Comments (9)

  • Hjemme hos os var moster Charlotte lidt for stor en mundfuld at sige så det blev i stedet til Motte.
    Alexander på fem år havde været på weekend hos Motte og skulle fortælle det i skolen.
    Han kom meget forundret hjem:
    “Jeg fortalte henne i skolen at jeg har været på weekend hos Motte, der var slet ikke nogen af de andre børn der havde en Motte. De vidste ikke engang hvad en Motte er”

  • Ha, hvor er de sjove! Jeg kom til at tænke på min (på det tidspunkt) 10-årige nieces sjove bemærkning. Vi sad og øvede os i at læspe. (Vi var nemlig overbevist om, at vores gamle hund ville læspe, hvis han kunne tale.) Pludselig udbryder niecen: “det er altså virkelig svært at snakke lesbisk!” 😂 Hold kæft, hvor var jeg færdig af grin.

  • Kommer der en runde mere? Jeg har nemlig virkelig tænkt over sådan nogle situationer, og så kan jeg selvfølgelig først huske dem nu! 🙈😂

  • Ved at læse alle disse guldkorn er jeg stille og roligt gået igang med at revurdere hvornår jeg skal have børn… hvertfald ikke foreløbig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.