Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Den mindre gode julegave.

foerstDet er nærmest fuldstændig lygegyldigt, hvad der ligger under juletræet og venter på jer i år. Efter at have læst den her omgang, kan I næsten kun blive glade! Vi kører videre i næste uge, så indsend gerne flere af jeres fiaskojulegaver her. 😀 Men først: Nyd en seriøst sjov omgang af de knap så fede gaver, I har fået gennem tiden:

ghjnbhyju hjmnbhjk hjnbhgyjui hjnbhyjuk hjumnbhjui hyuiknjhi ikhbjuikolp jhgyjuhu jukhyjuoi junbhyui uikjhyui ujmnbhjk ujnbhgyui ujnhyui umnhjuki yujnhgyuisidst

Comments (18)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.