Nytårsstatus

img_0624På verdensplan kan vi vist godt blive enige om, at 2016 har været lidt af en kælling. Dermed ikke sagt at der ikke er sket gode ting, men de bliver bare lidt overskygget, når vi mister folkekære talenter, der blandt andet har leveret film og musik til vores opvækst. Alan Rickman gjorde i særdeleshed ondt på mig, og jeg blev oppe det halve af natten og tudede til ‘Careless Whisper’, da jeg læste om George Michaels død. Det hjælper heller ikke på sagen, at krig og terror konstant fylder i nyhederne og et stort, orange og konstant tøsefornærmet røvhul skal til at lede USA. Not cool.

Der til trods står 2016 for mig som et ret fantastisk år. Året, hvor der i mit liv endelig var flere gode dage end dårlige, hvor jeg begyndte at grine helt ned i maven igen, hvor jeg stod op om morgenen (okay, formiddagen), fordi jeg havde lyst og ikke bare, fordi jeg skulle. Det blev året, hvor jeg efter ni(!!) års kamp med sygemeldinger og halvtidsstudie endelig fik afsluttet min universitetsuddannelse og sågar fik ros med på vejen. Det blev året, hvor jeg sprang ud som fuldtidsblogger, og selvom jeg pt tjener mindre end en SU, så er jeg simpelthen så kisteglad for den beslutning. Og så kommer der måske (forhåbentlig) lidt flere penge, når jeg er blevet en anelse mere business-savvy.

Sidst, men ikke mindst blev det året, hvor jeg igen fik lov til at opleve sommerfugle i maven og behovet for konstant at tjekke min telefon for nye beskeder. Hvis jeg skal være helt ærlig, havde jeg nok lidt opgivet, at det kunne ske igen, og jeg var faktisk overraskende okay med det, nu hvor jeg var blevet så glad for resten af mit liv. Genoprettelsen af Tinder kom sig mest af et ønske om en efterårsflirt, og så fordi mænd og dating er noget af det, jeg synes, er allersjovest at skrive om herinde. I endte dog ikke med alverdens indlæg på den front, for på tredjedagen dukkede Tinder-manden op, og ham kunne jeg så godt lide, at jeg rent faktisk følte behov for at beskytte hans privatliv. Pissemærkelig følelse at sidde med, når man er en blogger, hvis første instinkt er at plapre om sit allerinderste til enhver, der vil lytte. Jeg ved ikke, hvad der venter os i det nye år, Tinder-manden og mig, men selvom det ender med at eksplodere i ansigtet på mig, så er jeg simpelthen så glad for, at sommerfuglene har været på besøg. Det er stort efter mange år med ihærdige tæsk til min indre, håbløse romantiker. Jeg kan stadig. Fandme.

Pt har klokken lige passeret 16, og jeg sidder i mit allergrimmeste slappe-af-tøj. (Yes, vi taler Barbie-bukser!) Igen i år dropper jeg nytårsræset, hvilket passer mig fremragende, for jeg er faktisk temmelig kvæstet oven på julen. I stedet er jeg ved at marinere en flanksteak til min mor og mig, som skal være en del af et salateksperiment, jeg har gang i. Bagefter skal vi spise resterne af juleslikket til en god film, og når det bliver midnat, skal jeg drikke bobler og holde stakkels Frank i poten. Det bliver helt perfekt.

Tusinde tak for i år. Uden jer havde alting altså været væsentligt mindre sjovt. Jeg glæder mig til 2017.

Godt nytår!

Kommentarer (14)

 • Tak, Miriam! Alt, man hører om, er store fester og alkohol i vilde mængder. Jeg sidder her og kan slet ikke følge med i og nyde, at det er nytåraften, fordi mit hoved er alt for presset, og julen er gået alt for stærkt. Det hjælper lidt på den indre ro/samvittighed, at jeg ikke er alene om at tage det lidt mere som en alm lørdag aften end årets begivenhed.
  Rigtig godt nytår!

  • Jeg stod af nytårsræset for flere år siden. Jeg skal ikke afvise, at det engang i fremtiden igen kommer til at medføre solide branderter, men lige i øjeblikket er jeg så glad for mine afslapningsnytårsaftener!

 • Hej Miriam
  Tak for mange gode blogindlæg i året, der er gået! Du er bare min all time favorit blogger:-)
  Det er så skønt, at du igen mærker sommerfuglene i maven! Ønsker dig alt det bedste i 2017.
  Mange hilsner fra en, som også sidder i hjemmetøj, sammen med katten, og netop har spist bøf sammen med dronningen (foran tv’et)😁👍🏻

 • Nytåret fejres her med en solid omgang lungebetændelse. Således at jeg tror der mere festeligt hos dig end her.
  Tak for de mange grin og tanker, du delte med os i årets løb. Glæder mig til hvad 2017 bringer.
  Godt nytår! 🙂

  • Av, det var ikke sjovt! God bedring – jeg håber, du havde et godt nytår trods alt. 🙂

 • Waw hvor er du pisse lækker på det billede Miriam! Girlcrush much!
  Håber du havde en dejlig aften – det lyder sådan! Og hvor mærkeligt det end lyder er jeg oprigtigt glad ned i min mave over at du har fået lov at mærke sommerfuglene. Det fortjener du. Kram!

 • Godt nytår, kære Miriam! Jeg er så fuld af beundring for dit going pro – du sparker så uendeligt meget røv herinde, og jeg elsker hvor inspirerende du kan gøre selv de små ting. Håber at 2017 bringer endnu mere godt med sig, for jeg glæder mig allerede til at læse med 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Hej Miriam
  Jeg er en fast læser, der ikke kommenterer så tit, men jeg er meget glad for at læse din blog. Faktisk så glad, at jeg begynder at synes, det næsten er dumt, at jeg får dit indhold helt gratis (bortset fra reklamerne, som du i øvrigt holdet en vildt god stil omkring, og som derfor slet ikke irriterer mig), når nu du har så lav indtægt. Derfor ville jeg bare høre, om du har tænkt på at oprette dig på en af de sider, hvor man frivilligt kan betale et månedligt beløb til noget internet-indhold, som man er glad for – en slags crowd-funding som også findes til fx podcasts og youtube-videoer. Du er jo lidt ligesom et lillbitte magasin, som jeg læser hver dag, og det vil jeg da gerne abonnere på, så du kan blive ved med at levere indhold. Hvis bare 50 af dine læsere synes at dine indlæg er en 20’er værd om måneden, vil det jo være en stor hjælp, gætter jeg på? I hvert fald vil jeg bare sige tak for det du laver – jeg håber du bliver ved længe! Og jeg vil gerne betale. K.h. Ida Marie

  • Hej Ida Marie. Tusinde tak for din kommentar. Du har helt ret i, at det ville gøre en stor forskel, hvis bare nogle af mine læsere syntes, jeg var et månedligt bidrag værd, og jeg har også overvejet det nogle gange. En del af mig synes måske bare, det er lidt for meget at tigge… Hvis det giver mening? I første omgang skal jeg lige ind i en rutine med Bloggers Delight, og hvis det viser sig, at der ikke kan blive en nogelunde anstændig månedlsløn ud af det samarbejde, så må jeg lige tage det op til revision. I første omgang nøjes jeg med at sætte pris på tanken! 🙂

Der er lukket for kommentarer.