Where Is the Love?

rawI princippet elsker jeg efterår. Naturens fine farver, halstørklæder og en meget mere acceptabel undskyldning for at slæbe dynen med ind i stuen og netflixe i sofaen. I realiteten glemmer jeg altid alt det andet: Det bliver lige pludselig enormt koldt, og det er hele tiden mørkt. Man bliver også gerne lidt (mere) tyk i det, fordi man ikke får rørt sig så meget, men til gengæld spiser man så ekstra mange kulhydrater. For det er hyggeligt. Og vi skal hygge i vinterhalvåret.

Men det værste er faktisk nok, at det er lige, som om solen tager folks gode humør og tålmodighed med, når den skrider. Kælling. Jeg har været ond i sulet hele ugen, og det hænger kun delvist sammen med, at Tinder-manden først kom hjem fra udlandet i forgårs og allerede tager af sted igen i aften, og han har indtil videre ikke taget noget som helst chokolade med hjem til mig, selvom han har været i nogle fabelagtige chokoladelande. Udover det er jeg mest sur, fordi jeg er sur. Og sådan tror jeg, der er en del, der har det.

Som blogger kan man i særdeleshed se det på sit kommentarfelt. De korte lunter. Jeg er i langt højere grad nødt til at være aktiv med moderator-røsten, fordi folk er grove over for mig og over for hinanden. Jeg har jo efterhånden fået finpudset mine kanter noget, så det er ikke engang, fordi jeg er udpræget kontroversiel. Alligevel finder jeg lidt flere højtråbende typer end sædvanligt. For nylig havde vi fx Susse, der mente, at jeg bare lige skulle “tage [m]ig en anelse sammen og lade være med at være en så irriterende/klæbende/ynkelig kvinde”. Og så var der selvfølgelig fantastiske Toblerone, der sendte en helt formidabel, men ganske usammenhængende svada af sted. “Sut yo-yo, din fede fersken!” Den dør jeg stadig lidt over. 😀

Hverken Susse eller Toblerone er imidlertid typer, jeg tager seriøst, men både de og andre kunne godt lige trænge til et foredrag om almindelig høflighed. Især i øjeblikket. Før i tiden læste jeg fx altid jeres hemmelighedsindsendelser lige inden sengetid, men det har jeg været nødt til at gå væk fra, fordi der for tiden er så mange deciderede svinere til både mig og andre (navngivne!) mennesker, at jeg simpelthen bliver i så møghamrende dårligt humør.

Så altså, selvom solen har forladt os, kunne vi så ikke aftale stadig at gøre en aktiv indsats for at huske at være gode ved hinanden? Og hvis det rigtigt kniber med humøret, så er der altid kulhydrater og Netflix i sofaen. 😉

Comments (22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.