Nytårsforsætter 2016 – Resultaterne

nytarsforsaetter-20160Vi ignorerer bare lige, at halvdelen af januar allerede er gået og springer direkte ud i det. Mine forsætter for 2016 så således ud: (Det originale indlæg med uddybende forklaringer findes her)

1. Smide 10 kg mere. Ish.

Såeh, det her er lidt pinligt at indrømme, men jeg har vitterligt ingen idé om, hvad jeg vejede for et år siden, og derfor har jeg heller ikke den fjerneste idé om, hvorvidt jeg lykkedes i det her. Jeg har smidt en del kilo i 2016, men jeg havde også lige et par måneder med specialestress, hvor jeg levede af kanelgifler og sourcream & onion-chips, så der gik det stærkt den anden vej. Overordnet set er jeg dog ret sikker på, jeg endte på et negativt tal, så lad os bare kalde det en vinder. Ish.

2. Aflevere speciale.

Ding, ding, ding! Det holdt hårdt, men det skete, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor lettende det er at leve en tilværelse, hvor der ikke konstant venter en eksamen rundt om hjørnet.

3. Blive forelsket.

Det er lidt bittersødt at bekræfte den her, for jo, jeg gik sgu nok hen og blev lidt forelsket i Tinder-manden. Men grundlaget for forsættet lød sådan her: “Jeg har ikke været forelsket siden 2007. Jeg er det rene fuck-up, når det kommer til kærlighed, for jeg har det virkelig stramt med den brug-og-smid-væk-kultur, jeg synes, vi dyrker i tiden – også på kærlighedsfronten. Jeg bliver ikke let forelsket, jeg er et brændt barn af dimensioner, og jeg føler mig mildest talt skrupforkert, når jeg ser, hvor nemt mange andre mennesker går ind og ud af forhold. Så jeg vil ikke sætte mig et mål, der hedder, at jeg finder den uomtvisteligt eneste ene eller for den sags skyld går ind i et forhold, men jeg vil gerne gøre en ihærdig indsats for at opleve sommerfugle i maven igen.” Sommerfuglene fik jeg, og selvom resten endte med at være noget hø, så holder jeg fast i at være glad for, at jeg endelig fik lov til at opleve dem igen.

4. Holde Frank i live.

Tænk, at jeg turde skrive den her uden at være bange for at jinxe the everloving fuck ud af det. Frank ligger i skrivende stund og snorker inde i min seng, og det har været et år med minimale dyrlægebesøg og kun en enkelt krise, hvor vi var bange for, at han havde fået nyresvigt, men alt er godt, så det må være en massiv win!

Fire styks og jeg klarede dem alle sammen! Nogle med lidt større succes end andre, men stadig. Det ved jeg ikke, om jeg nogensinde har gjort før. Jeg er stadig på totalt bar bund med forsætter til 2017, så hvis I er forsæt-typer, så smid gerne noget inspiration nedenfor. Måske mest, hvis det ikke indeholder maraton’er og den slags… 😉

Kommentarer (34)

 • Det er alligevel ret sejt at du opnåede succes med alle dine forsæt. Det tror jeg aldrig at jeg har præsteret – satser stærkt på at i år er året hvor det sker. Jeg har nemlig fundet de bedste (synes jeg selv) forsæt nogensinde. De kommer her

  Mere fest med gode mennesker, små som store. Privatfester må tilbage
  Mere glæde over både små og store ting. Jeg håber at 2017 bliver året hvor glædesfølelsen i maven indfinder sig igen
  Flere oplevelser, rejser, koncerter, udforskning af København og andre steder. Dét vil jeg gerne havde mere af
  Mere sex – selvom jeg ikke ligefrem klager på dén front, er der altid plads til forbedring. Mere sex til folket
  Flere grin af den tårefremkaldende, ondt i maven, helt hysteriske slags. Det er noget af det bedste i verden – og så er det gratis
  Mere glimmer og palietter, læbestift og alt andet der sætter farve på tilværelsen
  Mere kærlighed både til mig selv og til andre. Mere sårbarhed og ærlighed.

  At jeg så startede året ud med at stoppe med at se den eneste jeg rent faktisk fik sex fra – det snakker vi ikke om 😉 Satser på at jeg meget snart finder en ny.

 • Nytårsforsæt 2017: prøv nye frisurer (altså opsætning, krøller (er ikke så heldig som dig) osv.) og så gå mere med læbestift 💄💋🙋🏼 Og på det mere alvorlige plan: sæt mere pris på det jeg rent faktisk har, fremfor at sørge over alt det jeg ikke har 👌🏼 Hilsen en anden kronisk single, der sender 1000-vis af virtuelle kram og High-fives i din retning! 🙏🏼

  • Læbestift-delen er fantastisk! Det begyndte jeg at dyrke for et par år siden, og man føler sig altid lige lidt lækrere med farve på læberne!

 • Jeg havde ét nytårsforsæt for 2017: At forblive den dejlige person, som jeg er. Synes det var et godt mål, fordi jeg altid stræber efter mere. Jeg skal være pænere, jeg skal være klogere, jeg skal være rigere osv osv. Så jeg tænkte: Nu skal det være nok. Jeg er god nok, som jeg er. Det er nemmere sagt end gjort at leve efter det, men jeg prøver! 🙂 Tak for endnu et dejligt oplæg Miriam.
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

 • 1) Jeg vil gerne lære at crawle og
  2) Jeg vil gerne begynde at ro kajak med min kæreste

  Det er realistiske, men alligevel for mig udfordrende, mål 🙂

  • Hahaha, jeg læste det først på dansk, som at du ville lære at kravle. Jeg syntes det var et lidt mærkeligt mål 😉

  • 1. Jeg vil også gerne lære at crawle.
   2. Jeg lærte at ro kajak med min kæreste for fem år siden. Han stoppede, jeg ror stadig. Det er den fedeste aktivitet. Go for it 🙂

 • Jeg skal læse mindst 24 bøger i 2017. For læseheste er 2 om måneden ikke nogen præstation men jeg er så dårlig lige at få prioriteret det. Og sidste år nåede jeg kun 10.
  Jeg har allerede nået de to for januar og prøver at nå en mere, så jeg er lidt forud!
  OG, så må jeg ikke læse kommentarfelt på Facebook mere fordi de ødelægger min dag hvor mange snæversynede mennesker, der findes omkring mig. Jeg tager gerne debatten hvis jeg sidder overfor dem, men jeg gider ikke få ødelagt min dag af trolls og ja, idioter på nettet.
  Indtil videre går det okay, men det er fandme svært. Senest var det på Madklubbens post om at de åbnede en arabisk restaurant, og jeg ville bare lidt se om der stod i kommentarerne hvorhenne. Well, det kan man selvfølgelig også dreje til et mere racistisk synspunkt. Havde jeg slet ikke overvejet…. så slut med det.
  Og så skal jeg løbe et halvmarathon til men det er vel dårligt en bedrift mere i disse ekstremsport-tider.

  • Åh Gud, ja, at holde sig fra Facebooks kommentarfelter, det øver jeg mig også på. Folk er jo idioter.

 • Mit eneste forsæt er at komme af med en øjenskyggepalette når jeg erhverver mig en. Har lige solgt tre for en tusse, så må være forud 🙂 godt gået med dine forsætter 🙂

  • Hvor er det en skøn kommentar! Hahaha! Helt perfekt! Jeg er også ude i noget “smid en blue ud når du køber en ny”..men det er en dødssejler fra starten.

   • BTW passer det også enormt godt på alle indlæg om Frank. Hvis man ikke vidste bedre, kunne man godt få den idé at Miriam har verdens mærkeligste og liiidt ubehøvlede kæreste…

  • Guuud, jeg er fuldstændig flad af grin over at genlæse teksten, med den præmis, at Frank skulle være en menneske😂😂

 • 2016 træk tænder som i .”de helt grimme visdomstænder der ligger ned og skal opereres ud”…
  Jeg giver 2017 det mit aller aller bedste skud i bøssen! Jeg vil elske, grine, græde, æde og drikke i de mængder jeg vil når jeg vil. Jeg vil passe på mig selv og dem omkring mig og så vil jeg mentalt forbedre mig selv på, at der altid kommer huller, sorte dage, skuffelser uanset dag, måned eller år. Der absolut eneste jeg kan gøre er at få der bedste ud af det der ender med at være min dag. Jeg glæder mig! Det er jo mega spændende hvad der kommer til at ske!!! Tænk hvis min kæreste frier? Eller han skrider og jeg så skal finde en ny? (done that – mestre den smerte og ved nærmest hvor mange dage jeg skriger af smerte fra hjertet. 2016 din lille kælling) at jeg bliver fyret men får et fedt nyt job, taber mig bliver fast og stram for så at brække en ankel og blive fed igen. Jeg ved det hele kommer min vej – på den ene latterlige måde eller den anden. Jeg omfavner det! Byder det velkommen og op til dans! Det her år det rocker jeg 😎

 • 1. Jeg må ikke købe tøj januar, februar og marts måned.

  2. Jeg skal begynde at løbe mere fast, så jeg hele tiden er i god form og har en god rutine. Skal gerne ende ud i halvmarathon. Begynder i februar, når jeg har haft fødselsdag.

  3. Hvis jeg ser et pænt stykke tøj, som jeg vil have, så SKAL jeg gå hjem og sælge 1 stk. tøj fra skabet FØR jeg må købe mit nyeste crush.

  4. Afdrage lidt ekstra på mit lån i lejligheden. Spare en sum op, og få banken til at smide dem ind på lån-kontoen.

  5. Have en awesome sommer, med gåturer, kold rosé og veninde hygge og snaldrede natte timer i indre København, som er min all time favourite. Og nyde udsigten fra hver en kaj. No regrets denne sommer!

  6. Være bedre til rent faktisk at se mine veninder.

  7. Begynd at date. Gerne et par stykker eller 3.

 • – Jeg skal klæde mig som en på 30 når jeg går på arbejde.
  – jeg skal være sødere ved min mor og ikke blive så irriteret på hende.

 • Mine nytårsforsætter:
  – Dyrk yoga hver dag OGSÅ selvom du ikke gider, for det afstresser dig
  – drik mere alkohol
  – vær’ mere glad i nuet og bekymr dig mindre
  – spis dine 600 g grøntsager om dagen og derudover lige hvad du har lyst til

 • meget enkelt, jeg vil “bare” have det endnu bedre og turde opleve ting tage ud i verden… få Zorro næsten klar til eksammen (ca. 14 måneder til den)

  er ikke god til sådan nogle ved nytårstid… er mere til del mål.
  godt gået med dine 4 mål.

Der er lukket for kommentarer.