Jeg er jo Bridget Jones #259

collagehjk1. Jeg har udviklet en virkelig irriterende vane med at komme til at skrive ‘sæd’ i stedet for ‘sød’. Det er ikke altid superpraktisk, men til gengæld ofte virkelig pinligt.

2. Forleden forelskede jeg mig i et par solbriller i Illum. Jeg tog et par selfies for at huske dem. I dig gik det op for mig, at de mest af alt får mig til at ligne Elton John – the early years.

3. Tinder-manden har ikke været her, mens jeg har haft pyntet op til jul. Er alvorligt bekymret for, at han vender sig om og går sin vej, når omfanget af min julebegejstring går op for ham.

4. …Og hvis nisserne ikke kan gøre det det, så kan mine grimme julekugler nok. Der er sgu da ikke nogen, der vil date Gertrud Sand.

5. Apropos, så er jeg tre dage bagud med mit datolys, og jeg føler lidt, jeg har forrådt alt, hvad jeg er.

6. Nogen i min opgang bliver ved med at smide deres reklamer i min postkasse i stedet for at gå ud i containeren med dem. Det er ikke fordi, jeg ville turde konfrontere dem, hvis jeg vidste, hvem det var, men alligevel. Røvhuller!

7. Det viser sig, at jeg er den heldige type, der bliver ramt af nogle af de vidunderlige bivirkninger, der er ved penicilin. Wuhu. På den anden side ret praktisk at have kvalme, når det er december, og man snart skal fotograferes i undertøj.

(8. Som altid et velment cirkelspark i ansigtet til den første, der nævner noget med graviditet!)

9. Jeg har fået en bums lige mellem øjnene, så jeg overvejer kraftigt den næste uges tid bare at bilde folk ind, at jeg er blevet hindu.

10. Hvis mine underboer skulle læse med herinde, vil jeg gerne på forhånd undskylde for højlydt gråd i aften. Jeg har tænkt mig at se Pearl Harbor.

Kommentarer (31)

Der er lukket for kommentarer.