Næste WTF-emne

Vi er ikke færdig med børneguldkornene endnu – der er stadig en god portion uudgivede godter. Men nu er vi jo i december, og hvis jeg gerne vil have fyret et juleemne af, så bliver jeg nødt til at bryde min egen regel om at afslutte et tema ad gangen. Det er lidt besværligt rent logistisk, fordi det hele lidt bliver blandet sammen i min ende, men fuck it, nu gør vi det.

Den her gang vil jeg gerne høre om jeres sjoveste, værste eller mest akavede julegaver! Det kan være julegaven i sig selv, der var virkelig sløj (måske en af de der syngende fisk, man hænger op på væggen?), eller det kan være konteksten, der gør, at den virkelig ikke var imponerede. Som fx den hemmelighed vi havde for noget tid siden, hvor en pige troede, hun ville få en ring, men i stedet fik en julesweater. Eller hvis man nu har fået “Den store navnebog” af svigermor, selvom man slet ikke har diskuteret familieforøgelse med kæresten endnu. I fornemmer nok, hvor jeg vil henad.

Indsend i formularen ovenfor, og så varmer vi lige op til d. 24. med et godt grin! 😀