WTF: Børneguldkorn #5

sfghjklDette bliver sidste omgang med børneguldkorn, så hold øje med bloggen de næste par dage, hvor næste emne vil blive introduceret. Skulle man have misset første, andet, tredje eller fjerde indlæg med dette emne, kan det anbefales lige at smutte forbi. 😉

Jeg fik i øvrigt en mail fra Barometeret på P3 i dag, der på søndag skal lave et program om hemmeligheder. Det har de gjort før, hvor jeg fik formidlet kontakt mellem dem og et par af jer, der har prøvet at indsende hemmeligheder og gerne ville snakke lidt om det. Skulle der være nogen, der har lyst til at deltage denne gang, så send mig fluks en mail på miriamsblok@gmail.com, så sender jeg jer videre til rette vedkommende. 🙂

dfghjkijudfghjkldfghjkllkjnhdfguiopfghyjukiopgfsdfghjklkjhghyuiolkjhgtrtyuiooiuytyuioojiuytrdftyghupoiuyhjukilopoiuytgtyuiopoiuythyjrerfgthjkrtyuiortyuiolkjhgxcdghjsidst

Kommentarer (3)

Der er lukket for kommentarer.