Der findes mange forskellige slags kærlighed…

collagehkjloplDer findes mange forskellige slags kærlighed, og den ene måtte jeg sige farvel til for en uge siden, selvom den måske aldrig blev til rigtig kærlighed, men nok snarere kun løftet om den. Men åh, det gør ondt at blive skudt ned af en person, man synes er fantastisk, og som har brugt uendelige tider på at fortælle en, hvor fantastisk man er. Man skal ikke bare forholde sig til, at han er væk, men også til at alle hans ord potentielt har mistet deres betydning. Man går jo ikke fra en, man synes er fantastisk.

Det er tankegangen, og om den er rationel eller ej, er vist op til den enkelte, men det betyder altid, at mit selvværd efter en afvisning tager et seriøst dyk nedad.

Men ikke denne gang. Denne gang er jeg blevet smadret ind i kærlighed fra alle andre sider. Ikke samme type kærlighed, som jeg mistede, men en omtanke og empati, som jeg aldrig har oplevet lignende før. Jeg har fået blomster, frugt og chokolade. Jeg har fået emails og snaps og kommentarer, der fik mig til at hyle, fordi jeg var rørt i stedet for at hyle, fordi jeg var ked af det. Jeg er stadig ikke helt igennem med besvarelserne, men til alle dem, der har skrevet, og alle dem, der bare har overvejet det: Tak. Tak for at holde med og af mig, når jeg er helt nede og være mit allerynkeligste. Tak for forståelse, opmuntring eller bare at medgive, at det er noget møg at blive dumpet. Jeg kan helt oprigtigt sige, at I har gjort det hele nemmere.

Der er stadig savnet tilbage, og det vil nok vare ved lidt tid, når man er sådan en, der helst ikke vil give slip på mennesker. Men sådan er det, og det er okay, når man ikke bare er omringet af venner og familie, men også af sin helt egen virtuelle girl-bande. Som i øvrigt sparker røv. Tak. <3

Kommentarer (41)

 • Wow hvor flot ❤️❤️❤️ Jeg er personligt gået fra at hade blogs, til at falde over din og læse lidt halvhjertet med på hemmeligheder, og nu tjekke om du har lagt noget nyt ind dagligt og kommentere her og der. Med dét mener jeg ikke, at jeg på nogen måde er glad for, at nogen har gjort dig ondt men bare, at dine hudløst ærlige indlæg omkring din oplevelse har inspireret et andet menneske, som føler sig langt mindre ensom. Din måde at beskrive det på, dine eksempler og dine ord føles som taget ud af min hjerne/mit hjerte.
  Du er fantastisk ❤️ Glæder mig rigtig meget til at læse med fremover – til at følge din vej op og ud og ind i nye eventyr 😘

 • Vi kan ikke ændre på det der er sket eller få ham til at ændre sin mening, men vi kan forhåbentligt minde dig om at han ikke er den eneste der synes at du er ret sej. Og fantastisk.

 • 😘😘😘 ville ønske jeg var lige så god med ord som dig og Kristina. Men mener de samme som alle de andre.

 • Når man er så ærlig og åben og menneskelig om selv de store nedture som du er Miriam, kan man vel nærmest ikke forvente andet end at vi bliver grebet af dit situation og føler med dig. Kærlighed til dig!

  • Well, nogen synes jo øjensynligt også, jeg er en idiot, men der er heldigvis flest af jer andre! 😀

 • Jeg er januar-træt, men kærlighed i din retning er der helt sikkert overskud til ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 • Kommenterer aldrig på blogs, men sender ligesom de andre søde læsere uendelige mængder af god karma din vej, for du er sgu sej! ASOS lokkede lige med rabatkoder, og huskede endelig at gå ind via dit link, så der er lidt gysser din vej😊 Skriver det dog ikke for at pudse glorien, men fordi jeg simpelthen altid selv glemmer at gå ind den vej og sparker mig selv bagi, når jeg kommer i tanke om det. Måske andre kan bruge denne påmindelse😊

 • Det må være for fedt at ha sådan en flok girls bag sig, selvom det er virtuelt. Du har hvert fald (også) mig <3 tænker meget på dig disse dage. Stort kram

  • Det er en fuldstændig vanvittig følelse, og jeg aner ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene det.

 • dette er en kommentar til Kristina: hold da op hvor er du fantastisk – håber der sker de vildeste fede ting for dig hele livet! det var utroligt smukt gjort!

  • Seriøst Anna?! Du er fanme sød, du er! Men altså: blomsterne på billedet er ikke fra mig. Jeg skrev kun kommentaren der er at ind ved siden af. Bare så den betænksomme blomstergiver også kan få en ordentlig spand god karma med på vejen 🙂

   /Kristina.

 • Tænker også på dig i de her dage ❤ håber snart der kommer en sød mand din vej igen og som indser hvor fantastisk du er!😊

 • Miriam, din kommentar med “Man går jo ikke fra en, man synes er fantastisk,” ramte virkelig noget indeni mig (på en god måde) Bare fordi han gik, betyder det jo ikke, at han ikke syntes og SYNES at du er fantastisk. åh det er nemt for mig at sige, og så alligevel. Jeg har prøvet at blive slået op med af min kæreste gennem tre år, og det var og er min største kærlighed. Så dit citat ramte mig. (grunden til at vi ikke er sammen længere, tror jeg aldrig jeg helt forstod, på trods af alt er vi sammen igen den dag i dag, men tvivl og tillid er store emner indeni mig stadig) Jeg skriver ikke dette fordi pointen er, at “åh I skal da nok finde sammen igen” – bestemt ikke:) alle situationer er forskellige. Men blot for at nævne, at logik og kærlighed ikke går hånd i hånd. Du skal nok klare den, for du er fantastisk uanset grunden til at han gik. Selv om du ikke ved det, så er det simpelthen sandheden.
  Et lidt random indspark du får her, men jeg mener det godt:) .

  • Det er det, der er så pissesvært ved kærlighed – at logik netop sjældent er til stede, og så er det svært at finde hoved og hale i det hele.

 • Har villet skrive siden din første post om at det ikke lige gik, men har ihvertfald tænkt på dig siden og nu får du en læselig tanke <3 Jeg prøvede det i efteråret, av og stadig av, men der er altid veje ud af det, man skal bare finde sin egen. Hepper på dig <3

 • Jeg har fulgt med i din sorg, dog ikke kommenteret før nu; du skal nok komme igennem det, og han kan stadig synes at du er helt fantastisk, selvom han valgte at slå op. Jeg slog engang op med min kæreste, som jeg var helt vild med. Det hang bare ikke sammen med resten af mit liv på det givne tidspunkt. Og det vsr stensikkert lige så hårdt for mig, som det var for ham. Det lyder sikkert dumt, men ak ja. Kram og tanker fra et medlem af din virtuelle girl-bande.

  • Jeg håber selvfølgelig, han stadig synes jeg er fantastisk. Det er bare lidt svært at holde fast i den tanke, når han er gået.

 • Kæreste Miriam,
  Det er svært at vide hvad man som læse kan hjælpe med. NormAlt kommenterer jeg aldrig, men jeg synes din blog er noget særligt. Du virker som en sød og intelligentperson, og det bedste jeg kan byde ind med lige nu er nok min egen histore. For ca. 4 år siden forelskede jeg mig i den dejligste mand (det mener jeg fortsat i dag). Da han Slog op var jeg knust, ødelagt og havde svært ved at tro på kærligheden. Men efter en måned blev jeg sur både på ham og mig selv. Ham, fordi jeg syntes han gav os for kort tid og mig selv, fordi jeg ikke stod fast ved mine værdier over for ham. I dag er jeg sammen med en anden mand, som er endnu mere fantastisk(!), og vi har været sammen i snart 3 år. Efter min oplevelse med den første mand ændrede jeg nogle ting ved mig selv, og jeg er sikker på at det var afgørende for at jeg fandt sammen med ham jeg er kæreste med i dag. Min pointe er at selvom noget gør ondt, er smertefuldt og ulideligt, så kan man bruge ens oplevelse til at blive bedre og klogere. Jeg er træt af feminister som mener at kvinder bare skal være som de er og at det er manden som er en tosse, for jeg tror at man kan lære alle relationer – hvad end relationen er til en mand eller kvinde. Jeg håber du når et sted, hvor du kan udvikle dig ud fra din oplevelse tinder-manden og gå gode tider i møder – ogSå selvom det ikke føles sådan lige nu:-)

  • Jeg er helt overbevist om, at du har ret. Jeg tror på, at alle mennesker, der kommer ind i ens liv, har mulighed for at lære en noget, hvis man tillader det. Tinder-manden har givet mig utroligt meget, og selvom jeg er ked af det, så fortryder jeg intet.

Der er lukket for kommentarer.