Model på hotel

img_0466Jeg har kæmpe optur på over det her lige nu. KÆMPE. For sagen er jo den, at jeg teknisk set er model (om end med et indtil videre meget sparsomt portfolio, ahem), og for et kvarters tid siden ankom jeg til mit hotelværelse i Århus. Ergo er jeg nu en model på et hotel! Hvem har Gulddrengs telefonnummer, når man har brug for det?!

Det går i øvrigt nu op for mig, at jeg måske har sovet lige lidt nok i nat. Shit, hvor er det humor på et lavt plan. Jeg mener shit. Der er gået en solid far tabt i mig.

Om lidt stikker jeg i bad, fordi jeg senere skal til en filmpremiere, og hvis man har the Viggo Incident in mente, så kan man måske godt forstå, at mit mål i aften er ikke at gøre mig selv til grin foran pæne, kendte mennesker. Jeg har derudover et par Louboutin’er med i kufferten, så jeg kan gøre en indsats for at fake mig til at høre til. Det skal nok blive godt!

Kommentar

Der er lukket for kommentarer.