WTF: Stupide skænderier #2

foerstVi har haft virkelig mange gode WTF-emner oppe, men aldrig nogensinde tidligere har jeg måtte klukle mig igennem konstruktionen af et indlæg. Hold kæft, det er sjovt! Første indlæg kan læses her og egne bidrag kan indsendes her. 😀

opkmnjupiojugyuipojderdytupojjujunpokaaaejuhyiuaekjhaeiuhoiaelkmnhaelmhjgytgaeoeokouhyhoelkijiuhiuoepidrtyuoepiyufytghjaaokoinhjujiyhuhoisidestsidst

Kommentarer (40)

 • Den med sygeplejerskelønnen kommer jo an på om det er med eller uden tillæg og hvor meget erfaring.
  Mener grundlønnen (uden at gide at tjekke det) er cirka 24.000kr om måneden, der til kommer tillæg for fx nattevagter, weekend, tillidsposter/speciale uddannelse, anciennitet osv.

  Jeg har været sygeplejerske i 5 år, har mange nattevagter og får nogle tillæg og ender på cirka 31.000kr om måneden.

  Så kan i skændes videre om det er med eller uden tillæg

   • Tror alle sygeplejersker var klar til at komme med det rette og sørgelige svar på hvad en sygeplejerske tjener.

    • Sørgelige? Det er sgu da en fin løn. Og med betalte pauser, omsorgsdage og ok pension.
     Hilsen hende, der tjener 24.000 om måneden – og samtidig betaler sin egen frokost og ikke har nogen arbejdsgiverbetalt pension. Og jo, jeg er universitetsuddannet og arbejder med noget så eftertragtet som kommunikation/PR.

     • Betalte pauser hvis arbejdsdagen vel og mærket tillader det – og det er bestemt ikke altid tilfældet. Det tager ligesom toppen af glæden over sandwichen at skulle afbryde spisningen et par gange for at tilse et urinvejskateter eller hjælpe fru. Hansen med nummer to:) Hilsen sygeplejersken som gerne hev egne penge op ad lommen for en halv times uforstyrret frokost.

     • Med det ansvar der hører med til at være sygeplejerske, kan det undre én, at man tjener så lidt. 🙂 Undskyldningen er, at det jo er et “kald”….

     • “Betalte pauser” – hahaha 🙂 øh ja, hvis vi en sjælden gang imellem holder pause, så er den betalt for, det er da rigtigt nok.
      Jeg har også været sygeplejerske i 5 år og inkl samtlige tillæg lander jeg på omkring 28000. Og til dig den fattige – mon ikke du så til gengæld har fri i julen osv 🙂

      (Meget forudsigeligt at dette ville blive en debat i kommentarfeltet – det er et varmt emne ;))

    • Sørgelige er måske lige voldsomt nok! Her i slutningen af mine 20’ere kender jeg ikke mange der tjener over 30.000 i det private. Jeg kender f.eks. en butikschef, med 5 års erfaring og arbejde op til 50 timer om ugen der får 24.000.

 • Mette Marie Lei Lange

  Jeg ville fandme også lade mig skille, hvis nogen lavede en bearnaise fra Knorr uden smør til mig!!!!!

 • Well, jeg er sygeplejerske. Blev færdiguddannet i juni i år, og min grundløn hedder 19.000, ansat kommunalt i primærsektor 😳

  • Så skal du da vist have fat i din fagforening, hvis du da ellers er ansat 37 timer ugentligt. Grundlønnen for nyuddannede spl. er omkring 24.000 kr i KK i primær sektor.

  • Det er også vigtigt lige at være obs. på hvad ens timetal er, henriette 🙂
   intet i vejen med den grundløn – går ud fra du er på 25-ish timer.

 • Har tænkt lidt for meget over den med bodytequila og er kommet frem til den konklusion, at det i mit hoved hedder at tage bodytequila (du slikker og drikker) eller give bodytequila (du lægger krop til).

  • Jeg tænkte præcis det samme. Stoppede også lidt op før jeg læste andre – den skulle lige løses. Vi siger også, “skal vi tage en bodytequila”, når der skal drikkes, så det må være at give, når man lægger krop til

   • Men.. Den aktive handling er jo den der GIVER den anden en bodytequila på dennes krop? Kan slet ikke få det til at give mening, at den passive aktør er den der samtidig giver, for denne giver jo ikke noget aktivt til den anden part – altså lige ud over adgangen til sin krop. 😅

 • Den med døren – er det ikke almindelig logik at det bare er den der gik sidst ind ad døren der skal låse den? Det behøver vel ikke være mere besværligt end dét, eller hvad? 🙈

 • Flad af grin. Kun én bemærkning til den med julekalenderen og det ulige antal lakridser og at “det er mig, der ejer lejligheden”: hvis det er manden, der sagde det, så underbygger det den tese, jeg altid meget fordomsfuldt har haft om mænd. Hvis man flytter ind på hans matrikel og enemærker og der er økonomisk ubalance i parforholdet, så tror mange mænd fejlagtigt, at de har ret til flest lakridser, den største bøf, den bedste plads, den største klejne, at vælge filmen. You name it. Løsningen er, for at citere Karen i “Will and Grace”:”Withhold sex.” Helt analogt til Pavlovs hunde skal mænd opdrages. Belønnes og straffes.

  Det er selvfølgelig en vittighed. Med et gran sandhed.

  • Skarpt observeret, tror ikke din fordom er helt ved siden af. Men det med at bruge sex som magtmiddel i forholdet eller noget kvinden giver til manden “som belønning” – den idé eller opfattelse bryder jeg mig generelt ikke om.

   • Du har så evig ret, Sarah… Den her med at bruge sex som et magtmiddel: “Jeg siger ikke jeg er sur, jeg siger bare der går lang tid inden du får sex igen”… Der er jeg, vi diskuterer ikke, der lukkes bare for sex, kys og intimitet til jeg retter ind…

    • Jeg har heller aldrig forstået den med med at bruge sex som magtmiddel. Så straffer man jo også sig selv… Makes no sense. Og desuden er jeg heller ikke fan af at bringe noget (sex eller andet for den sags skyld) ind i et skænderi der handler om noget helt andet.

 • Det kan vel aldrig være den der lægger krop til en bodytequila, der får den.Den person drikker jo ikke, og får dermed ingen tequila… (In my world at least 🙂 )

  On a different note: Vatpinde hører ALDRIG til i toilettet.

  Et ret underholdende emne, det her med tåbelige skænderier 🙂

 • Min mand og jeg diskuterer HVER gang, OL der skal en halv (!?) eller en hel pose dip i creme fraichen.. Kan totalt relatere..

 • Da jeg læste; at dette skulle være næste emne, tænkte jeg blaah – men det er det sjoveste emne indtil videre 😂😂😂 den med sygeplejersken 😂😂😂

 • Nogle gange bliver man overrasket over hvilke der får en til at grine højt. I metroen.
  For mig var det idag den med persienner. Jeg tror det er fordi jeg kan høre hvor irriterende man kan udtale det forkert, peeersienner 😂
  Fantastisl emne!

 • Det her er seriøst det bedste emne, du har kørt. Det er langt ude og sjovt – og afsenderne udstiller kun sig selv og kan jo selv se det komiske i det. Helt perfekt og hylende morsomt!

 • Min mor var meget fedtforskrækket da jeg var barn. Så Knorr bearnaise blev lavet på pulver og Skummetmælk i mikroovnen. Det smager altså meget bedre med smør – det fandt jeg ud af da jeg flyttede hjemmefra 😆

 • De sygeplejersker jeg kender tjener ca 28.000 pr måned, og tænker det er en rigtig fin løn uddannelsen og arbejdet taget i betragtning. Dermed ikke sagt sygeplejersker ikke har travlt, men hvis man diskutere lav løn til sygeplejersker, synes jeg det er mere relevant at diskutere lav løn til sosu ansatte. De får vel ca 8000kr mindre…

 • Som ergoterapeut på 32 timer tjener jeg Ca 25.000 kr incl tillæg. Selvfølgelig med betalte pauser, da jeg nærmest aldrig har pause. Og hvis jeg har, så er det 4 minutter her, 3 minutter her og 2 min her. Selvfølgelig skal man ikke selv betale for det!

 • Som nyuddannet sygeplejerske tjente jeg 19.000 kr. i grundløn for 32 timer. Det er fem år siden, og der har ikke været nogle lønstigning siden…

 • Den med Pilou. Han hedder Johan Philip. Og det er noget med at Pilou betyder lille Philip på fransk.

Der er lukket for kommentarer.