Jeg er jo Bridget Jones #264

giphy-11. Jeg kæmper stadig lidt med at genfinde min sarkasme og selvironi, men hvis jeg ikke skrev en Bridget i den her situation, så tror jeg, Bridget selv ville hoppe ud af bogen og slå mig i hovedet med en rødvinsflaske.

2. Apropos, så er det lykkedes mig at drikke imponerende meget rødvin de seneste dage uden at smadre så meget som et enkelt rødvinsglas. Det er imponerende, fordi min glasserie er meget smuk, men hjernedødt skrøbelig, så der ryger næsten altid (svinedyrt) et glas i svinget. Som altid en kærlig tak til min ekskæreste for at insistere på, at de var lige netop de glas, vi skulle samle på.

3. Trænede i går lystigt i et par timer og først da jeg var ved at strække ud, gik det op for mig, at jeg havde mudder hele vejen op ad mine bare lægge, fordi jeg var gået over i træningscenteret gennem vandpytter og whatnot. Elegant.

4. I morges lærte jeg i øvrigt på den hårde måde, at man ikke kan give den så meget gas i et træningscenter, når man essentielt ikke har spist noget i fire dage. Vågnede med seriøst meget ubehag og snurren i hele kroppen. Var nødt til forsigtigt at bevæge mig ud i køkkenet og inhalere en håndfuld ostehaps og en kvart plade chokolade.

5. I går aftes var der en gruppe mennesker nede på min gade, der blev ved med at råbe og skrige. Det viste sig, at det var en fødselsdagsfest, og de havde bundet værten fast til en pæl og var ved at give ham en alvorlig omgang peber. Såeh, hvis vi holder fast i den positive tankegang, så ved jeg i det mindste nu, at jeg har en genbo, der er 30 år og single?

6. Problemet er så selvfølgelig bare, at hvis han fra sin lejlighed kan se ind i min stue, så har han nok allerede set mig nøgen, (jeg gør mig ikke så meget i tøj om sommeren), og så er spændingen ligesom forsvundet…

7. Jeg var ikke den eneste nabo, der kom frem i vinduet for at se peber-optrinnet, hvilket fik en af hans venner til at sige: “Det er nok fordi de er københavnere. De er ikke vant til sådan noget.” Excuse me?!

8. Mit Facebook-feed bliver ved med at vise mig reklamer for konfirmationskjoler. Der sidder altså en marketingsansvarlig i den anden ende, der trænger til nogle klø, hvis hun tror, den slags er relevant for den gængse 30-årige. Jeg kan ikke engang finde ud af, om der tænkes, jeg har et barn på den alder, eller jeg måske bare er lidt sen til selv at gå konfi-ruten?

9. …Kan man godt blive konfirmeret to gange? Ligesom alle de der amerikanske par, der vælger at have en vow renewal, så de har en undskyldning for at holde en bryllupsfest igen. Jeg kunne godt bruge en fest. Plus, I ved, gaver.

Kommentarer (34)

 • Mht peber, er du sikker på det ikk var kanel 🙄😉?? Det er meget jysk at binde 25 årig fødselarer til et eller andet og hælde flere kg kanel ud over dem. Og endnu sejere 🙈, hvis man fx. Putter det i en tømt brandslukker eller lignende, så det seriøst kan sprøjtes ud. Du sku se området omkring hvor jeg bor efter en weekend! Man får seriøst lyst til kanelsnegle med de mængder kanel, der ligger 😂😂…
  Men har aldrig hørt om, at man gør det med peber ( ikke at det så betyder, at det ikke sker altså 😂). PS og da det ofte har været omtalt som noget specifik jysk, så tænker jeg det er derfor københavner kommentaren kom 😂

  • Jeps, for de råbte “Tillykke med de 30!” 🙂 Og jeg tror også, det er mere almindeligt i Jylland, men nu er jeg jo også jyde, så det var mere, fordi jeg blev fornærmet over, at de omtalte mig som en københavner, der ikke kendte til den slags! 😀

   • Man får kanel, når man fylder 25 og er ugift. Hvis man stadig er ugift som 30-årig, får man samme tur bare med peber 😉

    • Med mindre man har barn. Så går man heldigvis fri for den tur.
     Det var ved den hellige en af de traditioner jeg var mere end glad for at se os fri for herhjemme.

  • Peber er jo når man bliver 30. Pebermø, pebersvend. Det er en ældre tradition end kanel ved 25 år.

  • På Sjælland kaldes det, så vidt jeg ved, at blive pebersvend eller -mø når man ikke er gift og fylder 30 – så får man en kæmpe peberkværn. Det forklarer måske peberen? Har ikke hørt så meget om kanel dog, det er nok jysk. Det irriterer mig altid, det det med at man så pr. definition er single til man bliver gift. Det er jo ikke det, de mener, men stadig… Det sker vist også i USA til bachelor parties, det der “the last night as a single man”.. Forstår det ikke.

 • Lige et PS er helt med på kanel når MSN blir 25 og peber, når man fylder 30(og pebersvend/pebermø).. havde bare ikke hørt om, at man blev bundet og overdænget med peber på samme vis som kanel. Men meget pudsigt, så så jeg lige før et IG billede fra Nordjylland med peber. Så to x på een dag 😂. Det er så vist ikk nået til Århus 🙈🙄

 • Nu er det ikke fordi jeg ikke værdsætter en stærkt udført Bridget, men havde jeg været i dine dødlækre designersko havde jeg ellers været svært fristet til at teste ovenstående teori af. Det kunne jo eventuelt være, at I kunne dele flasken, efter hun havde tævet dig med den, og hvem ville ikke gerne dele en flaske vin med Bridget? 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Ja, altså. Peberet betyder at han ikke er gift men han kan jo (desværre?) godt være vældig meget i et forhold alligevel.. Måske.. Var han lækker, så go for it 😉

 • Han behøver ikke engang være single, at være ugift er nok, at man så har haft den samme kæreste de sidste 5 år gælder ikke engang.
  Hader seriøst den kanel/pebre tradition. Hvem faen er gift som 25 årige i dag eller som 30 årige for den sags skyld??

  • Jeg blev gift i 2016, 2 måneder før jeg fyldte 30, og har kendt flere der blev gift i start 20’erne.

  • Ikke min mand og jeg – og vi havde dengang været sammen i 13 år. Jeg HADER i øvrigt traditionen – det der med at blive overøst med kanel/peber er jo latterligt. Og på ingen måder sjovt.

  • Men gør man det reelt ved folk, der er i længerevarende forhold? Det synes jeg da er lidt halvdårlig stil over for kæresten…

 • Ja, man kan godt blive konfirmeret flere gange. Jeg har set det et par gange. Det kræver dog endnu en gang konfirmationsforberedelse og jeg tror ikke helt at man slipper igennem, hvis man ikke rent faktisk mener det 😉

   • Der findes ikke retoriske spørgsmål online – der altid nogen der ved noget om noget 😉 Når det kommer til kirkelige handlinger – I’m your gal 🙂

 • Altså det der med træningen viser da bare at du ikke giver en fuck der skal fandeme bare gives gas come hell or high water! Hvad ved de, måske du endda var så overskudsagtig at du LØB hen i træningscenteret i skodvejr 😉
  Det synes jeg da KUN kan tale positivt om dig. Gælder det ikke om at fake it till you make it?
  At det så var ubevist kan vi jo bare lade være med at fortælle nogen… (andre end os ikk)
  Knus og kram.
  Jeg synes du er skide sej, så to hell med de andre.
  (Undskyld alle de engelske udtryk. Jeg har sådan en dag hvor Netflix har sørget for at jeg ikke længere husker mit modersmål ligeså hurtigt som det engelske udtryk. Det er væk igen imorgen… håber jeg sgu)

  • Jamen du har jo helt ret! Det er nærmest sådan lidt crossfit-agtigt? Næste gang owner jeg det! 😀

Der er lukket for kommentarer.