Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Kageslabberas

collagek

Jeg var slet ikke klar over, hvor meget jeg trængte til at blive luftet, før MM inviterede på kage. (Se venligst bort fra det lidet flatterende billede på hendes blog og fokuser i stedet på ovenstående, hvor jeg har væsentlig færre hager.) Man vænner sig hurtigt til livet i specialeboblen, og selvom der selvfølgelig er noget rart ved at leve hver dag med Barbiebukser og morgenhår, så er det endnu rarere at fyre noget makeup i ansigtet og cykle ud i forårssolen. Hold kæft, hvor har jeg savnet frisk luft.

Det gør selvfølgelig kun sagen bedre, at der venter en rar dame og noget virkelig god kage på La Glace i den anden ende. Mere specifikt et stykke H.C. Hat aka karamelmousse med citronkaramelganache på chokoladebisquitbunde. Shiiiiit. Jeg har ikke set MM siden Sommeren ’92-eventet, og det var et glædeligt gensyn. Siden da har jeg jo besluttet mig for at prøve det der med at gå blogprof, så det var virkelig befriende at få lov til at lege Spørge-Jørgen over for en, der har succes på den front. Plus, I ved, blogsladder. 😉

Jeg glæder mig uhyggeligt meget til at komme ordentligt i gang med at blogge fuldtid. Jeg savner virkelig at lægge meget mere energi i bloggen, og det er drønfrustrerende at være så begrænset.  Kladdeidéerne ophober sig og ligger bare og venter på, at jeg får tiden til at gøre noget ved dem. Skalnokskalnokskalnok. Nedtællingen er i gang.

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.