Jeg er jo Bridget Jones #266

giphy1. Jeg slår ikke bare potteplanter ihjel,  jeg dræber også buketter før tid. Således er der pt i min buket på 10 roser to tilbage, der ser nogenlunde ud og rent faktisk er ved at springe ud, mens resten er visnet. Grønne fingre købes?

2. For noget tid siden lagde Per Vers et billede ud på sin Facebook af ham selv og en kat. Sådan en rigtigt kliché-portrætbillede. Det var pænt sjovt, så jeg delte det på bloggens Facebook med beskrivelsen. “Hey, Per Vers, call me.” Per Vers har nu liket mit opslag. Akavet.

3. Når man prøver at være sund og ikke kan opmuntre sig selv med sukkerbaserede belønninger, så må man ty til andre midler. Case in point: Hvor fucking gennemført er det her Breaking Bad-badesæt?! (Reklame-/affiliatelink) Så kan man lege kemiker i badet! Yeah, science, bitch!

4. I dag var jeg milimeter fra at blive kørt ned af en dame i bil, som var nødt til at undvige i sidste øjeblik og kvitterede ved at give mig et virkelig beskidt blik. Åh, undskyld, fru Møgkælling! Næste gang sørger jeg for at se mig bedre for, inden jeg går over et fodgængerfelt, hvor der er grønt for mig.

5. Det er søndag aften, og min oplader nummer 1000 har lige lagt sig til at dø. Hvorfoooor holder de aldrig mere end et par måneder? Og hvorfor dør de altid, når man har 10% strøm tilbage, og butikkerne er lukkede?

6. I torsdags var jeg et smut inde for at se det nye Westmarket. Det dokumenterede jeg på Snapchat, hvilket naturligvis(?) førte til en beskyldning om skjult reklame. Det var lidt ligesom at hælde salt i såret, for ja, der har kørt en Westmarket-kampagne op til åbningen, men jeg har ikke fået den tilbudt, fordi den primært har foregået på instagram, og jeg er ikke vigtig nok derinde til, at jeg kunne kvalificere.

7. Meget apropos har jeg for nylig købt en overraskende instagram-venlig plante og derfor brugt det meste af ugen på at prøve at få Frank til at posere ved siden af den. Men nej, Frank er ikke interesseret i at fremme min insta-karriere.

8. Til gengæld har han tilsyneladende spist et par blade fra førnævnte buket roser, hvorfor jeg i dag har haft den udsøgte fornøjelse at tørre noget virkelig grønt bræk op.

9. Der har været fire graviditetsafsløringer via ultralydsbilleder i mit Facebook-feed i dag. Fire.

10. Mand på Tinder: “Fuck, du er lækker! Er du til analsex??” Som første besked. Jojo.

Comments (30)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.