Kommentarer (15)

 • Dig med manglende menstruation efter anoreksi – opgiv ikke håbet! Du er formentlig holdt op med at have ægløsning pga. din lave fedtprocent, men det kan altså behandles med medicin!

 • Til dig med anoreksi: min veninde blev sidste år gravid og hun har heller ikke haft menstruation siden hun led af spiseforstyrrelse I sine teenage-år.

  • Nej, men hun skal se at blive henvist til en gynækologisk afdeling mhp udredning og behandling så hurtigt som muligt. Dels i fht fertilitet, men søreme også fordi manglende østrogen, som er en konsekvens af den dvaletilstand anoreksi sender kroppen i, alvorligt øger risikoen for knogleskørhed og hjerte-karsygdomme.

  • Jeg forstår ikke helt denne her kommentar..?
   Er det ment som respons til én af hemmelighederne eller generelt til hemmelighedernes indhold?

 • Dig, der ikke kan overskue at føde: Det kan ellers være en fantastisk oplevelse! Det gør nas ja, men jeg kan helt ærligt sige, at jeg stadig bliver helt høj af at tænke fødslen med min søn igennem. Og han er lige fyldt et år.

  • Frygt ej fødslen, det der gør ondt er at starte med at amme!!! To ugers konstant smertehelvede! Det er der blot ingen der fortæller dig. World best kept secret 💀

 • haha min email kode er også min eks’ navn. vi gik fra hinanden for 3 år siden, og jeg fik en ny kæreste med det samme. jeg har ikke ændret min kode, fordi min nuværende kæreste hedder det samme. så behøver jeg ik 😉

 • Hej Miriam

  Du har i en del tidligere indlæg nævnt at du fik stjålet din iPhone. Hvad skete der?. Har du et link til et sted du har skrevet om det.

  …..og så oplever jeg tit at min computer og iPad går i stå, når jeg klikker mig ind på din blog. Det sker ikke når jeg går ind på nogle som helst andre hjemmesider. Ved du hvad det kan skyldes?

  Og i øvrigt ak for din blog:)

  • Åh nej, jeg har ikke fået stjålet en iPhone. Jeg forsøgte at købe en telefon af en privatperson, som desværre viste sig at være en fusker. Jeg har vist ikke skrevet noget længere indlæg om det, for der var ikke så meget mere i det end det. Jeg anmeldte ham, og nu kører politiet sag på ham, fordi jeg langt fra er den eneste, han har snydt.

   Jeg sender lige frysningsproblemet videre til tech! 🙂

Der er lukket for kommentarer.