Dage som i dag

Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at blogge i dag. Det har ikke været en god dag. Weekenden står for døren, og de sociale medier, jeg forsøgte at flygte lidt ind i, er fyldt med smilende ansigter og fredagsslik. Hele dagen har jeg haft tårerne siddende lige bag øjnene. Det er ironisk, for jeg har ellers gået de sidste par dage og brygget på, hvad der skulle forestille at være et konkluderende hjertesmerte-indlæg. Sådan lidt det-værste-er-ovre-og-nu-vil-jeg-ikke-være-trist-mere. Der er gået over to uger, og jeg gider ikke mere. Det er nok nu. Jeg har truffet en beslutning om, at det er nok.

Det er næsten, som om tristheden kan mærke, at jeg har lyst til at gå fra den, og så holder den ekstra godt fast. Det tog mig næsten et kvarter at tage træningstøj på, fordi jeg pinedød ville mase i hvert fald en times motion ind. Jeg kom aldrig af sted. I stedet endte jeg inde i min seng, hvor søvnen taknemmeligt stjal to timer af min lortedag.

Dage som i dag skal bare gå. De er næsten værre end dem, der krævede rødvin og Kleenex og Hymn for the Lover på repeat, for der er man i det mindste så fokuseret på sit beskadigede hjerte, at alt andet er ligemeget. Dage som i dag er mere en slags zombietilstand ledsaget af en overhængende tristhed, der altid lige er tre skridt foran og inficerer alt på sin vej. Pisseirriterende.

Opmuntrende indlæg, ikke? Jarh, det var derfor, jeg ikke havde tænkt mig at blogge. Fordi i dag er lort, og jeg gider ikke flere lortedage. Det er nok nu.

I morgen bliver bedre.

Kommentarer (30)

 • Kære Miriam,
  Du er ikke alene. Og hvor jeg kender din sorg. Havde den selv i går – af helt andre årsager, men den drænede mig stadig fuldstændig. Jeg var nødt til at tage på arbejde og mens jeg sad og ikke kunne samle mig om noget, kunne jeg bare mærke tårerne presse sig på, af ingen bestemt årsag lige der. Til sidst endte jeg med at måtte gå ud på toilettet og sidde og hulke i 30 minutter.
  PS. Hævede ‘græde’-øjne kan ikke skjules på arbejde, uanset hvor mange dybe indåndinger du tager…
  Håber i morgen bliver bedre og dagen efter det endnu bedre! Heler et knust hjerte nogensinde rigtigt eller lærer man bare at gå udenom de revner og undgå de mørkeste kroge i hverdagen, mon? <3

 • Kære Miriam. Du er sikkert rigtig træt af at høre det, og det kan være at du også sidder med en lille rynke på næsen når du læser det, men jeg vil skrive det alligevel. Alt skal nok gå, også selvom det virker til at være rigtig mørkt lige nu. Det gør mig helt ked af det at læse, at du har det så dårligt som du har det, specielt fordi du lige siden jeg opdagede din blog, har været min yndlingsblog, uden tvivl. Og det ved jeg, at jeg ikke er ene om. Der er SÅ mange, både herinde og på andre sociale medier, såvel som ude i den virkelige verden, som støtter dig, det er jeg sikker på. For du fortjener al den støtte du har brug for, for jeg synes virkelig (uden at kende dig personligt) at du er en fantastisk person. Og du behøver ikke få det bedre for andres skyld. Du skal selv være klar til at kunne sige, at du har det bedre og mene det. Der er ingen tid på, hvor længe det tager at kurere hjertesorger, så tag dig den tid det tager for dig. Alt skal nok gå. KÆMPE krammer, både fra mig og mine to katte.

 • Håber imorgen bliver bedre for dig og selvom jeg ville ønske du ikke havde en lortedag så er det rart at se menneskelighed så det hele ikke bliver candyfloss lyserødt overalt. Stort kram.

 • Mange kram og tanker din vej! <3 Med ønsket om en – trods alt – dejlig weekend med masser B&J (isen altså… 🙄😄), rødvin, karbade, Frank-møsser, Netflix og selvforkælelse! ☺

  • What Mette Said! 👆(Udover at jeg læste “karbade” som “karbonade” – men karbonader (eller kalder man det krebinetter på dine breddegrader?) kan sgu også noget! Jeg fik dem fx igår. Men jeg har så heller ikke et badekar…)

   • Ahahahaha karbonader… 😂😂👏🏼 Men ja, karbonader skal man da bestemt ikke sådan kimse af! 👵🏻☝🏼
    Miriam, jeg håber det går bedre! Hjertesorger freakin’ sucks!!
    BTW jeg synes du er herresej sådan at dele ud af de trælse dage også – sådan råt for usødet, det er jo det, der er virkeligheden! Tak for ikke at polere det! ❤️🙌🏼

  • Tak! (Og karbonader og krebinetter er ikke det samme – i hvert fald ikke, hvor jeg kommer fra. Der er krebinetter nemlig med fyld!)

 • Du må have det lige præcist som du har det. Jeg følger med uanset hvad. Hvem siger man skal være glad?

 • Ej altså! Jeg har ikke fået læst, din ellers helt fantastiske blog længe. Og så læser jeg hele januar….jeg havde heppet SÅ meget på dig og Tinder-manden….det er underligt at skrive til et menneske man ikke kender. Men alle gode tanker og kærlighed til dig. Og ja sgu!!!! Man må gerne have off dage. Og være pisse af at miste et menneske der er kommet tæt på en. Kram❤

 • Miriam, jeg sender alt min kærlighed, luft kys og kinder chokolade din vej!
  Jeg ved i nogen grad hvordan du har det. Selvfølgelig er det en individuel tilstand man havner i, men tro mig jeg lader ofte præcis det samme sted som du beskriver!
  Jeg har al respekt for dig! Du er min inspiration til at fortsætte og tro på mig selv ♡

 • Hej Miriam
  Kan det passe, at det er dig, jeg lige har spottet i fitteren på Østerbro? Okay, det lyder som starten på den dårligste tinderbesked. Men i hvert fald, så så du lidt trist ud, og jeg havde bare lyst til at gå hen og give dig verdens største krammer og sige, hvor stor fan jeg er din blog! Men det undlod jeg, fordi jeg var herre svedig (ikke på den gode måde), og jeg var lidt bange for, det ikke var dig. Men nu får du rosen og krammere her i stedet. Jeg håber, at du får verdens bedste weekend!

  • Den er god nok, det var mig! Og det var måske meget fint, du ikke gav mig en krammer, for jeg var også ret klam. Men jeg er glad for tanken! 🙂

Der er lukket for kommentarer.