kir, som først tippede mig om, at de søgte deltagere, truede med at sende en ansøgning på mine vegne, hvis jeg ikke selv gjorde noget ved det, så tænkte jeg for anden gang ‘fuck it’.

Og nu er de ude i universet, mine ansøgninger. De var lidt mærkelige at skrive, for det var et eller anden sted en blanding mellem en datingprofil og en jobansøgning, ikke? “Jeg har blå øjne og brunt hår og er herregod til at sætte kommaer.” Om det giver pote, vil tiden vise, men nu har jeg i hvert fald taget det første skridt på vejen til at blive medieluder. Og if all else fails er der jo altid Paradise Hotel… 😀

Kommentarer (21)

 • Ork, jeg krydser fingre for datingprogrammet!
  Jeg har i øvrigt lige brugt dit affiliatelink til ASOS. Jeg havde lagt mine ting i kurven, men lukkede vinduet og åbnede et nyt med dit link. Så burde det virke, ikke? 🙂

 • Åhhhh Jon – jeg var total forelsket i hans bubble-butt og lækre hår. Jeg har stadigvæk fantasier om, at han kommer og hapser mig en dag og jeg er altså 35 år!! Jeg har en idé om at han den dag i dag er alene og “hurt” over de grumme ungdomsår, hvor verden bare ikke forstod ham, så måske er du heldig at han også har tilmeldt sig diverse dating-agtige tv-programmer 🙂
  Held og lykke – hilsen en trofast fan.

 • Kan altså ikke lige nære mig, da jeg læste det med at være herregod til kommatering: Der mangler et komma i sidste sætning både ift. engelske kommaregler og begge de danske (ledsætning før hovedsætning) 😉

  • Haha, det var nu også lidt sarkastisk skrevet. Lidt ligesom når man skriver i sin jobansøgning, at man har et fremragende organisationstalent. Det har jeg heller ikke, men det lyder pænere end at skrive: Ind imellem deler jeg mit rod op i bunker, så det ser mere organiseret ud. 😀

 • Sådan!
  Jeg er selv blevet indkaldt til casting til hvem vil være millionær, dating udgaven. Med præcis samme udgangspunkt som dig “FAT DOG DET ER C. UDUELIGE MENNESKE”

  Måske vi kan havne i stolen sammen?! Den million vil være vores hurtigere end Hans Pilgård kan nå at fyre et gajol citat af.

  • Altså, nu har jeg hørt fra virkelig mange mennesker, at de er indkaldt til casting, så jeg begynder at frygte, at de faktisk har lukket for den del!
   Men jeg tror desværre, man skal i stolen med en af det andet køn… Det kunne ellers være sjovt!

 • Hvad med “gift ved første blik” – det er måske der du har sendt til? Det ville jeg gøre hvis jeg var single. Tror jeg.

  • Jeg synes, det er et skidegodt koncept, men jeg ville stå totalt af overfor at skulle filme hele mit liv i tre måneder. Det kunne jeg slet ikke.

 • Gift ved første blik?????? Krydser så meget fingre! Det ville være en fornøjelse begge dele 😀

Der er lukket for kommentarer.