Jeg er jo Bridget Jones #225

IMG_2829

1. Jeg bor for tiden i mine Barbie-bukser. Når man alligevel er i eksamensisolation, kan man lige så godt udnytte det til at gå i sit allergrimmeste, allermest behagelige tøj.

2. En måned og syv dage til specialedeadline, og ork-jeg-har-masser-af-tid har på en eller anden måde forvandlet sig til fuck-fuck-fuck-fuck.

3. Det betyder også, at min meget ihærdige beslutning om at forsøge ikke at tage helt vildt meget på i processen er blevet byttet ud med en pose kanelgifler i døgnet. Hvis man ikke må trøstespise nu, hvornår må man så?

4. I dag fik jeg en mail med emnet: “The cure for my loneliness is in your pants, Miriam!” Well, godt at vide, at der trods alt stadig er folk, der vil knalde mig.

5. Apropos ovenstående, fik jeg i går en startbesked på Tinder, der lød: “Rød eller hvid?”, og da jeg svarede, at jeg faktisk foretrækker champagne, skrev han, at vi kunne drikke champagne til brylluppet. Vores, forstås. Der er ti dage, til jeg fylder 30, og jeg indrømmer helt ærligt, at jeg kort overvejede, om det måske ville være det værd for at slippe for peber.

6. Når det så er sagt, så er alt andet end peberkager bandlyst på min fødselsdag.

7. Det er tilsyneladende blevet meget moderne med sundhedsshots. Ingefærshots, hvedegræsshots, rødbedeshots. Jeg vil stadig hellere have tequila. Det smager helt oprigtigt også bedre.

8. Jeg skulle bare have et par nye shapewear-shorts, så jeg gik på Asos, men der blev jeg selvfølgelig mindet om, at de endelig er begyndt at køre med gratis retur, og når man så lagde 10% off med Unidays oveni, så var der pludselig en ret massiv ordre på vej hjem til mig. Every. Fucking. Time.

9. Jeg glemte at lukke døren til mit klædeskab forleden dag, hvorfor Frank så sit snit til at tage en lur på min undetøjshylde. Alt er nu dækket af kattehår. Møgkat.

10. I går slog jeg en edderkop ihjel, der sad i mit loft, ved at smide bøger efter den, indtil jeg ramte, fordi jeg var bange for, den ville hoppe ned i hovedet på mig, hvis jeg kom for tæt på. Følte mig meget voksen og løsningsorienteret.

Kommentarer (20)

 • Kan vi forvente et asos haul? Jeg er en sucker for den slags, ved godt det ikke normalt er noget du gør sø meget på bloggen. Elsker bare at se hvad andre shopper.

 • Mon ikke, man også forbrænder ret mange kalorier på sådan et tequila-shot? Al den der ansigtsvrængen, halsrømmen og ej at forglemme mavesammenknibning kan da næsten kun tælle som motion 😉

  Er i øvrigt utroligt stolt af din håndtering af edderkoppen. Alle ved jo, at den med garanti var sprunget ned og havde ædt dit ansigt, hvis du var kommet tættere på! 1.000 voksenpoint til Miriam, og et officielt edderkoppe-dræber-badge.

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Perfekt #10. Jeg kender så godt det med edderkopperne. Jeg tør ikke støvsuge dem op levende, fordi jeg er bange for, at de kravler ud igen. Og så er tanken om, at de er LIGE der på indersiden af røret, hvor jeg holder bare “ad”. Jeg bliver så 27 lige om snart, så det kører.

 • HvorFOR har du ikke nævnt det med gratis retur hos ASOS noget før? :O
  Jeg kan mærke, jeg er på vej lige bag ved dig ned i det der økonomiske hul (hvis det er en trøst ;))

 • Afslapningstøj er stærkt undervurderet uagtet hvor ufikst det end måtte være. Jeg plejer at supplere med en ditto frisure, and it ain’t pretty. I går, da jeg skulle ned med skrald, hilste jeg sødt på to små piger, der lå og cyklede rundt i gården. De så yderst forskrækkede ud begge to, og den ene kvitterede med at køre lukt ind i syvogtyve cykler, der holdt parkerede på rad og række. Først da jeg kom op, og mødte mit eget spejlbillede i entréen, måtte jeg erkende hvorfor småpigerne var blevet så bestyrtede. Suk!

 • Jeg kan fortælle dig at dyrehår forsvinder fra undertøjet efter ca 15 vaske. Det ved jeg efter jeg kom til at vaske hundens håndklæde sammen med alle mine trusser. Det var ikke praktisk og vandbesparende på nogen måde.

  • Nooo! Franks plejer at samle sig i små bolde under vasken, og så kan jeg bare pille dem af. Men hundehår er selvfølgelig heller ikke lige så “fint” som kattehår.

 • Åh Miriam, jeg havde nogle bukser der lignede dine bukser da jeg var ung i 80’erne. De er lækre:o)

 • Hvordan kan du være det bekendt? Hvordan kan du fortælle mig, at asos kører fri retur når jeg vitterligt ingen penge har til resten af måneden og af samme årsag heller ikke har kredit på mit kort? Miriam, skam dig altså! … Øv :'(

 • […] til livet i specialeboblen, og selvom der selvfølgelig er noget rart ved at leve hver dag med Barbiebukser og morgenhår, så er det endnu rarere at fyre noget makeup i ansigtet og cykle ud i forårssolen. […]

Der er lukket for kommentarer.