Kommentarer (30)

 • Ingen grund til at være skamme sig over at være i et ungdomspolitisk parti pga. mænd i jakkesæt.
  Andre er blevet medlem pga. festerne.

  Ingen af delene var årsagen til at jeg blev medlem, men jeg klagede ikke over at vi kvinder for en sjælden gang skyld var de underdressed.

 • Dig m hullet i væggen. Det skal du slet ikke være i. Kom væk. Skynd dig. Bed om hjælp og skynd dig væk!

 • Altså hvis man tisser i sengen som 28-årig, kan det jo skyldes en neurologisk defekt. Jeg ville nok søge læge…

  • Når man tisser i sengen i den alder, skyldes det ofte at hjernen har svært ved at regulere mængden af et hormon der hedder ADH (antidiuretisk hormon). Hos “raske” mennesker vil mængden af dette hormon stige om natten og det bevirker, at der bliver dannet mindre urin til udskillelse. Når man fx drikker alkohol falder mængden af dette hormon og så skal man tisse mere end man plejer.
   Problemer med regulering af ADH er genetisk betinget, ikke farligt og kan medicineres mod 🙂
   Men, vil give Louise ret i, at i sjældne tilfælde kan det skyldes nogle andre ting, så det er altid en god ide at konsultere med lægen. Om ikke andet for at få hjælp til at afhjælpe problemet.

 • Hvor bor hende den normale på 30, uden venner? Jeg vil gerne være hendes ven! Sådan helt seriøst! Ingen bør være ensom!

  • Ja, også min første tanke!
   Miriam, kan du ikke lavr et venne-formidlings-indlæg? Det var yderligere et par kommentarer her og ingen skal være ensomme.

    • Jeg er så meget med på den idé! Jeg er 24 år. Har seriøst og helt oprigtigt ikke én eneste ven (udover min bror…). Græder alt for tit og føler jeg er verdens største uduelige fiasko. Jeg er så ensom. Av, det gør ondt.

 • Til dig med et crush på Jesse fra “Hænderne Fulde”: I hear you. Jeg har crushet på ham siden jeg var 1+ år. Creepy much?

 • Dig der er utro med din venindes mand… Please fortæl hende det!!!!!! Jo længere i holder på det og gør det, jo mere til grin kommer hun til at føle sig i sidste ende og jo sværere bliver det for hende at komme videre… Jeg har selv været veninden, hvis kæreste var mig utro med min egen veninde. Det er ikke cool

 • Til dig uden veninder; jeg er 31 og har heller ikke nogen! Håber inderligt på, at der engang bliver opfundet en venne-app a la Tinder eller lignende.

 • Jeg er også helt normal, og jeg har heller ingen veninder.. Der er ingenting der gør mere ondt i maven…

  • Der er en gruppe på fjæsen til voksne mennesker der ingen venner føler de har – gruppen hedder Smilet ….

 • Miriam, vi må simpelhen få stablet et form for forum på benene, for alle os ensomme læsere, der gerne vil være veninder med alle de andre ensomme læsere.

  • Jeg brygger lidt på, om man kunne lave noget penneven-koncept, måske. Det er ikke første gang, en hemmelighed om ensomhed har ramt folk.

   • Lyder ikke helt tosset, er også meget alene, og måske ensom… men det har været sådan hele mit liv så svært at sige… det jo bare normalt for mig… og om jeg turde sådan pennevenner ved jeg ikke pga min angst…. men jeg vil jo gerne have flere veninder, dog gerne nogle nær, dem jeg vil sige er bedste venner kender jeg via et computer spil og de i USA

 • Uncle Jesse var også mit første celebrity crush.

  Øv, at der er så mange, der føler sig ensomme 🙁 Har selv været der, og det skyder bare et hak i ens følelse af selvværd. En venne-app a la Tinder lyder som en fantastisk idé. Og lige som Pernille vil jeg gerne være jeres ven 🙂 Jeg er 37, gift og bor i Storkøbenhavn.

 • Jeg føler mig også ensom og ville gerne have nogle veninder ;( Ærgerligt at høre at andre er i samme situation, men alligevel også rart.

 • Hvor er det bare dejligt at mærke medmenneskelighed og omsorg mellem personer som ikke kender hinanden. Der er ingen som skal føle sig alene. Det glæder mig så meget at der findes så skønne mennesker!

 • Jeg bruger app’en der er omtalt – den hedder ‘Hey! VINA’. Kan kun anbefale den, har snakket med flere og også mødt nogle søde piger, tror helt sikkert man kan få nogle gode venskabet igennem den 🙂 Ingen burde føle sig ensom <3

 • Jeg er 28 og har heller ikke nogle venner. Eller jeg har perifere venner. Hvor er det underligt, vi er flere i dette forum. Man altid tror, man er den eneste.
  Jeg er sgu også en meget cool person, og jeg har haft massere venner. Jeg tror dog ikke, jeg ville turde at være på en venne-app. Jeg tør godt være på tinder. Ensomheden er ikke det, der fylder mest hos mig, men det er simpelthen så kedeligt!
  Tak for I andre indrømmer det. Så virker det mindre slemt.

Der er lukket for kommentarer.