Uddrag fra en dagbog #4

Torsdag d. 29/10 1998 (Miriam, 12 år, 6. klasse, red.)

Jeg har gode og dårlig nyheder. Jeg er stadig dybt (ulykkeligt) forelsket i R, og nu har 6. og opefter projektuge. R er i gruppe med RB og L og D, og de skulle lave en film med et lejet videokamera. R havde fået sorte øjebryn (han var skurken). På et tidspunkt skulle de allesammen råbe: “Næste jul!!” Da de have råbt det, sagde jeg: “Hold kæft, det lød dumt!” Så gik R hen og skubbede mig, så jeg lå henover bordet, holdt sin hånd over min mund og sagde: “Bitch.” Jeg tror, vi kom lidt tættere sammen.

Embrace the cringe! Åh, tween-Miriam, du var et vidunderligt og pinligt væsen!

Jeg har faktisk tilbragt det meste af dagen i dag med hovedet i mine gamle dagbøger. DR3 har nemlig et program, der går ud på, at man netop læser gamle dagbogspinligheder op for et publikum, så man sammen kan græmmes over teenagelivet, og jeg blev kontaktet med henblik på at være med deri. Jeg ville rigtig gerne have deltaget, men desværre skrev jeg ikke så aktivt i de år, de er på jagt efter, og senere går jeg hen og bliver meget dramatisk og teenagesuicidal, hvilket selvfølgelig også er en del af alt det der med at blive voksen, men den del vil jeg nok helst holde for mig selv. Ellers føler jeg på en eller anden måde lidt, jeg forråder mit gamle jeg. For hende var det jo grumme alvor og verdens undergang. Stakkels pige.

Men passager som ovenstående er næsten for gode til at holde for mig selv, så dem lover jeg at dele, så længe der er materiale. Efter R blev jeg i øvrigt smaskforelsket i K, som jeg nærmest stalkede i det meste af et år. Hvordan jeg nogensinde lærte at omgås det modsatte køn på normal vis er mig en gåde. Men mere om det en anden dag. 😉

Læs også første, andet og tredje indlæg i føljetonen.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.