Indlægsidéer, der sjovt nok aldrig blev til mere…

tumblr_nw969wol0b1tq4of6o1_500

Jeg har så mange kladder liggende i WordPress. Nogle er lidt tungere indlæg, som jeg går og skriver på on/off, nogle endte med at være fuldstændigt ubrugelige (og blev derfor aldrig udgivet), og nogle kom bare aldrig rigtigt i gang. Indlægsidéer, som virkede enormt geniale lige i øjeblikket, men som i dag får mig til at tænke over, hvad fuck jeg tænkte på… Her er en liste over et par af de kladder… Don’t judge me! 😀

 • “Ode til en kanelsnegl.” Jeg kan unægteligt virkelig godt lide kanelsnegle, men… Nej.
 • “Skriv noget om at køre bil i Kbh som jyde. Brug en gif med en person, der skriger virkelig voldsomt.” Man skal aldrig undervurdere brugen af gifs.
 • “Harvey Spector er gift med hende den lesbiske, der forelsker sig i Bridget Jones i film to?!?!?!?” Jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde havde tænkt, det skulle blive et indlæg, men det var tilsyneladende et stort øjeblik for mig.
 • “Mærkeligste steder jeg har fundet kattebræk.” Selv jeg syntes tilsyneladende, den her blev for kattedamet.
 • “Håbløse fejlcastinger: Josh Hutcherson som Peeta Mellark.” Fandt aldrig andre håbløse fejlcastinger end den, men den var jeg også virkelig vred over.
 • “Best of shitstorms.” Mine egne, forstås. Men så kom jeg i tanke om, at det nok ikke var en skidegod idé at samle alle de ting, folk gennem tiden har været mest vrede over, på ét sted.
 • “Miriam tester: Juice-detox-kur.” Magtede simpelthen ikke at skulle leve af juice i en uge alligvel. Selvom det sikkert havde været et virkelig sjovt indlæg!
 • “Sådan mister du hurtigst følgere på instagram.” Spoileralert: Post kattebilleder.
 • “Folk er idioter.” Ja, fortids-Miriam, det er de, men det skriver du om hele tiden. Lå der en mere specifik tanke bag denne geniale idé?

Kommentarer (30)

 • Ja, det ville være praktisk med en samlet oversigt over alt det, der kan gøre en sur. Det tager så meget tid ligefrem at skulle lede efter ting at hidse sig op over, så den service kunne du godt give os ;D

 • Please please please kan vi tale om fejlcastinger?!?!?! Peeta Mellark is et stjerne eksempel (seriøst, hvis ide var det!). Og som jeg husker det, så er er også et par virkelig fejlcastings i Twilight. Og nu vi er ved vampyrer, så er jeg aldrig kommet mig over Tom Cruise som Lestat i En Vampyrs Bekendelser + altså hvad?! Men så er der også et helt indlæg om de BEDSTE castings. Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen, Emilie Clarke som Louisa Clark i Me Before You og Meryl Streep i The Devil Wears Prada er tre af mine favoritter

  • Jeg følger Anne Rice på Facebook. Hun mener ikke at det var en fejl-casting, og han er hendes yndlings-karakter fra egne bøger. – Bare til info 😉

   • Haha det er godt at vide 🙂 men jeg er simpelthen ikke enig, det er slet ikke sådan han ser ud oppe i mit hoved 😉 det er ret sjovt så forskelligt man forestiller sig fiktive personer!

  • Uh ja, der var SYGT mange fejlcastinger i Twilight. Det er jo meningen, at vampyrer skulle være uimodståeligt smukke, så hele the Volturi skulle være skiftet ud. Jeg ELSKER Jennifer Lawrence, men jeg synes faktisk også, hun var fejlcastet. Hun spiller rollen ret fint, men det er jo meningen, at Katniss skal være det her mikroskopiske, underernærede lille væsen, fordi hun lever i District 12, og det er der bare ikke så meget af. I nogen af filmene, i øvrigt.

 • Der er da flere gode idéer her! Er stor fan af bilkørsel i København, Miriam tester (selvom jeg godt kan forstå, du ikke magter det) og fejlcastinger. Nu har jeg ikke set Hunger Games filmene i lang tid nu, så kan helt ærligt ikke huske, hvordan Josh Huchterson var, men ville meget gerne høre din mening om det!

  • Se mit svar til Caroline lige oven over. Peeta var bare så forkert i filmene generelt – castingen var kun en del af problemet!

  • Det er måske faktisk i lige så høj grad bare den måde, Peeta fremstilles på i filmene. I bøgerne er han et kæmpe brød – både i højde og bredde – og så er han dødcharmerende og selvsikker. I filmene er han lidt en tudefis, og der er alle jo nærmest på team Gale, selvom det omvendte er tilfældet i bøgerne.

 • Jeg stemmer for, at Frank skal have minimum et indlæg om ugen, gerne med billed-spam.
  Vi er jo faktisk nogle kattegale, som gerne vil tilgodeses 😉

  • Franks fan er MEGET insisterende, men desværre er I lidt i undertal, så det er begrænset, hvor meget jeg kan tilgodese jeres behov uden at sende alle de andre på flugt! 😀

  • I know, I know, men jeg har simpelthen haft så rygende travlt, at jeg stadig mangler sidste halvdel af det sidste afsnit!

Der er lukket for kommentarer.