Folk, jeg støder ind i på Tinder

collagekjnkjn“Man skal rejse sig ved det træ, man er faldet,” tænkte jeg for mig selv, da jeg forsigtigt begyndte at swipe rundt på Tinder igen. Sidste gang nåede jeg kun at bruge app’en i tre dage, før Tinder-manden dukkede op, så på den måde kan man sige, at jeg stadig har til gode sådan rigtigt at udforske udvalget. Indtil videre kan jeg dog konkludere, at jeg dengang i oktober var usædvanligt heldig. Her er et udsnit af, hvad jeg indtil videre er stødt på:

 • Douchebaggen, der forrige sommer snød mig for en iPhone. Han har duckface på alle sine billeder.
 • Par, der søger ekstra pige til en trekant.
 • Mand, der som profilbillede har et billede af sig selv i helfigur, taget fra siden, inklusiv penis strittende lige op i luften. Ej, la’ vær’.
 • En hel profil dedikeret til en hund. Den hed Teddy og var meget sød, men der stod også i dens profiltekst, at den ikke kunne svare på beskeder i og med, at den jo var en hund.
 • Helt unge fyre, der har løjet om deres alder, fordi de har en ting for “ældre kvinder”. Dude, vi kommer i hvert fald aldrig til at knalde dig, hvis du kalder os “ældre”.
 • Mand ved navn Adolf. Man må ikke gøre grin med folks navne, og slet ikke når man selv har et mærkeligt et, men hvorfor hulen vælger man at kalde sit barn for Adolf?
 • Ham, der engang til en fest fortalte mig, at han måske godt kunne finde på at være sammen med mig… Hvis jeg ikke havde haft en kat. Nej, jeg havde ikke spurgt.
 • Anonyme dominansfyre, der allesammen bruger de samme sort/hvid-billeder af kvinder med bind for øjnene og mænd, der holder et par håndjern. Jo jo, hvis man leder efter sit helt eget BDSM-eventyr á la Fifty Shades – bare uden den utroligt tiltrækkende milliardær – så er der rig mulighed for den slags.
 • Mand, der kaldte sig selv “Voldbolleren”. Super.

 

Kommentarer (29)

  • Hvis man er en vis alder og bor i Københavnsområdet, så dukker man vel op på et eller andet tidspunkt. 😀

 • Jeg har lidt opgivet Tinder, for du har så ret i alle dine punkter!
  Jeg kom dog helt automatisk til at læse “Adolf Hitler” og måtte lige læse den igen, haha!

  • Men det er jo hele grunden til, at man ikke skal kalde sit barn for Adolf. Det er umuligt at associere det med andet!

  • Der er ikke sket noget endnu. Jeg er blevet kaldt i retten til at vidne to gange, men det er blevet aflyst på dagen begge gange.

 • Der var en der spurgte mig, om jeg havde lyst til at “sexe” med ham. Vidste ikke engang, at man kunne bøje det ord?

  • Haha, nu har jeg jo ikke talt med ham i flere måneder, men han har ikke unmatchet mig, så det kunne da tænkes, jeg skulle genoptage den samtale. 😉

   • Det stemmer jeg helt klart for! 😀 tænker at det da måske kunne være en meget god mulighed for en rebound, hvis du altså søger sådan en. Og så vil jeg bare helt vildt gerne høre mere om lige netop dét 🙈 Anyways, held og lykke og kram herfra ❤️

 • Der er altså bare alt for langt mellem de gode mænd på Tinder!!!
  Jeg kan fortælle at udvalgt i Århus består af nøjagtigt samme udvalg – dog er ser virkeligt mange lastbilchauffører der holder til herovre.

 • Lige et positivt indspark.. Det kan lade sig gøre! Jeg mødte min kæreste på Tinder for 13 måneder siden, og vi bor sammen nu. Han er fantastisk ❤️ Inden da mødte jeg også alle røvhullerne og de der weirdos, der desværre er et stort flertal af på den app… Man bliver så træt!! 😳 Men de findes altså – de gode, normale fyre på Tinder.. Man skal desværre bare lede længe 🙈

  • Jeg kender også flere, der har Tinder-kærester, så det kan bestemt lade sig gøre! Man skal jo heldigvis kun bruge én. 😀

 • For nogle år tilbage fjollede jeg rundt på Tinder. Den første jeg mødtes med var ekstremt sød, og jeg kendte ikke mediet så godt. Jeg blev hovedkulds forelsket i min “Tindermand”, som så endte med at droppe mig. Fedt. Og jeg tudede på livet løs.
  Så holdt jeg en pause, og så beskyttede jeg mig selv, havde ingen forventninger, gik på 20-30 dates (kyssede højst med 5 og gik aldrig længere). En dag mødte jeg en fyr, som tog mig meget mere med storm end den første, som knuste mit hjerte.

  Spol frem til i dag, hvor jeg er GIFT med ham den søde fra Tinder. Det kan sgu lade sig gøre, men det er sjældent! og man skal ekstremt mange dårlige matches igennem for at finde potentialet, for man aner jo ikke om det er der, før man mødes?

  Alt det bedste til dig Miriam!!

 • Maria (som selv ofte bliver kaldt Miriam)

  Jeg bliver nødt til at spørge – er Miriam et mærkeligt navn? Eller misforstår jeg fuldstændig og det er noget helt andet du referer til med “… når man selv har et mærkeligt et”? For ellers er jeg pløk-forvirret.

  Men enig – bare ikke en god ide at navngive nogen Adolf længere.

  • Det kommer selvfølgelig an på, hvem man er, men ja, for de fleste er Miriam et ret mærkeligt navn. 😀

 • Hej Miriam. Du er generelt virkelig sjov og jeg smiler ofte når jeg læser din blog. Du er et dejligt afbræk fra hverdagen 🙂 Bliv endelig ved!

Der er lukket for kommentarer.