Kommentarer (21)

 • Dig med fire år – du kan tage det helt roligt. Jeg kører på det femte uden sex og ét (fucking) helt år uden kys. Jeg er 25 og føler mig alt for ung til det her..

  • Jeg er på 1 år og 2 mdr. siden.. Det har jeg det ganske OK med. Men synes også det er underligt, at jeg SLET ikke har talt el. skrevet med en fyr i “den kategori” i så lang tid.. Sex er ikke nødvendigt, men kan godt mærke at min krop, hjerte og sjæl har behov for berøring og omsorg. På den måde føler jeg mig lidt uden for…

  • Eller på den anden side. Man kan jo godt blive skilt.

   Hvis det noget nyt, så ville jeg nok overveje, om det var klassisk kolde fødder eller usikkerhed – og så hænge i.

   Hvis det udelukkende skyldes andres fordømmelse, så skal du skide hul i det og være ærlig overfor din kæreste, synes jeg.

 • Det er lidt nogle heftige nogle i denne omgang synes je, og den der Woman-artikel lyder træls. Jeg fylder 25 i næste uge og er stadig jomfru og har ikke kysset med nogen siden sidste år. Efterhånden har jeg det fint med det (her tænker jeg især på førstnævnte), men det er især artikler som den (af hvad jeg lige får en fornemmelse af) der kan få mig til at få det dårligt med det.

  • Jeg var også gammel, før der skete noget på den front! Og jeg havde det også fint med det! Og det skal du også have! Ting man gør af lyst, skal man sgu da ikke gøre, før man har lyst 🙂

  • Prøv i stedet og stå frem med ansigt og jeres fortælling om netop dette åbenbart store tabu. I er sikkert ikke de eneste og I bør derfor gøre noget ved det for jer selv og for andre.

Der er lukket for kommentarer.