Kommentarer (15)

 • Jeg kan godt lide det her emne 😂 Især fordi det trods alt lader til at størstedelen af læserne, er blevet klogere siden 😊

 • Mor til 5-årig pige melder sig på banen. Mor Muh og Krage er helt sin egen. Historierne er skrevet af Jujja & Thomas Weislander og ganske rigtigt illustreret af Sven Nordqvist, hvor imod Peddrrsen og Findus er 100% Sven Nordqvist. Begge serier er helt og aldeles fantastiske! Også som voksen.

 • Normalt gør hver eneste stavefejl i hemmelighederne ondt i mine øjne, men man kan kun grine ad “snavetøjskurv” 😂

  • På den anden side kan snaveri også ende ud i noget ret beskidt, og så er en snavetøjskurv måske slet ikke så dumt! 😂

 • Hvor er det genialt. Jeg har også haft nogle latterlige med min kæreste – indrømmet, fordi jeg til tider spiller lidt dum, selvom jeg ved det pisser ham afsindigt af. Charmerende.

  – K

 • Det her er nok mit favorit emne nogensinde i hemmelighederne ! Kan så meget nikke genkendende til lignende situationer / diskussioner / skænderier. Genialt.

 • Altså den med Laudrup brødrene kan meget nemt afgøres. Michael var bedst, men Brian er pænest. Begge får en flot titel, og wupti alle er glade 😄

 • Jeg elsker emnet men jeg forstår ikke at man skændes haha. Jeg har i mit liv aldrig haft et skænderi, måske hvis man lige ser bort fra da man var 5-årig og blev sur. Men som voksent menneske har jeg aldrig skændtes med nogen, og jeg har svært ved at se det ske.
  Men håber der er andre, der har flere gode ting at sende ind haha 👏🏽

  • Hvorfor har du aldrig skændes med nogen? Lader du så alle andre få ret, så du får fred, eller er du i stand til at diskutere, så ingen nogensinde hidser sig op? Hvis det er det sidste, burde du blive politiker, for det kunne verden virkelig godt bruge.

Der er lukket for kommentarer.