For at tage et succesfuldt outfitbillede skal man…

collagejkljk

  • Lade være med at være stolt over at have tre par nylonstrømper med hjemmefra, for de vil allesammen være hullede, og man vil derfor være nødt til at mase sine fødder ned i sine svinedyre sko (det var stropperne, der besværliggjorde processen), hvilket vil gøre dem helt røde og få dem til at se ud, som om de ikke får blod nok.
  • Huske sit spejlreflekskamera, for Apple forringer mit mobilkameras kvalitet noget nær dagligt i et forsøg på at få mig til at købe en ny. Kællinger.
  • Huske at tage nærbilleder af hår og makeup. Især hår, når det nu er nyt, og folk har spurgt efter det. Men det er altså bare blevet noget kortere – andet spændende er der ikke sket. Jeg lover at tage en selfie i nær fremtid, der viser det bedre.
  • Instruere sin fotograf i at stå i en vinkel, der får en til at se helt vildt høj ud i stedet for helt vildt lav.
  • Øve sine poseringer. En del.

Nej, master of the OOTD bliver jeg nok aldrig, men jeg synes alligevel, I skulle se billederne, for kjolen i centrum har jeg efterhånden vist frem et par gange. Den var nemlig en af mine delmålkjoler, som flere af jer var ret vilde med, og selvom jeg har kunnet passe den i noget tid, så har jeg endnu ikke haft en anledning til at tage den på. Før i forgårs. Så here it is. Den er stadig virkelig pæn, og jeg ville sådan ønske, jeg kunne linke til den, men den er både gammel og fra en outletbiks Berlin, så det går nok ikke. Desværre.

Kommentarer (73)

Der er lukket for kommentarer.