Jeg er jo Bridget Jones #266

giphy1. Jeg slår ikke bare potteplanter ihjel,  jeg dræber også buketter før tid. Således er der pt i min buket på 10 roser to tilbage, der ser nogenlunde ud og rent faktisk er ved at springe ud, mens resten er visnet. Grønne fingre købes?

2. For noget tid siden lagde Per Vers et billede ud på sin Facebook af ham selv og en kat. Sådan en rigtigt kliché-portrætbillede. Det var pænt sjovt, så jeg delte det på bloggens Facebook med beskrivelsen. “Hey, Per Vers, call me.” Per Vers har nu liket mit opslag. Akavet.

3. Når man prøver at være sund og ikke kan opmuntre sig selv med sukkerbaserede belønninger, så må man ty til andre midler. Case in point: Hvor fucking gennemført er det her Breaking Bad-badesæt?! (Reklame-/affiliatelink) Så kan man lege kemiker i badet! Yeah, science, bitch!

4. I dag var jeg milimeter fra at blive kørt ned af en dame i bil, som var nødt til at undvige i sidste øjeblik og kvitterede ved at give mig et virkelig beskidt blik. Åh, undskyld, fru Møgkælling! Næste gang sørger jeg for at se mig bedre for, inden jeg går over et fodgængerfelt, hvor der er grønt for mig.

5. Det er søndag aften, og min oplader nummer 1000 har lige lagt sig til at dø. Hvorfoooor holder de aldrig mere end et par måneder? Og hvorfor dør de altid, når man har 10% strøm tilbage, og butikkerne er lukkede?

6. I torsdags var jeg et smut inde for at se det nye Westmarket. Det dokumenterede jeg på Snapchat, hvilket naturligvis(?) førte til en beskyldning om skjult reklame. Det var lidt ligesom at hælde salt i såret, for ja, der har kørt en Westmarket-kampagne op til åbningen, men jeg har ikke fået den tilbudt, fordi den primært har foregået på instagram, og jeg er ikke vigtig nok derinde til, at jeg kunne kvalificere.

7. Meget apropos har jeg for nylig købt en overraskende instagram-venlig plante og derfor brugt det meste af ugen på at prøve at få Frank til at posere ved siden af den. Men nej, Frank er ikke interesseret i at fremme min insta-karriere.

8. Til gengæld har han tilsyneladende spist et par blade fra førnævnte buket roser, hvorfor jeg i dag har haft den udsøgte fornøjelse at tørre noget virkelig grønt bræk op.

9. Der har været fire graviditetsafsløringer via ultralydsbilleder i mit Facebook-feed i dag. Fire.

10. Mand på Tinder: “Fuck, du er lækker! Er du til analsex??” Som første besked. Jojo.

Kommentarer (30)

  • Jeg tror generelt, der findes mennesker overalt, der ikke kan overholde færdselsloven. Det er bare væsentligt mere farligt at blive pløjet ned af en bil end af en cykel.

 • Jeg har helt opgivet Tinder, for jeg får KUN tilbud om trekanter eller analsex – og jeg har altså hverken afklædte eller duckface billeder på min profil. Men ka da godt blive bekymret for hvad det er jeg udstråler… 😮

  • Jeg synes faktisk, man kan lure mange af de klammeste mennesker fra ud fra deres profiler – meeeen engang imellem smutter der en igennem nåleøjet!

 • Jeg vil gerne lige sige, at jeg elsker Bridget Jones-føljetonen og det faktum, at den udkommer søndag aften, når man er flad og ramt af søndagsblues.

 • Tip til hvorfor opladeren altid dør, når din telefon er på 10 %: fordi man for det meste oplader sin telefon, når den MANGLER strøm, og derved opdager, at opladeren ikke virker – mindblowing, i know 😉

  • Haha, jeg tror, folk har forskellige ladevaner. Jeg smider min i laderen, når der er sådan en i nærheden, uanset hvor meget strøm, den har. 🙂

   • Det burde du måske holde op med. Det ødelægger batteriet meget hurtigere hvis du sjatoplader, end hvis du først oplader når den er på under 10% og så lader den helt op til 100%.

    • Hej Maria,
     De batterier vi har i mobilerne i dag er “ligeglade” med at blive sjatopladt. Men i “gamle dag” var det ikke ligemeget 🙂

 • Giv dine roser meget varmt vand, så holder de sig pæne 😄 Det samme hvis du får en buket der er roser i 👍🏻

 • Nu ved jeg jo ikke, om du allerede gør det, men brandvarmt vand til roserne er vigtigt! Så holder de sig meget længere 😃

 • Tips til nødopladning af telefon – hvis du kan tage ledning med USB-stik ud af opladeren, kan du oplade telefonen via din computer 😊

 • Ang nr 9 og de billeder der. Jeg FORSTÅR det ikke, og jeg har altså selv to børn. Men det er et ultralydsbillede af din livmoder!?? Noget andet er, at det oftest med bare ligner en radar med storm over Øresund.

 • Frank formår virkelig at vise sin indre diva frem endnu engang, haha. Du kan jo nok forstå, at Frank ikke gør ting, det ikke er til Franks umiddelbare fordel. Måske hvis du forklarede ham, at bedre Insta-game ville betyde bedre mad til Frank? Alle ved jo, at bestikkelse er vejen frem her i verden 😉

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Hej Miriam. Hvor er jeg vild med dine Bridget Jones indlæg. Får mig et skønt grin hver gang og kan sætte flueben hele vejen ned i dette, dog ikke ham gutten fra Tinderbox argh… :-). Glade hilsner fra Kristina

 • Er det ikke, fordi du køber de billige opladere fra Tiger-butikkerne osv? Jeg har da aldrig haft problemer med mine Apple opladere, de har holde i flere år 😀

  • Måske, men min allerførste oplader til den her telefon – den, der kom med telefonen – holdt lige præcis tre dage, så jeg har ikke så meget fidus til dem heller.

Der er lukket for kommentarer.