Med hovedet under armen (og rabatkoder!)…

dfghjkkjuhytfreNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Reklame – Indeholder affiliatelinks.

Here’s what happened: Jeg opdagede ved et tilfælde, at Asos pt kører med forskellige rabatkoder og blev ret overrasket over, at jeg ikke har lagt mærke til det spammet ud i hele blogland. Så det tænkte jeg, at jeg ville gøre. Dels fordi det er et godt tilbud, og dels fordi det går lidt halvskidt på affiliatefronten, og jeg er fattig. Så jeg fandt nogle fine ting, satte dem sammen til en collage, linkede til hele lortet og satte det ind ovenfor… Og her var det så, at jeg opdagede, at jeg ikke har været inde på Asos, men inde på Boozt. Det hele er fra Boozt. Jeg er en idiot.

Jeg vil gerne undskylde mig med, at jeg ikke sover så meget for tiden og generelt lidt render rundt med hovedet under armen. Som undskyldning har jeg også fundet nogle ting fra Asos. Dem kan I se nedenfor. Men altså, I må selvfølgelig stadig gerne shoppe hos Boozt. Meget gerne, faktisk. De har godt nok ingen rabatkoder, men de har udsalg – alt på collagen er nedsat. Og så giver de de bedste kommissionsprocenter – det er derfor, bloggere altid linker så meget til dem. Udover at de har pæne ting, selvfølgelig. 😉

lkjhgfdswertyuNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4,  nummer 5, nummer 6.

Rabatkoderne til Asos er som følger: 100 kroners rabat, når du bruger 850 kroner med koden JAN100D. 200 kroners rabat, når du bruger 1350 kroner med koden JAN200D. 350 kroners rabat, når du bruger 1650 kroner med koden Jan300D.

Alle links i dette indlæg er naturligvis affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af dem og køber noget, så får jeg en procentdel af salget i kommission. Man skal ikke partout købe noget af det viste tøj – så længe webshoppen registrerer, at I kommer ovre fra mig, så tager den sig af resten, så køb lige hvad I har lyst til. 🙂 Man kan også altid finde en liste over mine samarbejdende webshops (med links, selvfølgelig) under fanen Støt bloggen. Tusinde tak til de af jer, der gør en indsats for at bruge mine links, når I shopper. Det gør en kæmpe forskel.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.