Mmm, trashy reality-tv….

jjjIndlægget er sponsoreret af ViaCom.

Jeg elsker det skidt. Elsker. Jeg gider ikke engang være flov over det, for trashy reality-tv kan bare noget. Det er underholdning, der kræver lige præcis intet af seeren, den ultimative form for afkobling. Tilbage i en af de rigtig gode sæsoner af Paradise Hotel, var der en af mine venner, der blev så irriteret over vi andres begejstring, at han en dag satte sig ned og så programmet med pen og papir for at skrive ned, alt hvad der var galt, så han sagligt kunne argumentere for, hvorfor vi skulle holde op med at se det. I stedet blev han fuldstændig bidt og sladrede fremover med på samme entusiasmeniveau som os andre. Muahahaha!

Og apropos Paradise Hotel: Hvis I også hører til den gruppe mennesker, der synes, det har været lidt tamt de sidste par sæsoner, så er dagens tip til jer; Ex on the Beach. Konceptet er egentlig ret standard. Pæne, overfladiske mennesker iklædt meget lidt tøj og ditto moral flytter ind i en luksusvilla, hvor de flirter og knalder på kryds og tværs. Forskellen er så bare, at de nye gæster i stedet for at være vildt fremmede er ekskærester til de forskellige deltagere. Og shit, så er der ellers følelser i klemme og drama for fuld smadder! For altså, vi taler selvfølgelig ikke om sunde, velafsluttede forhold, vel. Det ville jo være kedeligt. Vi snakker skældsord og hævnknald og folk, der slår hul i væggen. Vi er helt nede og finde den allerlaveste fællesnævner, og det er rent guf!

Sæson seks havde premiere i søndags, og jeg har allerede udset mig en hadedeltager. (Det kniber lidt mere med en at heppe på, hvis jeg skal være ærlig, for jeg kan ikke relatere en fløjtende fis til nogen af dem. Måske Harriette?) Men Josh. Åh, Josh er definitionen på en fuckboy. Han har smukke øjne og alt for højt hår, og så taler han hele tiden om sin pik. Jeg har lyst til at slå ham i hovedet med den allerstørste ordbog, jeg kan finde, mens pigerne i huset snakker om, hvor ‘sweet’ hans personlighed er. Nej. NEJ!

Det praktiske: Ex on the Beach vises hver søndag kl. 22 på MTV. Derudover kan det ses online her, omend sæson seks vist ikke ligger der endnu. Men så kan man altid starte med fire og fem, der begge er gratis. Samme sted kan man i øvrigt også finde klassikere som Georgie Shore og min personlige favorit: Catfish. Nogle tv-udbydere tilbyder gratis premium-adgang, men alternativt kan man altid oprette en profil derinde. Det koster intet og giver adgang til en god portion programmer.

Enjoy! 😀

eotb_1080x1080

Kommentarer (19)

 • Haha det skal jeg sgu se!! Har du set Jersey Shore Miriam?? Elsker det! Det kunne godt lyde som om, at de to serier minder lidt om hinanden. Der er også masser af drama og sjove persontyper med.
  God søndag 🙂
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

 • Ha! Mon ikke det er det, Fie Laursen på et tidspunkt skrev, at hun var blevet kontakte om at medvirke i – men noget med, at hendes ex så havde trukket i land for sin deltagelse, og dermed var det røget sig en tur. Grineren! 😀

 • Det er virkelig et godt tip! Jeg er lige flyttet og vi har fået en større tvpakke med MTV (omg). Var så tæt på at blive op i nat og se geordie shore maraton, men den gik alligevel ikke hvis jeg skulle hænge sammen her til morgen.
  Jeg kan dog ikke få skidtet til at virke – jeg kan godt gå ind på episoderne, men de loader ikke når jeg trykker play. Er der nogen som ved hvad jeg skal gøre?

  • Hvis det er, fordi der er et lås-ikon på skærmen, så er det enten, fordi du ikke har oprettet dig som bruger, eller fordi de afsnit, du prøver at se, kun er tilgængelige for Premium-brugere. 🙂

   • Det var godt nok de gratis episoder, men den gad bare slet ikke afspille via cromecast på fjernsynet. Heller ikke bare på min computer. Til gengæld virker det på ipad, så hurra – alt er godt! 🙂

    • Nu du siger det, så ville min heller ikke afspille i Chrome, men andre browsere fungerede fint.

 • Jeg eeelsker ex on the beach, og jeg hader virkelig også Josh! Glæder mig så meget til at Aaron (og mon ikke også Marnie?) kommer ind! Yay. Er kæmpe Geordie shore fan.. Har du nogensinde set ‘Are you the one?’ det er også mega godt!

  • Are you the one prøvede jeg på et tidspunkt, men den fangede mig aldrig rigtigt. Måske skulle jeg give den et skud til. 🙂

 • Jeg elsker reality tv. Jeg føler altid man skal undskylde for det som “jeg ser det kun for at grine af dem” eller “jeg ser det kun for at blive mindet om hvor klog jeg er”. Jeg ser det fordi jeg er en sucker for drama og det er enormt befriende at følge med i noget, der ikke kræver andet end tørst for drama.

 • Hvad er det nu det date program hedder, hvor omkring 10-20 singler skal date enten en mand eller kvinde og så konkurrere samtidig om daten? jeg har totalt glemt hvad den hed, men elskede det skidt 🙂 Måske en af jer kan huske det.. mener det var på kanal4 i tidernes morgen, AKA 2003/2004..

   • Åh The Bachelor/Bachelorette kører stadig og min all time favourite guilty pleasure! Man kan se det gratis på en New Zealandsk tv-kanal online. Man skal bare indstille sin tidszone på computeren til NZ 😀

Der er lukket for kommentarer.