Når den indre nørd bygger ud

Rogue One: A Star Wars Story..(Felicity Jones)..Ph: Film Frame..© 2016 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.Indlægget er sponsoreret af Star Wars. Eller, vel teknisk set af Disney, men Star Wars lyder sejere.

Jeg synes generelt, der er en sær opfattelse af, at kvinder ikke kan være nørdede på samme måde, som mænd kan. Det er noget fis. Jeg har totalt mine øjeblikke: Jeg ser troligt Ringenes Herre hver jul, når de igen-igen vises i fjernsynet. Jeg har tilbragt usandsynligt mange aftenener i selskab med Settlers of Catan (og Bitre-Miriam, som konsekvent dukker op, når jeg er ved at tabe.) Og så er der selvfølgelig Harry Potter. Don’t get me started with Harry Potter. Engang stoppede jeg faktisk en Tinder-korrespondance forholdsvis brat, efter manden udtalte, at J.K. Rowlings univers var “åndssvagt”. Det kunne jeg tilsyneladende ikke håndtere. Fucking muggle, mand.

Men på trods af nørd-tendenser og min kærlighed til sci-fi, som jeg ellers ofte dokumenterer herinde, så havde jeg indtil i går aldrig set en Star Wars-film i mit liv. Aldrig. Jeg vidste selvfølgelig det gængse: Darth Vader er Lukes far og har lidt svært ved at trække vejret. Nogen var lige ved at knalde, og så fandt de ud af, at de var søskende. Alle unge drenge har haft fantasier om Princess Leia i guldbikinien. Men det var cirka det.

Det er ikke, fordi der ikke er Star Wars-entusiaster i mit liv. Da jeg fortalte min svoger, at jeg var blevet inviteret til gallapremieren på den nye film, tilbød han elskværdigt at bingewatche de første syv af slagsen med mig. Mine nevøer har ønsket sig jævnt meget Star Wars-lego gennem årene. Og for at det ikke skal være løgn, så har jeg faktisk en veninde, der har en matchende Star Wars-tatovering med sin mand, fordi det var det første emne, de bondede sådan rigtigt over, og det, synes jeg helt ærligt, er noget af det sødeste i hele verden.

Anywho, der skal selvfølgelig nok komme et indlæg med en ordentlig anmeldelse og nogle ordentlige billeder fra eventet, men pt sidder jeg på et hotelværelse i Århus og skal checke ud lige om lidt, og hele værelset er dækket af mit rod, så jeg må lige rette min opmærksomhed derhen først. Dette vil jeg dog sige om filmen: Den hylder diversitet til den store guldmedalje, og den gør det som den naturligste ting i verden. Der er alle racer (og ja, jeg mener racer. Mennesker, robotter og store, mærkelige frølignende skabninger to name a few), etniciteter og accenter. Der er kvinder og mænd i alle positioner, og jeg var virkelig vild med, at hovedrolleindehaveren ikke bare var en kvinde, men at man rent faktisk gav hende lov til at være kvinde og badass uden den obligatoriske neeej-se-nu-er-hun-i-gallakjole-og-så-var-hun-helt-smuk-og-feminin-bag-sit-hårde-ydre-scene. Hun er bare badass hele vejen igennem. Ja tak. (Og beklager den feministiske rant så tidligt på dagen!) 😉

Jeg så i øvrigt filmen i Cinemaxx Århus’ nye IMAX-sal, og det er altså en helt anden oplevelse. Der er også en i KBH, og hvis man alligevel skal ind og se filmen og befinder sig i nærheden, ville jeg nok stræbe efter en af de to sale for den fulde effekt af filmen.

På falderebet har jeg fået lov til at uddele en Limited Edition Star Wars Hoodie, og har man interesse i at vinde sådan en basse, skal man bare fortælle lidt om sit eget forhold til Star Wars og fortælle, hvem trøjen er til. Og ja, det er megatilladt at sige sig selv! 😀 Konkurrencen løber frem til jeg engang får bakset næste indlæg sammen. Der går nok lige nogle dage. 😉

ro_hoodie_f

Kommentarer (121)

 • Da min kæreste og jeg havde været kærester i et par måneder bad jeg ham om at se twilight med mig. Han var virkelig ikke for det, men gik til sidst med til det, på én betingelse. Ja, betingelsen var at jeg skulle se alle starwars med ham. Som den gode kæreste jeg er sagde jeg slf. ja. Han vidste bare ikke at jeg hele min barndom har set alle filmene utallige gange med mine to storebrødre, så jeg er fan. Jeg ønsker derfor at vinde blusen til min kæreste så vi kan matche når vi næste gang skal igennem den tunge, tunge byrde det er at se Star Wars 😀

 • Star Wars er genialt. Jeg varmer op til den nye film med et marathon af de gamle film, og så har jeg lige pyntet mit juletræ med et Darth Vader julehjerte. Trøjen skal være til mig selv – ren egoisme!

 • Åh, Star Wars <3 Siden jeg var helt lille, har min far troligt oplært mig i SW-universet, trods jeg ligesom dig umiddelbart var mest forelsket i Tolkien og senere Rowling. Jeg har utallige glade barndomsminder forbundet med Luke, Leia og R2D2 – men det er først og fremmest fordi, det minder mig om min far. Min far, da han var rask. For nu er min far syg med hjertesvigt, og selvom vi glæder os over (forhåbentlig) stadig at have ham denne jul, så er det meget usikkert, om vi får flere. Derfor kører min kæreste og jeg nu på søndag hen og henter ham, så vi sammen kan se den nyeste film i biografen til en morgenforestilling, mens han stadig er nogenlunde frisk i hovedet – og tilføje endnu et minde til samlingen. Jeg ville elske at kunne forære ham den fine hoodie ved samme lejlighed 🙂

 • Som dreng lånte vi genboens kopier af Star Wars og fik lavet vores egne kopier af de originale film. De blev set minimum et par gange om året. Husker specielt en efterårsferie hvor jeg så alle tre film hver eneste dag i en hel uge.
  Vi havde også en kæmpe kasse med Star Wars legetøj, som er blevet flittigt leget med. Har den faktisk stadig og skal i weekenden besøge mine forældre, da de overveje at sælge huset, og sortere om jeg skal beholde det eller om det skal sælges. Havde det bare været i æsker og i god stand, så havde der nok været for en halv million i den kasse.
  Senere fik jeg købt først Speciel Editions på VHS, så på DVD og nu står alle 7 film på blu-ray på hylden.
  På min computer monitor står der også et par Star Wars Funko Pop! figurer.
  Der er da også et par trøjer skabet med star wars motiv, blandt andet den jeg skal have på om lidt når jeg smutter i biografen for at se Rogue One.
  Boghylden har også et par bøger fra Star Wars Expanded Univers, det som nu hedder Star Wars Legends efter Disney overtog rettighederne og gjorde det hele til non canon. Heldigvis har de brugt elementer af det i deres nye projektor. Ud over det så har jeg hørt en del af de nye bøger, der er canon, som lydbøger. Senest har det været Catalyst, forhistorien til Rogue One, så går ind til filmen med en viden om hvem Galen Erso og Orson Krennic er.
  Så vil nok mene at Star Wars har været en ret stor del af mit liv og vil nok altid være det.

 • Jeg har set alle Star Wars film. Det har jeg udelukkende fordi min mand elsker dem. Jeg faldt i søvn i biografen da vi var inde og se film nr. 3. Heldigvis gad han godt se den to gange, så jeg er ikke gået glip af noget…

  Jeg kan, som du, godt lide Sci-fi og tilvælger også Sci-fi universer når jeg læser bøger, ser film og spiller (computer)spil, men Star Wars fan to the core, det bliver jeg aldrig.

  Min mand vil dog elske den her hoodie, så jeg vil gerne vinde den til ham. Han er folkeskolelærer og jeg elsker tanken om, at “hans” unger snakker om Star Wars og andre nørdede ting med ham.

 • Jeg vil gerne vinde hoodien til mig selv! 😀
  Jeg er på ingen måde en fanatisk starwars nørd – Faktisk er det relativt få år siden jeg så dem for første gang. Der så jeg til gengælg også de første 6 film på 2 dage – og så episode 4-6 igen, fordi de var så awesome.
  Jeg elsker universet, og vil være EVIGT betaget af, hvordan pokker man kan gøre robotter så likable (R2D2 og BB8) – HOW?
  Hoodien ville forresten matche mine nykøbte Star Wars strømper åh så godt!

 • Uh!! Den er til min kæreste!! Ham som har holdt mig og mine nørdede tendenser og alle mine bøger ud i hen ved 16 år! Og som var så kedaf de sidste tre star wars film, men som endelig fik sit star wars fix sidste år (han er old school ❤️) og som glæder sig til aaaaalle de nye disney film! Som holder de gamle ordentlige i hævd!

 • “Fucking muggle, mand.” <3 😀

  Seriøst, jeg sidder og skraldgriner over den formulering!!! 😀

  BTW, jeg har heller aldrig rigtig set Star Wars, og jeg ser ellers også mig selv som lidt af en nørd. Brætspil og Harry Potter skal man sgu ikke kimse ad. 🙂

 • er slet ikke starwars fan (men kan tildeles forstå hyben omkring det) min lillebror er og har skal da have den i gave

 • Ja, der bliver jeg nødt til at sige, at den hoodie skulle være til mig! Jeg er en af de piger, der står ved, at det med at nørde sci-fi (Star Trek og Star Wars) ikke kun tilfalder mændene. Jeg flyver det nørd-flag højt og stolt. Jeg indrømmer gerne, at jeg har mere en et stykke Star Wars Lego til at stå derhjemme og pynte fint. Og de bedste gaver, jeg nogensinde har fået, er en 30 cm Darth Vader figur og en plakat med en tegning af the Millennium Falcon (go Han Solo). Jeg så The Force Awakens flere gange i biografen (en gang alene, fordi jeg ikke kunne dy mig), og jeg har planer om at tage ind og se Rouge One i denne uge – og det bliver nok også alene, da selvom mine skønne veninder er dem, der giver mig, de fornævnte geniale gaver, er de ikke helt med på Stjernekrig-vognen. Fik jeg nævnt, at jeg er en 27-årige kvinde, der udover at være Star Wars entusiast også er noget så katte-skruk (Frank på snappen <3). May the force be with you 😉

 • Min kæreste fik mig til at se filmene, så han skulle selvfølgelig have den hoodie, hvis jeg vandt. Da vi så filmene sammen, sagde han, at han var helt misundelig på, at jeg fik lov til at opleve det hele for første gang 🙂 Det var meget sødt. Jeg faldt dog ikke pladask for filmene, før jeg så den nye sidste år, men nu glæder jeg mig også voldsomt til den næste.

 • Mette K. Frederiksen

  Før jeg mødte min kæreste for 10 år siden, så var mit forhold til Star Wars nogenlunde lige som dit – jo, jo, jeg havde da hørt om filmene, men aldrig fået dem set. Det ændrede sig væsentligt, da jeg mødte ham, og nu har jeg set filmene op til flere gange, har displates med figurene på væggene, vores knægt på 1,5 år har allerede fået sit første lyssværd, og nu har vi jævnligt diskussioner om forskellige twists og teorier – jeg er blevet godt og grundigt indoktrineret

 • Sej trøje! Jeg tror jeg ville give den til min far, han er nemlig den største star wars entusiast i min familie, og har set alle filmene med mig og mine søskende som et led i vores opdragelse 😀

 • Åh, jeg glæder mig altså til den rammer biografen i morgen. Også selvom jeg ikke er back-in-the-day fan, men er blevet det her i min voksenliv, fordi min kæreste er.
  Men hele vores familie (far, mor og os tre “børn” på 20, 26 og 29) er tilgengæld tilhængere den dag idag, og så også 1’eren sidste år sammen, på vores fars fødselsdag 😀
  Dog ender vist både Kit og jeg med at se den før, med vores kærester.

  Harry P og Ringenes Herre er og forbliver dog stadig højt på min liste. Især Harry. Altså, ham i bøgerne – selvom filmene nu også er gode. Mig og min kæreste holder faktisk pt. HP marathon, hvor vi ser en i rækken, hver gang vi ses. Up next er del 1 af 7’eren på bedding 😮
  Apropros Harry Potter og den magiske verden; har du så fået set Magic creatures and where to find them?
  Den er altså godt nok flot, spændende og charmerende, men som jeg også skrev på bloggen, også temmelig uhyggelig. Men ok, jeg er vist også en kende hypersensitiv :p Jeg vil hvertfald betegne en som et hyggeligt mustsee, for ens indre HarryPotternørd.

  – A

 • Ej okay, den skulle min kæreste så meget vinde. Da den forrige havde premiere sidste år, var han i biografen og se den hele tre gange, og kom lige begejstret hjem hver gang. Tredje gang havde han min halvbror med, som kun er 11, og lille Rasmus var ved at gå ud af sit gode skind af lykke over, at han nu var STOR nok til at gå i biografen med Lasse, og at han endda måtte få alle de popcorn, han kunne spise. Siden da har han stort set ikke talt om andet end Star Wars med min søde kæreste, og i år gentager de vist succesen til jul, også selvom min kæreste allerede skal ind og se filmen (første gang) i aften. Mon ikke den hoodie ville gøre min kæreste endnu mere nørdebegejstret, og min lillebror endnu mere fan?

 • Den hoodie er så klart til mig selv! Jeg så først Star Wars filmene sidste efterår (inden 7’eren kom i bio), og jeg har ikke set mig tilbage siden! Jeg ville elske at udvide min merch samling der indtil videre indeholder Darth Vader hjemmesko, og diverse Lego Star Wars nøgleringe (og min kærestes R2-D2 t-shirt som han fik i pakkekalender 1. december) 🙂

 • Nej hvor fedt, den vil jeg da super gerne vinde! Jeg var ligesom dig temmelig længe om at komme i gang med Star Wars. På trods af, at jeg har en tvillingebror, der er lidt af en nørd, lykkedes det mig altid at snige mig udenom, og i stedet få ham overtalt til at se tøsefilm med mig. Da jeg fik min første kæreste her for 6 måneder siden, synes han dog det var alt for galt, så vi gik i gang med at se alle filmene igennem. Han quizzede mig endda i det for at sikre, at jeg fulgte ordentligt med! Nu elsker jeg filmene og skal selvfølgelig ind og se den nye film her til aften! 😀

 • Jeg har set alle filmene med min søde mand og synes de alle er fede -hver gang. Jeg tænker min søde mand ville elske sådan en Hoodie

 • Jeg er vokset op med Star Wars og elsker det!, men hoodien skulle ikke være til mig men min fætter. Hans første Ord var noget der lød som Star Wars og han havde hele LEGO Star Wars samlingen og så en film om dagen igennem mange år. I dag er han teenager og hans besættelse faldet lidt til ro, men kærligheden er der stadig og han bedste LEGO Star Wars er stadig fremme og jeg ser ham ofte med en t-shirt så han ville sætte stor pris på sådan en fed hoodie

 • Min kæreste og jeg blev i oktober forlovet. Frieriet foregik i New York, men han havde taget en pendant halskæde med, som han havde fået specielt designet til mig. På den ene side står der “I love you” og på den anden side “I know” et klassisk Star Wars citat, som vi ofte joker internt med.. Før jeg mødte min kæreste havde jeg aldrig set eller interesseret mig for Star Wars. Det er der i den grad nu lavet om på! Jeg har med ham ved min side, nu set alle filmene og jeg elsker hans barnlige begejstring over filmene. I aften skal han ind og se Star Wars iført en jule-Star-Wars-Sweater som jeg gav ham i adventsgave. Jeg ved at han vil blive fjollet glad over at få en Star Wars speciel edition Hoodie, så jeg vil forære den til ham 🙂

 • Min kæreste er sømand; han har været væk i to måneder og kommer hjem på søndag. På onsdag afleverer jeg eksamen og så har jeg arrangeret jeg-har-sgu-savnet-dig-date-night om aftenen – ooooog vi skal ind og se Rouge One! Og han ved det ikke 😛 Så det kunne være lidt skægt at give ham trøjen og få ham til at gætte (det ville nok ikke tage længe….) hvad vi skal – eller evt. bare selv tage den på, fordi den sgu ser rar ud! 😀

 • Årh Miriam! Jeg blev faktisk en kende skuffet da jeg læste du aldrig har set Star Wars filmene! Universet og karakterene er så fede i de film 😀 Som du nok kan læse, så deltager jeg helt klart i konkurrencen om trøjen, for at eje den selv – jeg er nok familiens største Star Wars nørd alligevel 😉

  Jeg kan faktisk ikke huske første gang jeg så Star Wars, for jeg var rimelig lille, men jeg kan huske de næste gange hvor min far og storbror så dem sammen med mig. Det blev ligesom en lille familieting at se filmene sammen og jeg har været helt vild med dem siden! Sidste år så jeg alle de “gamle” igennem juledagene og så hev jeg mine to mænd (far og bror) med i biografen og se den sidst nye. Det var så fantastisk et gensyn og så fedt at se den igen med de to, der oprindeligt introducerede mig for filmene. Jeg skal selvfølgelig ind og se den nye så snart det muligt 😉

 • Jeg har ærligt ikke noget som helst forhold gil Star Wars, til gengæld elsker både min mand ig vores 2 drenge det simpelthen 🙂
  Jeg kunne med en Star wars hoodie muligvis tangere til posten “verdens sejeste mor” og det er sku da ikke at kimse af

 • Christina s. Thomsen

  jeg er nærmest vokset op med Star Wars, min far så altid filmene på VHS (oh yeah) og jeg så troligt med. Jeg fattede ikke så meget, men elskede universet!
  Og nu har jeg min kæreste der ELSKER Star Wars! Han har ævlet og ævlet om den nye film i laaaang tid, min interesse for filmene er dog dalet med årene og jeg synes sko og tøj er mere spændende. Og katte…
  Så jeg vil forære den til min kæreste. Så kan han gå über nørd med den på når han skal ind og se den med sin ven.

 • Den skal vidst være til min alt for Star Wars-elskende kæreste. Jeg har ihærdigt forsøgt at se alle filmene med ham, og jeg er nået til nr. 5. Jeg tror, han er lidt skuffet over mig 😉

 • Jeg har, lige som dig,aldrig set en eneste Star Wars film. Og min viden om hele Star Wars universet mm er absolut minimal. MEN, min allerbedste ven har fødselsdag den 19. december, og han hsr spurgt om ikke godt jeg vil med ind og se den nye film. Jo jo, tænker du så, det er da ikke en særlig god grund til at jeg skal vinde en sweatshirt. Men sagen er den at jeg bor i Jordan, og derfor ikke hsr været til hans fødselsdag i 3 år. Jeg har desuden ikke set ham i et halvt år. Og nu er det altså at jeg tager med ind og ser Star Wars på hans fødselsdag for hans skyld. Og hvis jeg nu liiiiige kunne forærere ham sådan en sweatshirt også, så tror jeg næsten at jeg er tilgivet for ikke at have været med til at fejre ham de sidste 3 år.

 • Jeg elsker Star Wars universet! Min kæreste havde aldrig set nogen af filmene da vi mødtes. Heller ikke Harry Potter… nu har han set alt. Flere gange. Og brummer med på titelmelodierne… og vi skal selvfølgelig se Rogue One. I morgen aften. Han skal nok blive en god nørd en dag… <3

 • Jeg er på ingen måde til Star Wars. Jeg har forsøgt flere gange, men bliver altid sur på den (i min verden) usammenhængende og ligegyldige handling. Min kæreste gennem 5 år er dog mega fan – hvilket desværre ikke er tilfældet for andre i vores omgangskreds. Jeg ville derfor give den til ham, så han kan få lov at nørde universet endnu mere 🙂

 • Åh, jeg glæder mig sådan til at se filmen i aften! Endnu mere, nu hvor du har sagt god for den. Jeg har set alle film (flere gange), i begge rækkefølgerne – altså kronologisk og udgivelsesår. Det er en så hyggelig ting at gøre med familien og kæresten.
  Hvis jeg vinder er jeg altså ikke helt sikker på, om jeg beholder den, som den årlige julegave til mig selv, eller giver den til min fanatiske bror. Det må tiden vise.

 • Den er til mig selv selvfølgelig. Jeg er 43 år og kan faktisk huske den første Star Wars-film og har ikke tal på hvor mange gange jeg og mine børn har set filmene. Hver morgen træder jeg ud af sengen (vælter) og lander på en Storm Troppers ansigt, som er tæppet i soveværelset. Jeg ELSKER Star Wars universet og vil bære denne hoodie med stolthed og glæde.

 • Jeg er selv rigtig glad for Star Wars, men trøjen skulle alligevel gå til min gode veninde Sabrina! Hun har alle mulige seje Star Wars gadgets, og bliver ved med at sige, at hun nok bør stoppe med at købe flere, da hun tænker hun nok snart når grænsen mellem at det er sejt-nørdet og kikset-nørdet

 • Jeg ville mega gerne vinde den til mig selv (dog ser jeg for mig, at både kæresten og min 9 årige datter vil prøve at inddrage den)

  Jeg har altid været meget glad for star wars. Jeg kan ikke huske hvornår jeg så det første gang, men det har været som barn engang i ’80’erne…. Det er bare noget der altid har været i mit liv – og er megahyggeligt at gense (især med vores datter) og også at se de nye film – først del 1, 2 og 3 (de oprindelige er jo del 4, 5 og 6) og sidste år var vi i biografen alle 3 og se 7’eren – nu plager min datter om hun ikke snart må komme ind og se den nye – men jeg er i tvivl om hun er gammel nok….

 • Nu siger Star Wars mig INGENTING 😀 Til gengæld har jeg en kæreste som ELSKER Starwars. Så han ville blive glad for den, og så kan jeg jo altid låne den 😉

 • Nu glæder jeg mig endnu mere til at se den nyeste film – Star Wars-universet har, i min optik, altid været meget inkluderende og givet masser af plads til køn, racer, etniciteter og generelt bare alsidige karakterer, der ikke nødvendigvis kører i den samme gamle rille. Noget man måske kunne savne, er LGBTQ-repræsentation.

  Jeg er, mildest talt, en kæmpe nørd. Mit efternavn på Facebook har længe været Sky Walker (førdømte fb ville ikke godtage navnet udi ét!), hvilket har resulteret i, at folk tror, at det er mit rigtige navn, og jeg har en kæmpe Darth Vader-tatovering på underarmen. Lidt nørd, måske. Bare lidt 😉

 • Uhh, jeg ville så meget beholde den selv. Jeg EEELSKER Star Wars, og hoodies, så en kombi er ret meget et match made in heaven.
  Ang. Star Wars, så elsker jeg hele universet, figurerne stederne. Det hele!
  Måske især Chewie, R2D2, C3PO, BB8, og, og og….. 🙂

 • Min daværende kæreste fik mig til at se alle de foregående 6 film med ham, optil den seneste præmiere (tidligere på året, right..?) hvorefter vi tog ind og så den nye film sammen.
  Jeg synes universet fascinerende og jeg kan godt forstå hypen omkring SW, virkelig! Jeg bliver aldrig selv megafan, men jeg er glad for at kunne tale med om emnet, som jo efterhånden er ret kult, så det lange marathon var helt klart det værd! Jeg tænker da også, at skulle fuldende med at se denne film 😉
  OG så skulle jeg da have den trøje selv! Hvor lækker ser den ikke lige ud 😀

 • Jeg kender kun én, der er større Star Wars fan end jeg selv er, og det er min kæreste. Ham ville jeg uden tvivl give den til som en ekstra julegave – han ville blive overlykkelig, og det ville jeg elske at bidrage til 😀
  Den ville også passe ret så godt til det Star Wars krus jeg har givet ham i fødselsdagsgave, og det Star Wars spil han får i julegave 😀

 • Mit forhold til Star Wars findes nok kun pga. min fars store begejstring for filmene. Jeg har set dem alle (tror jeg) med mere eller mindre halvlukkede øjne, og jeg har ikke helt styr på rækkefølgen af noget som helst. Men sidste jul (eller var det forrige?) tog jeg i biografen med hele familien for at se den nyeste i rækken, og det var en fantastisk god film! Derfor skal jeg selvfølgelig ind at se den nye, så snart jeg har mulighed for det. OG have binget de andre film, så jeg er ordentligt med.
  Det er imidlertid sket det, at jeg har fået en kæreste, som er stor (!) fan af Star Wars. Trøjen skal derfor gå til ham, hvis jeg bliver den heldige vinder. Det tror jeg, han ville sætte meget pris på. P.S. Både du og din blog er rimelig skøn. <3

 • Fed trøje – den ville min kæreste elske! Han er helt tosset med Star Wars og han har tvunget mig til at se dem alle sammen mange gange. Vi har været sammen i 10 år, så det er blevet til nogle gange, men jeg har lært at elske dem også, og især fordi han er så passioneret omkring filmene

 • Jeg er bragt op på Star Wars – min far er kæmpe fan og vi har troligt set alle de gamle film sammen hvert år. Min kæreste er heldigvis lige så stor fan, og derfor inviterer vi altid min far med til præmiere på de nye film. Derfor hører trøjen helt klar til hos min far (selvom jeg ikke kan udelukke, at den bliver “stjålet”, når jeg er på besøg hos de gamle)

 • Åh gud, spar mig for alle hvisk og Jane Kønig-giveaways, og lad mig få fingre i en Star Wars hoodie!

  Jeg har altid været en inkarneret Star Wars-fan. Det startede allerede fra da jeg kunne sidde op selv, da min far yndede at binge-watche Star Wars med mig i sofaen. Jeg forstod ikke så meget dengang, men jeg var i hvert fald helt vild med R2-D2 (og det er jeg stadig, selvom BB-8 også er ret cute).

  Siden da har jeg egentlig bare hængt ved. Jeg krummer stadig tæer over Jar Jar Binks, og bliver lige stresset hver gang (spoiler alert?) Luke, Leia, Chewie, og Han Solo bliver mast nede i affaldskværnen. Min far taler jeg desværre ikke rigtig så meget med længere efter mine forældre blev skilt, men hver gang de viser Star Wars i fjernsynet, sender jeg ham altid en SMS om at han skal skynde sig at tænde for det.

  Jeg har ikke fået set Rogue One endnu, da det er faldt sammen med min SRP – men når jeg tager derind for at se den, så ville det være fantastisk at kunne flashe en Star Wars hoodie. Jeg krydser i hvert fald fingre!

 • Jeg har aldrig set nogle af Star Wars-filmene og ved pinligt lidt om universet. Så lidt at jeg faktisk blev væsentligt klogere af at læse 2. afsnit i dette indlæg
  MEN min kæreste er kæmpe fan af Star Wars – sidste år blev han allergladest for den pakkekalendergave, der indeholdt spillekort med Star Wars-våben og -kampe. I år har jeg købt en Lego Star Wars-julekalender til ham, og jeg har aldrig oplevet en (næsten) voksen mand blive så glad for udsigten til 24 små legofigurer. Så hvis jeg er så heldig at vinde, er det helt klart min kæreste, der skal have trøjen.

 • Jeg havde ALDRIG set en Star wars film indtil min kæreste kom ind i billedet. Jeg blev tvangsindlagt til alle 6 film. Nu elsker jeg de nye film – og forhåbentlig skal vi snart se den nyeste sammen. Han skal da have trøje. Bare fordi.

 • Trøjen er selvfølgelig til mig selv! Jeg elsker nemlig Star Wars-merchandise – har i flere år haft en Star Wars-kalender, og det på trods af at jeg aldrig har set filmene (med undtagelse af treeren som min far slænge min søster og jeg ind og se da vi ikke var ældre end 9-10 år – det eneste vi kan huske er at vi var skuffede over, at de aldrig landede ..)

 • Jeg ELSKER Star Wars! Jeg har set alle filmene som barn med min far, som ung med min (lige så nørdede) veninde og som voksen med min kæreste. Om en lille uge skal jeg i babybio for at se Rogue One med lille Ellie på 3 uger. For selvfølgelig skal hun introduceres til universet i en tidlig alder. Og selvfølgelig skal hun have hendes ‘Future Jedi Master’ trøje på. Hoodien skal derfor gå til mig selv. Eller min kæreste alt afhængig af, hvor gavmildt humør jeg er i.

 • Jeg bliver altså nødt til at melde mig selv 😀 (er selv lige kommet hjem fra IMAX – OMG!!!)
  Min kærlighed til Star wars er helt sikkert pga min brors skjulte ønske om at have en lillebror i stedet for en lillesøster. Vi har set filmene sammen som mindre, og i dag er det bare en stor del af vores forhold og kommunikation med hinanden. Det er noget vi kan have for os selv, hvor min mor kan sidde uforstående ved siden af. Da jeg er blevet ældre, sker der jo det, at ting for en ny dimension og ny, synes jeg Star Wars har fantastiske citater, som man kan bruge til hver dag – og fanger tit mig selv i at tænke: Som Yoda siger…. Og så derfor jeg for 3 år siden valgte at få foreviget den sejeste 900 årige “mand” jeg kender – i LEGO-version for at gøre det helt rigtigt 🙂
  Og selvom, jeg så måske ikke vinder trøjen, så håber jeg, at dit fine indlæg vil lokke flere ind i det fantastiske og flotteste univers, skabt af den dygtige Georg Lucas <3

 • Jeg har ligesom dig aldrig set Star Wars, hvis man ser bort fra de første 10 minutter af den første film – dem har jeg til gengæld set hele tre gange, mens de har lullet mig i søvn. Alle gangene var det min kæreste der bestemte filmen, da han meeeeget gerne ser, at jeg forelsker mig i Star Wars universet. Det kommer jeg nok aldrig til at kunne glæde ham med, men tænker at en Star Wars hættetrøje kunne være et fint plaster på såret 😀

 • Star Wars er noget, jeg altid har set! Med min far, med mine venner, med min kæreste, med min lillebror, og jeg er ret vild med det. Trøjen ville jeg dog give til min kæreste, for jeg er en af dem, der ikke går med sort tøj 😉

 • Mine yndlingskarakterer i Star Wars-filmene var de to robotter, og jeg glemmer aldrig, at min mor og far ikke havde råd til at købe figurerne til mig i den lokale legetøjsbutik. Var desuden totalt vild med alt, der havde med rummet at gøre i de år og tegnede mange tegninger med planeter og rumuhyrer.

  Så øhm…det er mig selv, der skal have hoodien, hvis jeg vinder. (Og hvis jeg kan passe den).

 • Skulle jeg være så mega heldig at vinde, ville jeg forære sweat’en til min kæreste, der ELSKER Star Wars.
  Inden vi blev kærester havde jeg aldrig set nogen af filmene og vidste ikke engang det med Darth Vader og Luke – men nu, små 2 år efter, bor jeg altså i en lejlighed med Star Wars vækkeur, Tusindårsfalken hængende på den store billedevæg i køkkenet og jeg glæder mig absolut lige så meget som ham, til at se Rogue One i biografen i aften. Og det er altså ikke kun fordi kærlighed gør blind, de film er jo geniale 🙂

 • Min kæreste er KÆMPE Star Wars fan, og jeg ville sådan nyde at kunne give ham så sej en trøje. Har faktisk allerede købt en sweatshirt med print af en stormtrooper, en nøglering med Darth Vader og en Death Star lampe til ham, men det kan alle jo købe

 • Den der hoodie, den skal min kæreste da ha’! 🙂 jeg går ikke selv i hoodies, ellers havde jeg helt sikkert sagt, at den var til mig…
  Vi skal ind og se “Rogue One” i næste uge og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg elsker Star Wars’, Tolkiens og Marvels universer. Man kan fuldstændig fortabe sig den detaljerigdom, der findes i dem.
  Min indre feminist bliver også glad, når kvinder som Rey fra “The Force Awakens” er helten – på en ren bad-ass måde. Uden at blive seksualiseret og uden den påklistrede romance med den mandlige hovedrolle, som ellers er typisk for scifi-film. Det er sejt!

 • Der ville være en fed ekstra julegave til min mand. Han er kæmpe star wars fan og vi har plakater, figurer, lego star wars death star osv rundt omkring i huset. Jeg er selv vild med genren sci-fi og det er rart at kunne dele det med en. Og mon ikke jeg også selv ville stjæle trøjen ind imellem

 • Hele min svigerfamilie er tossede med Starwars, vi snakker et loft dedikeret til merchandise, grupper på Facebook mv. Min mand og ældeste søn er ligeledes fans, og tvang mig på en ferie i Florida til at købe en kjole med en stormtruper, som jeg på forunderligvis er begyndt at holde af. Og så kan jeg ligesom se for mig, hvor meget streetcreedit jeg ville få, hvis jeg dukkede op i hoodien

 • Altså i mange år har Star Wars været “noget, som min storebror godt kunne lide” – mere har jeg ikke interesseret mig for det

 • Åhr den gad jeg vildt godt have! Jeg er til hverdag sådan ret pænt kontor-klædt-på, men elsker hoodies og synes star wars er genialt! Det ville da være smukt at kombinere de to ting 😉 Har allerede et stykke tid glædet mig helt vildt til jeg også skal ind og se filmen i weekenden!
  (og tag så lige at se de øvrige film – det er tid godt givet ud)

 • Hoodien skulle være til min kæreste, da han simpelthen er gigantisk Star Wars fan! I starten af vores forhold fik han mig overtalt til at se alle filmene med ham (hvad gør man ikke for den anden som nyforelsket). Det holdt hårdt at komme igennem dem og jeg må indrømme jeg faldt i søvn et par gange! Men han var tilfreds og lige siden har jeg været fri for at høre om at jeg skal se dem med ham – tror han forstod det slet ikke var mig og nøjes nu med at se filmene med hans venner der er lige så store fans 🙂

 • Den skal helt sikkert gå til min mor. Hun er k-æ-m-p-e fan af Star Wars universet og har set ALLE filmene på premieren siden 1977 – da hun selv var bare 7 år gammel. Det var hendes morfar der oprindelige introduceret hende til SCI-FI universet og selv efter hans død har hun holdt det ved lige. Hun fortjener uden tvivl at kunne gå rundt i hendes kjole og høje hæle på kontoret tilsat den hættetrøje der 😉

 • Trøjen skulle helt sikkert være til mig selv, haha! Jeg har altid været meget fascineret af Star Wars universet. Jeg blev introduceret til de første film i en meget ung alder, fordi min far også er en kæmpe fan. Vi så altid filmene sammen og min far læste trofast underteksterne højt (meget sødt synes jeg selv), og jeg kan huske at jeg holdte mig for øjnene, når det blev lidt for uhyggeligt. 🙂 Den dag i dag er jeg kærester med en endnu større Star Wars fan end mig sig og vi skal også ind og se Rogue One i morgen, jeg glæder mig helt vildt!! 😀

 • Jeg skal ind og se filmen i aften sammen med en bunke venner, der alle er mere eller mindre fan. Og så er der mig, der har set alle filmene, men har sovet ret meget imens

 • Marie-Louise Lysell

  Øhhhh… den skal da gå til mig og kuuuuuuun mig! Jeg er den ældste i en søskende”flok” på tre, og min far han ville forsikre sig, at der var nogen (læs:mig), som forstod vigtigheden af Star Wars filmene. Jeg har set dem utallige gange, drømt mig til at være Prinsesse Leia og så husker jeg tydelig, hvordan det værste, der kunne ske i min barndom var, hvis jeg havde gjort noget, som ikke gav guldstjerner i forældrebogen, så måtte jeg ikke se Star Wars sammen med min far, når de kom i tv-et, hvilket kunne få mig til at græde længe indtil jeg besluttede mig for at sidde op af stuedøren, så jeg i det mindste kunne høre med!

 • Min mand ville elske den hoodie. Han nørder til den store guldmedalje, men overgik alligevel sig selv har tidligere på måneden, da han åbnede en låge i sin LEGO Star Wars-julekalender og kunne se, hvilket rumfartøj, der skulle bygges, kun ud fra farvene på LEGO-klodserne?! I mean, what?! De var sådan grønbrune og sagde mig ikker en ski’, selvom jeg har set filmene et par gange også 😉

 • Jeg har lidt et sært forhold til netop Star Wars. Det er en serie som er fascinerende og fængende men som jeg aldrig har set helt færdig grundet diverse omstændigheder. Jeg var egentlig ved at se den med en ekskæreste, men da det selvsagt ikke gik så starter man ligesom ikke rigtigt op selv.

  Jeg ville elske at få trøjen selv, da jeg så ville have en anledning til faktisk at få set alle filmene og desuden skal jeg skrive speciale næste semester og der passer den perfekt ind.

  Tak for en fantastisk blog og pisse fedt med alt det spons and stuff – for så kan du blive ved med at levere skøn underholdning!

 • Mit forhold til starwars startede faktisk i folkeskolen. Jeg kan huske at hver eneste gang der var en vikar i en time så skulle vi se en af starwars filmene. Det gamle, klassiske. Jeg kan huske at jeg ikke synes det var særligt fedt. Da jeg så blev ældre begyndte jeg at kunne lide det. Og det var faktisk først sidste vinter, hvor jeg skulle se den nye film med min kæreste, at jeg virkelig faldt for starwars. Jeg valgte nemlig at gense de gamle film og alle de nyere – og BAM så var jeg hooked 😀

  Glæder mig også til at se denne rogue one film 🙂

  Hvis jeg vinder vil jeg give den til min kæreste, da han er ret glad for starwars <3

 • Altså jeg kan ikke helt bestemme mig, om jeg skal have den selv – har været fan siden den første hvor jeg var 10-11 år gammel og så dem med min lillebror.. jeg pyntercendds juletræ med Star wars julepynt altså

 • Jeg ville ELSKE at vinde denne til min veninde, som er den vildeste star-wars fan. På en længere rejse ‘tvang’ hun mig til at se star-wars og jeg må indrømme, at jeg også er ret vild med de film 🙂

 • Åh Gud hvilken præmie!! Jeg ved absolut intet andet om star wars end du tilsyneladende gjorde, men min storebror han er fan! Jeg ville elske elske elske at give ham den trøje i gave, for han ville sgu bære den med stolthed- og det elsker jeg ham for! Han ønsker sig ingenting, for han bruger det han har, så sådan en eksklusiv gave ville han blive ellevild med! Jeg krydser alt hvad jeg har:)

 • Til mig selv – jeg tror min Star Wars-elskende kæreste, vil synes den vil være ret så sej at gemme guldbikinien under

 • Verdens bedste bror skal have den trøje der! Og så skal vi vildt meget ind at se den nye film på IMAX i Aarhus.

 • Jeg vil gerne vinde den til min kæreste, som er mega fan! Jeg havde aldrig set en Star Wars film inden jeg mødte ham. Og nu har jeg jo selvfølgelig ser dem alle sammen mange gange. Og vi har plakater på væggene af alle mulige teknik dimser fra Star Wars universet og sidst jeg gav ham en gave var det en opbevaringsboks formet som Darth Vaders maske. Så en hoodie ville passe perfekt i samlingen.

 • Jeg har aldrig set en Star Wars film, men min kæreste elsker alle filmene, og ville helt sikkert elske den hoodie 🙂

 • Helt klart min kæreste, han har en tendens til at låne min alt for store studietrøje fordi han ikke selv har nogen trøjer.
  Desuden elsker han star wars og tvang mig igennem alle 7 sidste jul

 • Jeg har aldrig set en Star wars film, hvilket jeg nok egentlig skammer mig lidt over. Det bare som om det er et kæmpe projekt at gå i gang med. Men min kæreste elsker filmene så han sku have trøjen

 • Jeg så de gamle film som barn, min far er fan og havde dem optaget på VHS, og har med dem alle med undtagelse af de to nyeste.
  Hvis jeg vinder, skal min yngste lillebror have den, han er vokset op med Star Wars og er stor fan. Desuden så har han skrevet årets kedeligste ønskeseddel – der er fædre og bedstefædre med støre opfindsomhed – så for ham vil hoodien ende med at være julens højdepunkt.

 • Jeg er ellevild med alt der hedder Star Wars, Harry Potter og Ringenes Herre. Star Wars har jeg altid syntes var fedt, og har elsket se filmene med min far. Specielt efter jeg mødte min kæreste, er jeg blevet helt vild med det. Han er noget nær den største Star Wars fan i DK. Ikke på udklædningsmåden, men han ved seriøst alt. Han bruger timer på at læse alt hvad der er at finde af baggrundsviden og historier. Det har gjort at jeg ikke bare ved meget mere om Star Wars efterhånden, men også at jeg altid tænker på ham hver gang jeg ser noget Star Wars relateret. Jeg ville elske at kunne give ham sådan en limited edition hoodie – og så tror jeg nok jeg ville være en populær kæreste!

 • Der er mange ting i Star Wars universet som fascinerer mig og var drønimponeret over den 7. film som er den første af filmene jeg har set på et rigtigt lærred. Der blev jeg solgt til stanglakrids til universet. Jeg så den med min glødende fan af en mand i en halvtom biograf. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Hoodien skal klart gå til ham, hvis jeg vinder. Sammen har vi indtaget mange nørdede universer og selvom jeg aldrig bliver Star Wars fan af samme kaliber som ham, så er jeg vild med at få lov til at træde ind i hans barndomsminder om Star Wars sagaen – og sådan helt lavpraktisk er jeg enormt fascineret af det univers som udspilles på tværs af racer, sprog, køn og alt muligt andet i både Star Wars verdenen, Star Trek, X-Men, J. K. Rowling, Tolkien, Stephen Kings Dark Tower univers, you name it. Jeg er fan af eventyrerne

 • Min dejlige ven og kollega skal helt sikkert have trøjen. Han ELSKER Star Wars, og formåede at se den to gange i går, fordi han er så begejstret for universet. Sidste år kom jeg til at se den tre timer før ham, og da jeg stødte ind i ham efter, jeg havde set den, rejste han sig resolut op og løb væk fra mig. Han ville hverken se på mig eller tale med mig, før han også havde set filmen

 • I en alder af 31 har jeg set alle de gamle star wars film.. og synes at de oprindelig 3 har mere charme end de efterfølgende 3. Jeg har endnu ikke haft tid til at se de sidste to nye, men det kommer nok… det kan være svært at nå alt med 3 børn, arbejde og hvad der ellers fylder i en normal hverdag.

  Den lækre hoodie ville jeg da gerne vinde til mig selv, og ville give mange “streetcreds” i forhold til min børnehave gruppe som jævnligt leger starwars og diverse Marvel helte lege..

  Rigtig glædelig jul Miriam. Mvh Marianne

 • Jeg er ikke så meget Star Wars nørd, som jeg er all-round nørd.

  Rollespiller (aktuelt er jeg en Khan (var-tiger) fra Kina som er blevet del af en sentai i Japan, de øvrige er en var-haj, var-drage, var-ræv og var-ragn).

  Brætspiller (kan særligt anbefale Dungeon Lords og Lords of Waterdeep).

  Fantasy og sci-fi-bogorm (kan anbefale The Vorkosigan Saga til Star Wars fans).

  Tidligere har vi rollespillet et Star Wars scenarie, og en hoodie skulle gå til vores GM i dette som ud over naturligvis at have set alle filmene, og kende universet indgående, også samler på Lego-Star Wars (særligt de store rumskibe af forskellig art, som han bygger og har stående fremme i sin stue). Han skal naturligvis med når vi tager ind og ser filmen på søndag 🙂

 • Mit forhold til Star Wars er nærmest ikke-eksisterende. Da jeg var yngre, så jeg de 6 ‘gamle’ film en del gange, men jeg må indrømme, at jeg ikke har set de nye, og heller ikke har planer om det. Jeg er simpelthen ikke til science fiction længere (there, I said it!!)… Min kære søster er derimod meget stor fan, så hende vil jeg gerne overraske med den fine trøje 🙂

 • Min kæreste skal have den! Han inviterede mig i biografen i går, hvor vi så den. Jeg kan også godt lide star wars-filmene, men det er ingenting i forhold til ham! Han forstår ALT i ALLE film, kan alle navnene på planeter, figurer, kampe blablabla, og jeg sidder og er helt lost ved siden af, når han først begynder på den mølle :p som barn havde han vist en mega samling af lego star wars, så han er gennemført nørd i mine øjne, på den gode måde 😉

 • Åhr jeg ELSKER Star Wars. Med en far og storebror der er fan af universet, er jeg vokset op med filmene. Vi har selvfølgelig også allerede bestilt billeter til Rouge One og jeg glæder mig vold meget til at se den. Her ville det så være oplagt, som den gode datter og lillesøster jeg er, at sige at en af dem skulle have trøjen, men jeg ville sku nok tage den selv.

 • Det kunne da være badass med den hoodie!! Jeg er mega glad for Star Wars. Jeg så filmene første gang for fire år siden, tro jeg, men det er sgu et fedt univers!

 • Åh en sej trøje! Jeg har faktisk lidt samme historie som din veninde og hendes kæreste, så er i tvivl om trøjen skulle være til mig selv eller til min kæreste. Men jeg har allerede købt hans julegave, så jeg må hellere selv beholde den… 😀

 • Uh, det er da mig, der skal have den hoodie. Så kunne den matche mit nøglebundt, hvori jeg både har et lyssværd og C3PO hængende. 😉

 • Hvor ultra sejt ville det ikke være at kunne blære sig over for mine 2 sønner, som er star wars fans, og som er blevet FLASKET op med filmene og historierne. Deres forældre er nemlig MEGA fans af det univers… 😍

 • Jeg ville give den til min bror – vi har sammen set alle Star Wars filmene mange gange siden vi var små, og det er en vores fælles ting sammen. Han er en større nørd end jeg er, og har selvfølgelig også styr på alt non-kanon og extended universe. Jeg synes bare det er mega gode film og er nok kun lige lidt mere end baseline-nørd. Vi har faktisk (apropos) altid snakket om, at hvis vi skulle have matchende søskendetatoveringer skulle det være C3PO (til ham) og R2-D2 (til mig). Derfor lavede han også et billede til mig (inspireret af en af vores barndomsbilleder) af os to som R2-D2 og C3PO.
  Nu er han så lige flyttet til Tyskland, og har ingen at se Rogue One med – så derfor synes jeg, at han fortjener den trøje som en ekstra julegave! 🙂

 • Jeg gad virkelig godt vinde den hoodie til min søde kæreste, der i øvrigt har fødselsdag i dag. Han er den største Star Wars-fan, jeg kender, og det tog ham 4 år at få mig overtalt til at se filmene. Gæt hvad – nu er jeg selv kæmpe fan af filmene og konceptet 🙂

 • Star Wars er noget af der kedeligste der findes. Jeg har været igennem de fleste film, men falder for det meste i søvn til en kampscene og vågner senere i filmen til endnu en kampscene. Hvis jeg vinder vil jeg sælge trøjen til højeste bud og bruge pengene på gode gaver til mig selv 😙

 • Hold nu op jeg er fan af din “fucking muggle, mand” reference. Kom til at grine højlydt her på kontoret 😎 Når! Men jeg vil faktisk rigtig gerne vinde starwars trøjen, da jeg vil give den til min veninde, som (ligesom mig) er inkarneret starwars fan! I gave fik jeg en Chewbacca nøglering af hende og det kunne være lidt sejt at toppe den, med et andet starwars merchandise ✌ Glædelig jul til dig og din skønne blog!

 • Maria Bech Christensen

  Jeg eeeelsker Star Wars! Hjemme hos os er det mig der er er Star Wars nørden og min kæreste der synes det er det mest åndssvage i verden. Det var så galt at han nægtede at tage med mig i bio og se Rogue One, men så havde jeg da heldigvis en god svoger! Jeg var vild med filmen så jeg ville elske at rende rundt i en Rogue One trøje!

 • Jeg ville gerne vinde, så jeg kunne få lidt streetcredit på mit arbejde, hvor der er rigtig mange Star Wars-nørder. 🙂

 • Den ønsker jeg til mig selv!! Den kommer til at matche min R2-D2 nøglering ❤️
  Både mig og min kæreste er store Star Wars fans. Vi plejer at tage et Star Wars marathon årligt, og da vi har været sammen i over 9 år, så har vi set filmene et par gange efterhånden.
  Da jeg er fuldt optaget med at læse op til eksamen til på fredag, har vi først biletter til Rogue One på lørdag, men det bliver den perfekte start på min juleferie 🙂

 • Jeg er egentlig ikke den store Star Wars-fan.. Altså jeg har set dem alle, undtaget denne Rogue One, men de siger mig simpelthen ikke noget. Jeg keeeeder mig så meget mens jeg ser dem. Men nu har jeg så fået en kæreste der er KÆMPE SW-fan, og det er lidt ærgerligt at jeg ikke kan dele hans begejstring. Men så vil sådan en hoodie måske være en lille trøst for ham, at han har fundet en kæreste der ikke deler samme interesse 😉

 • Min søde papfar skulle helt sikkert have den, da han er den største fan jeg kender! Den kunne passende ligge under træet juleaften og måske virke forsonende for at jeg har været en kortluntet eksamenslæsende papdatter de sidste par uger… 😉

 • Betina Berg Holm Andersen

  Jeg ville glæde min søn med trøjen. 23 år og stadig i stand til frydes over den gode fortælling, eventyret, kampen mellem det gode og det onde og facinationen over superskurken. Han er fladt på røven denne måned med regninger og julegaver der skal købes – men den nye star wars film . den skal ses! Sådan min dreng – vælg glæden og morskaben (men husk gaven til mor)

 • Jeg har et ret intenst forhold til Star Wars. Og har haft det i mange år efterhånden. Nu synes jeg at det er på tide at hæve niveauet, så jeg har i ramme alvor planer om, at købe en stormtrooper dragt, hvilket koster i omegnen af 10.000,-. Jeg er virkelig en knallert! Men jeg elsker ideen om at min interesse for Star Wars og cosplay kan bringe glæde til børn når de bliver besøgt på børneafdelingerne. Og jakken, ja den er selvfølgelig til mig selv 😉

 • Jeg så de første (gamle, originale) film med min første kæreste.. Eller dvs. han så dem, jeg faldt vist nok lidt i søvn og ved stadig ikke helt noget om handlingen. Jeg må nok få dem set på et tidspunkt.

  Jeg ville forære hoodien til min mand, som lige har fået tilbuddet om at komme ind og se filmen i morgen, men må takke nej pga. en julefrokost – og det er han mega ked af! Den kunne være et fedt plaster på såret 😀

 • Jeg er vokset op som lidt af en drengepige hvorfor jeg fortsat er ret så nørdet også. Min storebror er to år ældre, mens min lillesøster er 4,5 år yngre, så hun duede ikke til meget hvorfor jeg legede med min storebror i stedetfor. Faktisk ville jeg slet ikke se Star Wars i starten, men det ville min bror, så hvorfor ikke? Nu elsker jeg hele universet. At leve mig ind i det og var til præmiere på den seneste Star Wars og er bestemt ikke blevet mindre passioneret omkring Star Wars siden da. Så ja, hoodien skulle uden tvivl være til mig selv! 😉

 • Jeg har intet forhold til Star Wars, har ikke set en eneste film og kommer forhåbentlig heller ikke til det 🙂 Hvis jeg vinder, skal min mand eller søn have trøjen, de er begge store fans 🙂

 • Jeg har forsøgt at indlede et forhold til Star Wars, da både mand og svigerinde er kæmpe fans.
  Jeg tog mig sammen og de planlage en første date (mellem mig og film nr. ?)
  At sige, at det var en katastrofe ville være at pakke det pænt ind.
  Jeg grinte på alle de forkerte tidspunkter, og slet ikke på de rigtige.
  Jeg har nu fået forbud mod at deltage ved fremtidige fremvisninger.
  Jeg synes min svigerinde fortjener denne sweatshirt – hun næsten skreg af glæde, da vi havde fået billetter til præmieren til den forrige film…

 • Jeg er som så mange andre vild med Star Wars. Mine hyggebukser er med Star wars print, har sutsko med chewbacca og lige tilføjet et Star wars cover til min samling. Derfor vil trøjen jo være perfekt👌🏼

 • Jeg må ærligt påstå, at jeg intet forhold har til Star Wars.
  Det har min kæreste til gengæld. Han er lidt af en nørd, der selvfølgelig har set de andre film, men ikke vil se ‘Rogue One’ før han har penge til at gå i Cinemaxx og se den i IMAX. SU og december måned går desværre ikke så godt i spænd, så derfor vil jeg gerne forære ham sweatshirten, for at forsøde ventetiden en smule 🙂

 • Åh den MÅ jeg bare eje. Og ja, den skulle helt sikkert være til mig selv.

  Mit forhold til Star Wars begyndte i 3. klasse, da vi til en forældrefest i min SFO skulle fremføre Star Wars som teaterstykke. Det var tilbage i 90’erne, hvor vi kun havde den originale triologi.
  Jeg fik valget mellem at være dansepige (en twilek) eller en lille grøn mand, som snakkede med en sjov stemme (yoda).
  Jeg gik selvfølgelig med Yoda, og så efterfølgende alle filmene efter skole HVER dag. Enten i sfoen eller derhjemme. Jeg ELSKEDE det.
  Efterfølgende røg Star Wars lidt på hylden for mig, og det var først i min gymnasietid, at jeg virkelig genfandt min indre nørd. But boy did I find it! Jeg kan ikke nævne en jul eller fødselsdag de sidste mange år, hvor en af mine gaver ikke har haft noget med Star Wars at gøre. Film, LEGO, kælk, nøgleringe, plakater, strømper og masser af andre ting er jeg blevet givet. Jeg køber gerne vandflasker og mascara, hvis der står Star Wars på. Og det eneste nips jeg har stående fremme, er mine store LEGO Star Wars modeller.
  Nå, jeg må hellere stoppe, inden den her kommentar bliver alt for lang 😉
  Men jeg synes virkelig, at den hoodie passer godt til mig 😄

 • hov, så lige min kommentar var halvfærdig!
  Men jeg har troligt prøvet at se filmene, falder dog i søvn hver gang…
  Min kæreste derimod, han er sindssygt nørdet når det kommer til Star wars!
  Sammen med naboen og et par venner har de en lille Star wars “klub”, hvor de mødes en gang imellem og ser filmene og diskuterer forskellige teorier og rygter, meget entusiastiske!
  Min kæreste ville gerne have en matchende tandbørste og lampe på badeværelset med Star wars på, dette fik han selvfølge ikke lov til, men tænker trøjen måske kunne være et plaster på såret 😊

Der er lukket for kommentarer.